Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia2333333333333333ll

smutno mi....

Polecane posty

bo.. moje zycie jest beznadziejne. nie radze sobie porostu czasami choc sie staram . czuje ,ze brzydne poza tym i chyba tak jest nie potrafie nawiazywac kontaktów z ludzmi za bardzo. czasem mam takie ,,przeblyski" ,ze jestem przebojowa jak mam dobry nastroj ale czesto popadam w dołki ,a udawać nie potrafie..czuje ,ze sobie nie poradze jak pojde do pracy , ze nie znajde miłości w zyciu ,ze nikt mnie nie lubi ani nie kocha faceci chca mnie tylko wykorzystac .. najgorsze jest jak sie staram ,a mi nie wychodzi :(

Gość ojeeeej
mam tak samo, wspierajmy sie razem w bolu. idzmy dzielnie przez nasze zalosne zycie. stawiajmy czola smutkom sratatatatat... ale serio tez tak mam i chyba kazdy ma czasem jakis brak wiary w siebie czy tam gorszy dzien. glowa do gory. zyj chwila

wiesz ,aleja sie nie chce meczyc... jak tak dalej bedzie to sie zabije chyba bo nie chce tak zyc. a jak bedzie jeszcze gorzej to juz w ogole

Gość ojeeeej
oj po prostu nie masz chlopaka i nie ma Cie kto dowartosciowac. znajdz jakiegos ja tez szukam

Pewnie miałaś nieciekawe dzieciństwo, dobre to, że można to zmienić :)

mam chłopaka... ale go nie kocham .. jestem z nim z ,, braku laku"

zrszta on mnie zle traktuje.. a dziecinstwo owszem miałam bardzo złe

Gość ojeeeej
no to go zmien. i znajdz jakiegos fajnego w ktorym sie zakochasz i twje zycie odnajdzie sens

Gość goingdownforher
nie rozumiem jak mozna z kims byc i ten ktos Cie źle traktuje :O przeciez to bardziej dołuje, niz brak kogoś :o

Gość goingdownforher
zacznij sobie planować małymi kroczkami, co chcesz w zyciu osiagnac i do tego dąż ;-)

ja wiem czego chce w zyciu i staram sie do tego dazyc ,ale czesto mi nie wychodzi i to mnie zniecheca .. ostatnio juz było lepiej , juz stałąm sie otwarta do ludzi ,a teraz znowu nie potrafie z nimi rozmawiać mam jakis tam znajomych ,ale mało a facetow jakiś poznaje ,ale oni nie chca przewaznie zwiazków na poważnie

Gość ojeeeeej
i tu Ci napisze - zycie nie raz tak przeciez bedzie. trzeba sie piac wzwyz i tyle :p

Gość voilaa
Ja tez taka jestem. Przez to mam 0 znajomych, chłopaka też nie bo nie pasuję do ludzi:(

"chłopaka też nie bo nie pasuję do ludzi" - no to coś się gryzie, bo masz pasować do chłopaka, by go mieć, a nie do ludzi ;)

Gość goingdownforher
wyluzuj i nie zadaj sie z byle kim, tak jak ktos tu napisał, być z dupkiem, to jak zasadzenie sobie chwasta w ogródku, który potrafi soki życiowe wyciągać i dołować :O

Gość goingdownforher
a co ja mam powiedzieć, zmieniłem się od czasów szkolnych potrafie zagadać do dziewczyny, ale jak zagaduje do tych porządnych, to one kogoś juz mają, lub czekają na księcia :D

Gość goingdownforher
popatrz wkoło siebie, że są ludzie co mają gorzej niż Ty i wtedy zrozumiesz, że Twoje życie nie jest takie złe 😴

Gość co masz na mysli piszac
czuje ze brzydne ?

Gość przyjedź przetrzeć kamerkę ..
piździelcze