Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Padło mi juz na głowe....

Polecane posty

Gość zezowaty czasami
jakaś taka bezbarwna:D:D:D

wole obzerac sie czekolada czipsami i bułeczkami maslanymi :classic_cool: ale co do blondi to ja nie wiem no ładnełe ci jest :D taka z charakterkiem sie wydaje :D

Gość hahahaha to jest jak oddychani
boze jaki ty nudny :o dziewczyny przez kafe sobie szuka :o zaraz mi tu wyjedziesz ze nic takiego nie powiedziales ale to mozna polmozdzku zrozumiec z podtekstów:o

Gość gjgajhvhvh
sossss czy ty naprawde myślisz że taki brzydki, chudy kurdupel jak ty ma szanse na wyruchanie tej dziewczyny ze zdjecia ?

ale po co drążycie jeden i ten sam temat... chce tutaj popisac o pierdołach a nie o sonii

sossik a czemu oni wszyscy cie nie lubia tak? chyba nie za te dziewczynki co podsylasz w linkach od czasu do czasu :classic_cool: (a moze?)

nie rozumiesz.. zakladasz temat z filmikiem w ktorym jest fajna blondi czy inna niezla i potem zawsze sie ktos przyczepia. Juz nawet smiem przypuszczac, ze to jakies zazdrosne panienki sa niezbyt zadowolone z takich Twoich tematow i chca Cie przegonic :P ale ja osobiscie wole ciemne wlosyyy (u obu plci :classic_cool:)

aaa o to ci chodzi :D nie wiem nie mam pojecia ... watpie bym miał tutaj jakies adoratorki..... a co do kolorku to sie zgadzamy ciemny rulez:D

ok - to teraz kolor oczu. Ty pewnie lubisz ciemne? :) mi sie najbardziej podobaja zielone, wyrazisto zielone, mmmmm :P

Gość ella eranthis juesej
aaa jakiej płci jest sosss? bo pamietam foty w perukach :O

kolor oczu jest dla mnie obojetny :) jak oczy sa ładne to ładne:) tak jestem facetem wow :classic_cool:

to tez dobrze - zawsze jakis wiekszy procent moze byc Twoim idealem :D z reguly jednak jest tak, ze staje sie nim totalne przeciwienstwo tego co chciales miec do tej pory :)

tak juz czasami bywa ze mamy tam swoj pewien wizerunek partnerki czy partnera a zakochujemy sie wgl w kims kto odbiega od naszego ideału :) miłosc nie wybiera:D

oj tam gdybys mial wybierac taka wymarzona ale z lekko zrytym beretem a taka o 180 stopni odbiegajaca od twojego wymyslonego idealu ktora by byla normalna to mysle, ze bys sie nie zastanowil nawet ;)