Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona!!!

powiedzcie mi co mam robić ? ;(

Polecane posty

Gość Ja mam 23 lata i tez nie widze
Poza tym generalnie nie jestem dobra w związkach :P

"też kiedyś myślałam,że majac faceta to zmieni się moja samoocena, ale jednak nie." No bo jak pisałem, to się wydaje z początku "jakbym miał znajomych to by było inaczej", "jakbym miał(a) dziewczynę (faceta) to by moja samoocena była inna". Ale to nie jest takie łatwe. Bliska osoba, znajomi zwykli, owszem to jest jakieś ułatwienie, ale problem nadal istnieje i siedzi w człowieku i blokuje przed choćby takim pójściem na kurs tańca. Tu trzeba rozmowy ze specjalistą i ewentualnej terapii.

Gość djhdashjfashjfsa
A co robiliście w szkole!! O czym Wy piszecie!! Mam córkę w tym wieku i ma mnóstwo znajomych, przyjaciół, sama tego nie ogarniam!! Jak można mieć tylu znajomych!! Zawsze gdzieś jedzie, coś robi, ktoś śpi u niej, ona u kogoś!! Co zrobiliście, żeby wybudować sobie zaplecze!!

Gość djhdashjfashjfsa
Nigdy w weekend nie siedzi w domu!! Zawsze były 18-ki, zawsze były dyskoteki, wyjazdy, rajdy!!

Mhm, ktoś śpi u niej, ona u kogoś... Super. U mnie np. nikt raczej nigdy spać nie bedzie bo mam trochę chorą sytuację w domu :P więc to tez nie zawsze zalezy od nas ;-]

A na dyskoteki i rajdy trzeba mieć kasę i koło się zamyka. Za ciężko pracuję i za zbyt małe pieniądze, zeby tę kasę przepuszczać na dyskoteki.

Gość zagubiona!!!
drach1 - związane czy nie związane ale teraz to kompletnie jestem sama a tak to miałam chociaż jego zakochanego we mnie.. mhm...przecież coś w życiu trzeba robić, mhm może praca ? boże czuję się żałośnie, pisząc tu na forum, pisząc o swoich beznadziejnych problemach, rozliczając się z każdego dnia i myśląc co by zrobić b yjakoś przeżyć w konsekwencji czego i tak nic nie zrobię bo blokada, bo lenistwo, bo cały ten pieprzony schemat...

nic, ucinałem sznurki bo mnie denerwowali, nie potrafiłem znaleźć z nimi wspólnego języka, nie mieli podobnego do mojego postrzegania świata, rozmawiali o jakiś infantylnych sprawach co mnie nie interesują, ale taki już ja jestem, robiłem test osobowości "eneagram" i tam mi wyszło że jestem indywidualistą, 4w5 lub 5w4 delikatna różnica między tymi dwoma jest, i często mylona, ja nie nadaję się do życia w stadzie, jak bym mógł i potrafił to zamieszkał bym na bezludnej wyspie

do ja mam 23 lat.... nie mozna generalizowac, nie wszyscy non stop imprezuja i wyjezdzaja.Jezeli ktos prowadzi taki tryb zycia, to tez musi mu pasowac, to nie jest dla kazdego. wiadomo jak ze wszystkim, najlepiej po 50 %...i tak troche,i troche inaczej :D

Gość zagubiona!!!
djhdashjfashjfsa - kimkolwiek jesteś, proszę nie dołuj dodatkowo ...

Gość zagubiona!!!
ludzie... a tak wgl to ja jestem dziewczę, które by imprezowało, szalało, boże ile ja o tym myślę, ile mam scenariuszów, ile bym dała by takie szalone życie mieć.. :D

zagubina dziewczyno, wszystko bedzie dobrze...najlepiej zacznij malenkimi kroczkami isc do przodu. to moze byc jutro pomalowanie paznokci, ulozenie wlosow...jak poczujesz sie gwiazda,poczujesz sie lepiej.I pamietaj nic na sile...z ta praca to tez dobry pomysl :)

"boże czuję się żałośnie, pisząc tu na forum, pisząc o swoich beznadziejnych problemach, rozliczając się z każdego dnia i myśląc co by zrobić b yjakoś przeżyć w konsekwencji czego i tak nic nie zrobię bo blokada, bo lenistwo, bo cały ten pieprzony schemat..." Nie ma co się czuć żałośnie :) Każdy ma jakieś swoje problemy i nie ma w mówieniu o nich nic żałosnego... dopóki się nad sobą nie użala (a o tym coś wiem :P). I nie ma sobie co tego tłumaczyć lenistwem... kiedyś psychoterapeutka mi powiedziała, że człowiek nie może być aż tak leniwy :D

Gość zagubiona!!!
drach1 - ależ ja się czuję atrakcyjnie na zewnątrz , ale nie atrakcyjnie wewnętrznie... małymi kroczkami, mhm...zamknięta w domu, a jak już gdzieś coś załatwić na mieście to oglądam wszystkie te zakochane śliczne pary, paczki jakiś gnojków młodszych ode mnie wybuchających śmiechem z jakiegoś żartu, to też nie jest tak całkiem łatwo...wbrew pozorom.

o.k zagubione dziewczyny...ide spac,jutro rano do pracy, mlodszy syn rozpoczyna jutro gimnazjum, musze mlodego pieknie wyszykowac... nie myslcie za wiele ze zycie jest parszywe, bo jest ale tylko czasami...czasami potrafi byc taaaakkkiiiiiieeeee piekneeeee !!!! dobranoc....wszystko bedzie dobrze...zobaczycie :D

Gość zagubiona!!!
ok dzięki drach :)

Gość zagubiona!!!
ok też lecę, dzięki wszystkim :)