Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca czy babochłop

Czy któryś z was mógłby mieć żonę/kobietę nieróbkę? utrzymankę? nieudacznicę? :)

Polecane posty

która jedynie miałaby dobre serca, była w miarę ładna, szczupła, z dobrym gustem, dbajaca o siebie, wierna, inteligentna, ale poza tym głupituka i niezaradna

Gość jedynie plukam gardlo
przeciez na kafe masa takich kobiet ;) co to zyja na koszt faceta i jeszcze sie tym chwala ;)

Gość takasobiejaaaaaaaaaaa
Hmmm... jak można być inteligentnym a zarazem głupiutkim, przecież jedno drugie wyklucza...

Gość eeferefe
masz na mysli jennifer

ja taka jestem, nie marzę o karierze, ale też nie jestem tępa, mam wiele zainteresowań i pasji, tylko to jest niedochodowe, ogólnie mogłabym być ozdobą u boku faceta, ale pięknych piękniejszych jest o wiele więcej, a ja nic oprocz dobrego serca i czułości do zaoferowania nie mam :(

Gość WOjowniczxena
moja babcia nigdy nie pracowała miała 6 dzieci,i nie nazwałabymjej nieudacznikiem!!przykre to co piszecie

inteligentna - wie dużo o świecie, interesuje sie wszystkim, zna kilka języków, obejrzała wiele filmów, szczególnie ambitnych, poczucie humoru ma głupiutka- nie umie prowadzić samochodu, nie umie gotować

Gość amant z opola
inteligentna i głupiutka - to się nie wyklucza czasem ? nie interesuje się wszystkim, skoro motoryzacja i kulinaria odpadają

Gość 6rutuytutit8iuy
która laska znająca kilka jezyków i intersujaca się światem nie potrafi zrobić prawka i nie umie gotowac?

Gość to Czkawka
bidulka

Gość Aylar Lie pl
mam prawko ale nie jestem lambardziarą w lateksie, która udaje wielkiego mechanika 😠 to jest niekobiece wiesniactwo, blacharstwo i pustostan :classic_cool: kobieta musi umieć tańczyć a nie zgrywać męskie role

Gość Nsj
Idealna dla mnie, skąd jesteś skarbie przeogromny? A mogłabyś mieć faceta oddanego tylko Tobie?

Gość nieudacznica ale kulturalna
dodam, że jestem porządna, nie puszczam się, nie całuję się na pierwszej ani drugiej randce, pozwalam żeby mi otwierano drzwi itp. używam słów dziekuje,przepraszam, kultura i wdziek...

z Sieradza tak

Haha, podszywie - to było pytanie "na podszywa" :D

Gość rozruchana BLOND śmiechulinka
Do ruchania jak znalazł taką!

jeśli bym dobrze zarabiał to mógłbym taką mieć, a nawet sam bym jej nie kazał iść do pracy chybaże by sama chciała, szkoda by mi było patrzeć jak sobie ręce niszczy