Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Badanie ginekologiczne

Polecane posty

mam 17 lat i chce sie udać na badanie do ginekologa. ide do tego samego ginekologa co moja mama (idziemy po kolei). jest to prywatny gabinet. samego badania sie nie boję ale mam obawy że ten facet powi mojej mamie że nie jestem już dziewicą (od niedawna) i przyszłam po tabletki antykoncepcyjne. czytałam że poniżej 18. roku życia trzeba iść z rodzicem ale czy jak poprosze tego lekarza żeby nic a nic nie powiedział to wtedy obowiązuje go tajemnica lekarska? a co jakby powiedział? prosze o mądre odpowiedzi bo stawiam na to że są tutaj dojrzałe osoby

Gość rgbhgyr
to idz do innego

Gość ssddffff
przemysl czy chcesz na pewno tabletki czy nie lepiej poczekac z rok lub dwa az sie je zacznie stosowac. im szybciej zaczniesz tym gorzej, naprawde sa szkodliwe, moze najpierw wystarcza prezerwatywy? mysle ze tabletki w tak mlodym wieku mozna tylko wtedy gdy sie mieszka na codzien z facetem w sensie ze sex codziennie. zastanow sie czy warto sie truc zwlaszcza gdy np sex raz czy dwa w tyg tylko. nie jestem przeciwniczka tabletek ale uwazam ze 17 to wczesnie. nie moze powiedziec bo obowiazuje go tajemnica zawodowa ale jestes nie pelnoletnia wiec wg mnie jesli towja mama zapyta to moze jej udzielic odp.

Gość wheidfhw
poczekaj do osiemnastych urodzin i pozamiatane. chyba Cię kolo do tego czasu nie zostawi, nie?