Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weselniczka 21.09.2013

Kiedy sesja w studio?

Polecane posty

Gość Palomaaa
W plenerze nie w studio, w innym dniu niż jest wesele

Gość teraz robi
sie tylko w plenerze, 1000lat temu bylo modne studio. skąd Ty jestes dziewucho????

Gość teraz robi
to będziesz miała beznadziejne zdjęcia!!!! zero wyobraźni, zdjęcia z rodzicami możesz zrobić na weselu, w sali a nawet na dworze. nie chwal sie potem tymi fotkami, bo cie wyśmieją:):)

Gość mama oli i kasi
a dlaczego nie weżmiesz rodziców na plener?????????????????? Dobrze koleżanka wyżej ci napisała.

Nie będę ciągala za sobą rodzicow na plenerze kilka godzin. Z resztą mam już pomysł na tę sesję i rodzice nie będą tam pasowali. Waszym zdaniem taka sesja jest zbędna, zrozumiałam. Nie wiem po co się tak emocjonujecie.

Gość mama oli i kasi
to jak masz pomysł to po co sie tu wyputujesz????? a zdjęcia w studio to najgorsza wieś niestety w dzisiejszych czasach.

Gość mama oli i kasi
i tak jesteś wiejską dziewczyna i to bez szkoły:):)hahahaha bez odbioru...bladzio...:)

Gość teraz robi
hehehe, a to dobre:):):) bedzie miała wiejskie wesele to i wiejskie fotki:-)

Gość dorociczka
najlepiej po weselu

Gość jeśli sesja czy to w studio
czy w plenarze to nie w dniu wesela!! W dniu wesela jest się na weselu,a nie opuszcza gości na ileś tam godzin,aby pstrykać fotki:o

możesz zrobić przed ceremonią,albo w któryś dzień po weselu,tylko będziesz musiała się uczesać,umalować.

no ale przed ślubem kto ma czas i głowę do robienia zdjęć.Po weslu zróbcie!!Kto to powiedział,że zdj.musza być w dniu wesela??!!Zabierz któregoś dnia rodziców do studia czy tam w plener i wtedy na spokojnie sobie zróbcie.A w dniu wesela bawcie się na weselu!!!!

Gość kiedyś coś
Zdjęcia w studio zrobiły się niepopularne głównie przez to, że mało który fotograf jest w tym naprawdę dobry. Autorko, myśmy próbowali mieć ciastko i zjeść ciastko: z powodów rodzinnych między ślubem a przyjęciem weselnym było kilka godzin przerwy i tę przerwę wykorzystaliśmy zarówno na miniplener, jak i na zdjęcia w studio. Przy czym niestety te drugie wyszły kiepsko.

Dziękuję osobom, które wysiliły się na odpowiedź na poziomie. Myślę, że umówię się z managerem sali i obejrzę dokładnie ogródek za salą. Może tam zrobimy mini sesję zamiast studia. Wtedy problem się rozwiąże :)

to od ciebie zależy jakie chcesz zdjecia i gdzie, taka moja rada, zrob sobie te zdjecia po ślubie, w dniu slubu i wesela to tylko stres, i tak naprawdę na nic sie wtedy nie ma czasu, cały ten stres wyjdzie na zdjeciach, będziesz miała 2raz szansę załozyć wymarzoną suknię, ja naprawdę odradzam wszelakie zdjecia plenerowe czy w studiu w dniu wesela, najlepiej po weselu na spokojnie sobie zrobić zdjecia bez pośpiechu na luzie, w dniu wesela masz sie bawić a nie uciekać od gości, wesela nie powtórzysz a zdjecia plenerowe(czy w studiu) tak, je możesz spokojnie zrobić kiedy indziej, w dniu slubu musisz uważać zeby sukni nie pobrudzic na plenerze już ci wszystko jedno zęby tylko wyszły piekne zdjecia, ja po weselu nie miałam za bardzo porwanej sukni (trochę dołem, jedna falbanka), za to po plenerze cały dół jest porwany, a to od tańca w plenerze, fotograf nawet nas namówił aby zrobic zdjecia na rowerkach wodnych, byliśmy na skałach, na polach kukurydzy czy bardziej intymne miejsca, jakieś przytulanki na łące, wtedy nie zważałam co sie dzieje z suknią w dniu ślubu na takie cos sobie za bardzo nie pozwolisz, no i też takie zdjecia to jakieś 3godz odliczone z wesela, a to duzo pozdrawiam

Gość zgadzam się z powyższą
opinią.

Gość xyzxyzxyzxyz
A ja nie bardzo widze sens zdjec slubnych robionych innego dnia - czy to ma byc pamiatka z dnia slubu czy po prostu zdjecia w przebraniu udajce dzien slubu? Co za bezsen!

Gość to zróbcie w dzień ślubu
podczas wesela tzn.goście będą już nażarci,napici, więc nawet nie zauważą Waszego braku;)Zresztą takie wytchnienie od wesela się przyda,ile można się kisić na sali weselnej:oZostawicie więc weselników na parę h i śmigajcie do studia lub plener.

Gość Palomaaa
Weźcie pod uwagę, że w czasie wesela na plener jest zwyczajnie za późno, bo światło już nie te. Nikt nie będzie robił zdjęć o 20stej.

Gość ja bym radziła tak
w dniu wesela wyrwać się jakiś czas,aby popstrykać zdj.w studio,lub jakims pomieszczeniu a na plener lepeij sie wybrac w inny dzien,gdy bedzie dobre dzienne swiatlo.I nie bedzie zal zniszczyc kiecki:P

Gość Palomaaa
Jako gość powiem, że to wkurzające, kiedy młodzi w czasie wesela uciekają robić zdjęcia, bo to trwa minimum godzinę do nawet dwóch.

Palomaa, zgadzam się, tak samo patrzyłam na to z perspektywy gościa. Chociaż byłam na weselu gdzie wodzirej tak fajnie pokierował sytuacją, że jeszcze atrakcja z tego była - uroczyste pożegnanie i powitanie Pary Młodej, szpaler i inne fiu bździu.

Gość no ja byłam na takim weselu
że jak młodzi pojechali w plener robić fotki ,to nie było ich prawie 4 godziny:( No,ale mimo wszystko wesele było super;)

Gość pokierował sytuacją
?????chyba rozkręcił imprezę !!!! co za styl, widać, że nie uczyło się dziecko, tylko ślub w głowie...eeehhhh