Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irvette1

Byłyście kiedykolwiek w toksycznym związku z żonatym mężczyzną?

Polecane posty

Gość Irvette1

Jw.

Gość Onaaaaaaaa
Ne, bo się szanujemy i nie zadajemy się z zajętymi, a tym bardziej z żonatymi.

Gość nie, bo nie ma czegoś takiego
jak związek z żonatym mężczyzną. To tylko ruchanie na boku :D

Gość głupia jestem niesamowicie
niestety, byłam w takim układzie, co prawda nie miał zbytdnio dla mnie czasu, tzn.czas miał jak on tego chciał, przespalismy sie raz. zepsulo sie 3 miesiace temu, od miesiaca sie nie widujemy, a ja glupia jeszcze o nim mysle... kocham go ;(

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeedvc dc
przejdzie ci :)

Gość Irvette1
Nie dziewczyny, chodziło mi o taki związek, że facet nie pozwala wam np. odejść od niego, nagabuje smsami, i telefonami, chodzi za wami, szantażuje, że ujawni jakiś wstydliwy sekret? może nie za bardzo się rozpisałam.

Gość kleofas to ja
jestem w taki układzie od listopada, ja on jego żona kotka moi rodzice jego synowie koledzy i rodzice + kilku moich kochanków da sie przeżyć oczywiście mieszkamy wszyscy w jednym domu

Gość Irvette1
raczej nie za bardzo się rozpisałam, ot mała pomyłka

Gość kleofas to ja
oczywiście jest to Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster :classic_cool:

co to niby znaczy ze nie pozwala odejsc od niego? masz 15 lat czy jak? Skad się takie jak ty biorą, skąd?

Gość Irvette1
Proszę was o szczere komentarze. Chciałabym wiedzieć , jak radzicie sobie z taką sytuacją, bo to nie jest ani trochę zabawne.

jego żona wie?

Gość Irvette1
tak, wie o tym od swojej córki, a ta córka wie o de mnie. Szczerze powiem, dziwny typ faceta, który ma obsesję na punkcie seksu, nie akceptuje odmowy, kłamie- wszystkie jego opowieści o żonie są tak charyzmatycznie opowiadane, że nie w sposób w nie nie uwierzyć, tzn. mowa ciała nie wskazuje na to że ten kłamie. Nie będę opowiadała o żonie, bo mimo wszystko współczuje jej bardzo, bo ona również ucierpiała, bo maltretował ja fizycznie i psychicznie, zawsze oskarżał ja o to, czego sam sie dopuszczał, czyli zdrady. Nastawił swoich rodziców przeciw niej, żeby nie miała odwagi prosić ich o pomoc, dodam jedną najważniejszą rzecz, nienawidzi kobiet, ale za to chętnie je wykorzystuje.

Gość kleofas to ja
moj komentarz byl szczery kto oglada dom dla zmyslonych przyjaciol? :) swietny jesy

Gość ksiezna Mikusia
owszem ja tylko niestety facet był zonaty ze mną :P gdzie ja kurwa mialam oczy do tej pory nie wiem :D

dopóki będzie wiedział, że jego szantaze na ciebie dzialaja, nic nie poradzisz musisz mu pokazac, ze niewazne co on bedzie robil, czym bedzie cie szantazowac, to i tak masz go w dupie, mozesz go kilka razy ponagrywac jak cie szantazuje, postraszyc policja, stalking jej karalny :p

Gość Irvette1
Już nie działa, przynajmniej mam taką nadzieję, że już nie zadziała. Bo byłam z tym już na policji, a on myślał że miałam zamiar wybrać się do niego. hehe, jak go los okpił. Dobrze mu TAK. Wyczułyście, że to ja znalazłam się w tej beznadziejnej sytuacji, bo mogłam widywać go jak również i jego żonę i rozmawiać z nimi i przychodzić do nich, tyle że on zmienił strategie działania.Poza tym, gdy poznałam kogoś wolnego, a tedy miałam jakieś 17 lat, kwestia 3 miesięcy, miałam 18 lat. Z początku ex nie wiedział kim był ten drugi, i było ok. A jak się dowiedział to było gorzej, cały czas mnie obserwował, żeby dostać jakiś dowód w łapy i wymuszać na mnie spotkania, wiadomo w jakim celu. Ja sama nie mogę uwierzyć że wpadłam w taką pułapkę. Teraz ostatnio znowu zaczął mnie dręczyć smsami, no i doigrał się. (Głupio zrobiłam, że dwa tygodnie wcześniej poszłam na spotkanie z nim, a nie powinnam), jednak tym razem zamiast iść do niego, powiedziałam o tym jego córce która mnie odwiedziła i powoli zaczęłam się przed nią otwierać, powiedziałam jej, że ktoś dręczy mnie smsami a potem jak wychodziła ode mnie to powiedziałam jakie smsy wypisywał do mnie jej ojciec, bo chciała z nim porozmawiać na ten temat potem ona poszła do mamy i jej to przekazała, a ta z kolei poradziła mi, żebym poszła z tym na policję, bo inaczej to się nigdy nie skończy, to cierpienie jej i moje. Raz przez taki szantaż pomyślałam o samobójstwie, ale na szczęście nie dałam mu takiej satysfakcji. Ten chłopak, którego poznałam, wiedział o mojej sytuacji o de mnie. Co wy na to... To wcale nie jest łatwa sytuacja. jak można być taką świnia, swojej córce nie pozwolił ze mną wyjść, a samemu wymknąć się z domu, byle nie pomagać i byle wystartować do mnie. Sam mi mówił że nie ma prawa żądać ode mnie wierności i że jak poznam kogoś to da mi święty spokój. Gówno prawda.