Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z problemem

Wysmiany w lozku przez kobiety. Jak sie przelamac??

Polecane posty

Gość facet z problemem

Witam. Mam 29 lat. Od prawie 6 lat nie uprawiam seksu i mam duzy zal do kobiet. Dlaczego? Mialem do tej pory dwie partnerki, obie, gdy poszlem z nimi do lozka(z jedna po 7 miesiacach, z druga po 4) wysmialy gabaraty mojego penisa. O ile po pierwszym wysmianiu, ktore mnie bardzo zabolalo, potrafilem sie jakos zebrac i zaufac znowu kobiecie, to po drugiej takiej akcji, ktora mnie zabolala jeszcze bardziej, stracilem jakakolwiek pewnosci siebie, kompletnie zablokowalem sie w stosunku do kobiet. Mam do nich wielki zal, kompletny brak zaufania, nie potrafie im sie zwierzac, stworzyc jakas relacje. Jak mozna przelamac ta niechec, zal do kobiet? Byl ktos moze w podobnej sytuacji?

Gość twoj przypadek to normalka
bo kobiety to zimne suki sa

Gość blautatta
Kulturalne babki nie wyśmiewają innych ludzi. Szukaj kulturalnych kobitek, a nie puszczalskich panienek.

Gość facet z problemem
Na poczatku to wszystkie wydaja sie porzadne, potem dopiero wychodzi ich prawdziwe oblicze. Mam ogromny zal do kobiet i bardzo zle zdanie o nich...

Gość patrasekk
zrob sobie operacje powiekszenia penisa:)

Gość gghghona
Wydaje mi się, że te dziewczyny które cię wyśmiały to były własnie takie puszczalskie, i dobrze to o nich nie świadczy, to taki typ kobiet. Miałam tylko jednego partnera, nie mam porównania, nie wiem czy on ma małego czy dużego. Poza tym, jeśli są uczucia to jest też akceptacja drugiej osoby w całości, nawet jeśli nie jest ona doskonała.

Gość DomiNICKK
Rzeczywiscie kulturalne babki nie wysmiewaja :/ Ale swoja droga moze powiniennes je poinformowac z czym maja doczynienia. Ile Twoj ma cm, powiemy Ci czy rzeczywiscie to az tak malo... Nie wstydz się przeciez nas nie znasz...

Gość facet z problemem
nie wiem ile ma, nie mierzylem

Gość up and dovvn
to zmierz :/

Gość facet z problemem
mam mierzyc penisa? niby po co

Gość gghghona
Nie mierz. To bez sensu. Jest jaki jest i tego nie zmienisz.

Gość gghghona
Pomyśl... Może trafiłeś na dwie puszczajace sie suczki, które tak Cię zablokowały, że lata mijają a Ty masz uraz. Te dwie nie reprezentują stanowska wszystkich kobiet, nie myślą tak jak wszystkie kobiety... Są też inne dziewczyny.

Gość facet z problemem
gghghona latwo ci sie pisze ja na to patrze z innej strony, wszystkie kobiety z ktorymi poszedlem do lozka wysmialy mnie..

Gość gghghona
Poprostu trafiłeś na takie, dla których rozmiar był najważniejszy.

Gość facet z problemem
Nie chce mi sie wierzyc w przypadek. Zapewne juz nigdy nie pojda do lozka z kobieta, tylko wtedy sobie zaoszczedze podobnych rozczarowan

Gość opaopa opaopa
nie wierzę, że nigdy nie mierzyłeś swego pytonga! każdy to robił, a jeśli nie robił to coś z nim nie taG ;))))

Gość facet z problemem
Nie mierzylem bo po co? Przez mierzenie nie urosnie, dlugosc penisa tez nie jest nigdzie potrzebna, wiec nie mierzylem

Gość ytrtyty.
kurva !!!! ile razy bedziesz zakladal ten sam temat nawet nie zmieniajac tresci watku przewodniego?????? 💤

Gość opaopa opaopa
chcemy wiedzieć, o czym mowa. Jeśli masz w granicach 12-15 to może być całkiem ok. Jeśli mniej - problem faktycznie jest, ale nie taki żeby rezygnować z seksu. Wiesz, że jest multum kurwiszonów, dla których penis musi mieć min. 20 cm ;) normalne tyle nie potrzbeują :P Inna sprawa, że baby nie mają pojęcia o prawdziwej długości fujarek ;) co druga twierdzi, że miała takiego 25 ;D

Gość facet z problemem
nie wiem ile ma bo nie mierzylem i nie zamierzam mierzyc

Gość julka19x
nie chcesz mierzyc to baw sie nim sam, ludzie chca pomoc a ty zachowujesz sie jakbys wiekszych problemow nie mial

Gość facet z problemem
ale co im da jak poznaja wielkosc? jesli bede mial 10 cm to bede dostawal inne porady jak wowczas gdy bede mial 12?

Gość facet z problemem
wole sie bawic sam, niz poraz kolejny zostac wysmiany przez kobiety nie ufam kobietom w ogole, tylko ranic potraficie

Gość gghghona
NIe masz na to wpływu, to nie Twoja wina, nie zmienisz tego. Zaakceptuj to. Zmień myślenie, oprócz penisa jest jeszcze dobroć, madrość, inteligencja, wygląd, poczucie humoru... wyliczać można. Penis nie jest nr 1 !!!! I seks nie jest nr 1 !!! Przereklamowany.

Gość facet z problemem
penis nie jest dla mnie nr 1, szkoda ze dla kobiet jest i wysmiewaja tych facetow ktorzy nie maja duzych penisow

Gość pomarańczlala
"jesli bede mial 10 cm to bede dostawal inne porady jak wowczas gdy bede mial 12?" Owszem.

Gość facet z problemem
pozostawie to bez komentarza

Gość pomarańczlala
A szkoda. Jak masz tak duże opory, to chociaż powiedz czy mniej czy więcej niż 12 cm.

Gość facet z problemem
musialbym zmierzyc by powiedziec. to nie jest najwazniejsze w tym temacie