hejmalutka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 Hej:* od dłuższego czasu biorę tabletki daylette, regularnie(żadnej nie zapomniałam, o tej samej godzinie, nie wymiotowałam, leków nie przyjmowałam[oprócz benosen(nie wpływa na działanie tabletek),ibum]) . Kochałam się nie do końca kilka razy w miesiącu. W jednym dniu miałam niewielkie plamienie(ale dzwoniłam do mojej ginekolog i powiedziała że jednodniowe plamienia przy daylette to całkiem normalne ) . Jutro biorę 27 tabletkę o godzinie 13, zawsze krwawienia dostawałam chwile przed 27 tabletką. Czy jest możliwa ciąża ? Dodam, że robiłam 2 testy ciążowe w tym miesiącu, wyszły negatywnie :) . Wiem, że piszę jak 13 letnia dziewczynka, ale jakoś w tym miesiącu się stresuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pijany kierowca 0 Napisano Sierpień 5, 2012 wybrałaś już imie dla dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 dzięki dzięki za mądre odpowiedzi :)) forum jest po to aby pisać o swoich obawach itp :) więc nie widzę w tym nic złego, że o tym napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhmmmmm Napisano Sierpień 5, 2012 wg mnie nie ma powodu do niepokoju, ludzkie cialo jest nieprzewidywalne i czasem moga byc takie wybryki ale nie wydaje mi sie, zebys zaszla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasnowidzami nie jesteśmy Napisano Sierpień 5, 2012 a generalnie ciąża ZAWSZE jest możliwa. Bo nawet tabletki nie zabezpieczają w 100%. Więc odpowiedź na pytanie brzmi "tak, ciąża jest możliwa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 5, 2012 Ale jakie wybryki? Nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 ja co miesiąc się tak stresuję ... jutro zrobię test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 5, 2012 Ale jakie wybryki? Nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhmmmmm Napisano Sierpień 5, 2012 wybryki organizmu... mialam mase takich stresujacych sytuacji na szczescie wszystkie byly falszywym alarmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasnowidzami nie jesteśmy Napisano Sierpień 5, 2012 ale nie stresuj się tak bardzo , tabletki są najpewniejszym środkiem any na rynku. Jeśli brałaś regularnie to musiałabyś mieć meeeeeeeeeega pecha żeby zajść. Więc wyluzuj bo dostaniesz nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 5, 2012 Nie jesteś w ciaży :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 nerwica.. jak już nie jest za późno .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 5, 2012 Ale jakie wybryki u autorki? Konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Sierpień 5, 2012 o ja właśnie też nie bardzo rozumiem stwierdzenie "wybryki" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach