Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lastima

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość annnnnniika
To, ze modne nie oznacza jednocześnie, że są ładne. Zwłaszcza te w pastelowych kolorach trącają mi wsią

Gość Meggy78785885845
katastrofamega! - akurat ta druga którą Ty proponowałaś, właściwie mało się różni od tej koronkowej,

Gość annnnnniika
Te atłasowe, błyszczące itp. są równie beznadziejne jak te koronkowe

Gość dodam jeszcze
autorko ladna ta sukienka, nie sluchaj tego co babsztyle wypisuja.

powiem jeszcze tyle, koronka to moda ktora zaczela sie rok wczesniej, tylko ze wtedy koronka byla motywem, dodatkiem do ubrania, do butow i torebek. w tym sezonie koronkowe sa glownie same sukienki, i to cale w koronce.

Gość annnnnniika
Bez sensu, trzeba nosić to co jest ładne, a nie modne :/

Gość waitingggg
annnnnniika, to daj linka do jakiejsc sukienki, ktora Twoim zdaniem jest ladna, moze autorce się spodoba :)

no pisalam ze ladna sukienka poza tym ze troszeczke jest moze za skromna, nie wiem czy to wlasciwie okreslenie.. jakis rekawek by sie przydal albo dekolt ciekawszy...

Gość dodam jeszcze
Bez sensu trzeba nosic to co nam sie podoba i w czym dobrze sie czujemy a nie to co podoba sie innym

Gość Lastima
Już się skołowałam zupełnie ;P nie wiem jaką sukienke powinnam kupić. Ta koronka mi sie podoba, ale może rzeczywiście jest troszkę zbyt skromna? Chociaż nie ukrywam, że nie chce żadnych bombek, wyszukanych kiecek. Chcialabym cos prostego i delikatnego, dziewczęcego.

Gość annnnnniika
Co z tego, że paskudna, ważne że hit sezonu!

Gość Astmaa
Te dwie ostatnie jeszcze ujdą. Ale do tej pierwszej dodac tylko białe kozaczki z czubem i iśc pod latarnie O.o Autorko, napisz ile masz lat, wzrostu, typ sylwetki, może cos doradzimy ;)

annika --> z tych podanych to tylko ta z drugiego linku mi sie podoba. ta pierwsza to bardziej sie nadaje na przebieranki w lata 60-te, czyli jeszcze okulary, blond loki i idziesz jako marlyn monroe. ta ostatnia wyglada jak jakis mundurek szkolny, troche taka zwykla szmatka. i tutaj sie nie obraz za krytyke, nie o to mi sie rozchodzilo, tylko ze moze uswiadomisz sobie fakt ze o gustach sie nie dyskutuje :) gusta sa jak dziury w dupach, kazdy ma swoj.

Gość kitowa warszawianka
niech idzie w czym chce sukienka - nawet do latania po ogrodzie bym jej nie zalozyla moze dziwna moja natura - ale gdym zobaczyla laske na weselu - w tej kiecy ubrana - cieszylabym sie - nagorzej ubrana laska na weselu - wybrana

Gość annnnnniika
Plenerowa Żona ale nie można stawiać znaku równości między modnym a eleganckim czy ładnym. Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje no ale proszę Cię. Zgodzę się ta pierwsza może nie jest jakas bardzo wyszukana no ale w tej trzeciej autorka wyróżniałaby się na tle innych (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)

no prawda jest taka ze trzeba dopasowac kiecke do okazji, sama stawiam na elegancje dlatego koronka jak najbardziej tylko ze kroj troche taki za malo elegancki, bardziej dla nastolatki na spacer po parku..

Gość Lastima
Astmaa, mam 21 lat, 172cm wzrostu, szczupła. Po prostu zalamka :P a jak myslicie, czy w sklepach, popularnych sieciówkach, znajde jakieś takie kiecki, które byłyby fajne na wesele? Czy tam raczej są sukienki na codzień?

Gość tamiza061
Przymiezałam podobna w sklepie. Wyglada jak z targu. Tandeta.

Gość stokrotka błękitna
Spróbuj poszukać w lumpeksach (pisze całowicie poważnie)

Gość Astmaa
W lumpeksach? Wątpie, żeby tam coś znalazła. Musiałby być jakiś "luksusowy" :P

Gość stokrotka błękitna
Co ty wypisujesz. Oczywiście, że w lumpeksach można znaleźć naprawdę fajną rzecz za niewielka kasę. Ja znalazłam bardzo ładną sukienkę na wesele, zapłaciłam chyba niecałe 20 złotych

Gość zaraz mama Tomcia
malo elegancka