Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

piękne kobiety są bardzo trudne

Polecane posty

O hola hola! Wypraszam sobie! Ja place za siebie, ja tez proponuje spotkania i jakies wyjscia. Nie czekam az on cos wymysli. Moja trudnosc polega na tym, ze mam ciezki charakter. Ma byc tak ja chce i koniec. Ale moge tez zmienic zdanie i on ma sie tego domyslic. Nie ma latwo ze mna a mi naprawde zalezy, choc czasami tego nie chce pokazac.

bruneta jeszcze nie miałam sama nie może nikogo poderwać - może co najwyżej dawać znaki facetowi

Gość jhgvdg
ja jestem brzydka a też jestem trudna, wredna i pyskata.

Gość bruneta jeszcze nie miałam
Ja też potrafię poderwać. Jeszcze kosza nie dostałam, więc ;)

Ale tu o pięknych kobietach piszecie, więc temat nie dla mnie. Być może piękne faktycznie nie podrywają, nie wiem.

Ja nigdy nie podrywalam, balam sie bardzo, ze powie zebym odeszla ;-) Mialam szanse 50/50, bo nigdy mnie nie widzial. Udalo sie ;-)

bruneta jeszcze nie miałam Ja też potrafię poderwać. Jeszcze kosza nie dostałam, więc faceci myślący o jednym na pewno nie stanowią trudności :classic_cool:

Zalezy mu, ale wejsc sobie na glowe nie da co mnie cieszy. Takiego faceta mi potrzeba! Ktory powie mi Goshka stop! Bardzo slodko wymawia moje imie ;-)

Nie pytam, skąd wiesz, rev :D:P

cizia_mizia pewnie jest słodki jak lizak :P bruneta jeszcze nie miałam wiem od ciebie :P

Aha. To dowiesz się też więcej: każdy facet myśli o jednym, a raczej jedną częścią ciała. Możecie nas i siebie samych okłamywać, że wcale tak nie jest, ale fakty temu przeczą :D

anioł? jeśli czarno-biały to ok - bo jeśli tylko biały , to za słodki - jeśli tylko czarny , to zbyt gorzki

Oj, mylisz się, rev. My myślimy też o wielu innych rzeczach, np. o kasie :P

bruneta jeszcze nie miałam o tym nie musisz wspominać... cizia_mizia ja o charakterze , a Ty tylko o jednym :P

O nie nie. Jak napisalam, on nie da sobie na glowe wejsc i nie jest pod pantoflem. Przez to, ze zagadalam pierwsza, czulam sie jakbym narzucala sie caly czas, ale juz mi to minelo. Mam po prostu bardzo ciezki charakter, o czym zdaje sobie sprawe. To wszystko.