Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ixi30

Mowa ciała podczas seksu

Polecane posty

Gość Ixi30

Podzielcie sie spostrzezeniami co mowi mowa ciała facetów przed, podczas i po seksie ;)

Gość Beacia90
Mój mężczyzna podczas seksu często pruka, podobno każdy ta ma bo prostata naciska na odbyt i wymusza wylatywanie powietrza. Też się z tym spotkałyście?

Gość Ixi30
Eeemnie o mowę ciała chodziło a nie puszczanie bakow ;) o dotyk, spojrzenie, może coś jeszcze?

Gość orzeszku
mam nadzieję że z tą prostatą to nieprawda :)

Gość Beacia90
Ale puszczanie bąków to część ludzkiej natury, taka jest nasza anatomia. Nie krępujecie się brać do ust penisa partnera a wstydzicie się jego bąków?

Gość Ixi30
Ja nie mówię ze sie wstydzę, to normalne, każdemu sie może wypsnac. Ale czy widzicie np różnice w seksie z facetem który wiecie ze was kocha a np z jakimś byłym facetem z którym nie wyszło bo okazało sie ze mu nie zależało. Ja szczerze mówiąc nie zwracalam nigdy na to większej uwagi, a myśle ze to ważne i poze pomoc nam odczytać troszkę to jaki facet jest

Gość Ja mam porównanie
Z byłym było tak że od samego początku traktował mnie przedmiotowo, bez ogródek mówił czego oczekuje niewiele od siebie dając, zresztą ja później zaczęłam robić to samo. A teraz mój seks z obecnym partnerem to całkiem inna bajka. Na początek wycałuje mnie od góry do dołu, zadba o dłuższą grę wstępną a podczas samego stosunku mówi że kocha, szepcze i tak delikatnie łapie za włosy. A po wszystkim przytuli, podpali papierosa najpierw mi a potem sobie:)

Gość Ixi30
Z tym papierosem dobre ;) my z obecnym facetem palimy na balkonie:) bardzo podoba mi sie kiedy kochamy sie na jezdzca i jest mi wtedy cudownie, zwłaszcza kiedy widzę ze on ma raz otwarte oczy, a raz tak na wpół przymkniete i obserwuje mnie.. :)