Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gargamelkaaaa

jeździcie na wrotkach?

Polecane posty

Gość gargamelkaaaa

hej, jeździ ktoś z was na wrotkach?

Gość patrasekk
ja jezdze na lyzwach:)

Gość Buahahaha :D
Ja jeżdżę na rolkach.

Gość gargamelkaaaa
hejka mam rolki, ale słabo mi idzie myslalam kupić wrotki jak myslicie: szybciej sie naucze na wrotkach czy na rolkach???????????

Gość gargamelkaaaa
a może jest tutaj ktoś kto jeździ i na rolkach i na wrotkach??? jakie wrażenia??

Gość gargamelkaaaa
szkoda, że tak mało osób zagląda tutaj :(

Gość glonojadka
u mnie na lokalnych ogłoszeniach są nawet po 80 zł :)

Gość gargamelkaaaa
wrotki jak widzę sa tansze niż rolki tylko jak sie na tym jeździ?????????????????????????????????? WIE KTOS?????

Jezdzilam kiedys na rolkach, potem kilka razy na wrotkach i pomimo ze bylam przyzwyczajona do rolek to wydaje mi sie ze latwiej jezdzi sie na wrotkach. Pewniej mozna na nich stanac. Moj czterolatek uczy sie teraz jazdy na wrotkach, tzn zaczyna :)

Gość gargamelkaaaa
kluska serowa dziekuje za Twoja wypowiedz :) tak sobie mysle, ze wrotki są chyba stabilniejsze :) nigdy na tym nie jezdzilam, ucze sie na rolkach, ale słabo mi idzie... moze sprobowac na wrotkach? :)

No wlasnie wrotki byly stabilniejsze, do nauki wydaja mi sie lepsze. Ja sie uczylam na rolkach i po jakims czasie niezle mi szlo. Nie poddawaj sie :)

Gość gargamelkaaaa
dzięki kluska za słowa otuchy chyba sobie kupię wrotki :)

Gość Aeroflot
Jeżdżę na łyżworolkach. Na rolkach chyba można większe prędkości osiągać?

Gość gargamelkaaaa
wydaje mi się, że tak, na rolkach można szybciej śmigać na wrotkach pewnie już nie... kluseczko serowa jestes może jeszcze???

Gość klooooooopsiki12345
ja jezdze (ucze sie) na rolkach ale mam wielkiego stracha!! dzis zaliczylam glebe na pupe...uuu bolało :)

Gość w dzieciństwie
sporo jeździłam na wrotkach i nawet całkiem mi nieźle szło, teraz już nie jeżdżę, a dlaczego pytasz o wrotki?

Gość gargamelkaaaa
hej hej do w dziecinstwie pytam o wrotki, bo chciałabym sobie sprawić, możesz mi powiedzieć jak sie na nich jeździ? łatwo się utrzymuje równowage? ucze sie na rolkach, ale kiepsko mi idzie jak mozesz to odpisz prosze :)

Gość gość
Jeździ się bezpieczniej, wysiłek porównywalny. Rolki są szybsze , ale to zależy od wielkości kółek. Teraz wróciła moda na wrotki i można w nich tańczyć, a na rolkach mega ciężko.. Tu widziałam różne .. http://fivesport.pl/pol_m_Sporty_Skating_Wrotki-1972.html pozwodzenia Gość

Gość etina34
Uwielbiam wrotki od dzieciństwa. Kiedyś jeździłam regularnie. Teraz od czasu do czasu, szczególnie w weekendy. Mało jest teraz miejsc w Bydgoszczy, gdzie można sobie pojeździć. Co do sprzętu, to tutaj https://micoplus.pl można sobie zerknąć i sprawdzić co oferuje polska marka Mico Plus .

Gość gość
W te wakacje zakupiłam sobie wrotki i znów zaczęłam na nich jeździć. Czuję się bardzo pewnie na wrotkach, jednak i tak zakupiłam kask i ochraniacze do nich. Cały niezbędny sprzęt zakupiłam od firmy www.roweryrolki.pl Jeżeli mieszkacie w Krakowie to wybierzcie się do nich po zakup wrotek.