Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie20

Przykro mi, bo nie mam powodzenia u facetów.

Polecane posty

Gość przegrałam życie20

Pomimio tego,że dbam o siebie,żaden facet się mną nie interesuje. Ostatni raz na randce byłam pół roku temu. NIGDY nie byłam w związku. Nawet jeśli wychodzę do klubu to i tak ma marne szanse na to aby kogos poznać bo żaden facet nawet do mnie nie podejdzie. To jest takie przykre kiedy Moje koleżanki oopwiadają mi o swoich randkach, o tym że ktoś je adoruje, kiedy ja dla mężczyzn jestem niewidzialna . W takich sytuacjach czuję się dosłownie jak żywe gówno. Co z tego że staram się ładnie ubierać, umalować?? Nie wiem z czego to wynika. Może dla facetów jestem zwyczajnie nieatrakcyjna? Może mam nieciekawy wyraz twarzy? Mnie już nawet nie chodzi o to by być rozchwytywaną. ale od czasu do czasu chciałabym wyjść do kina, dostać kwiatka i poczuć się jak kobieta. Echhhhhhhhhh

Gość J.Kłon
no to zalezy wszystko . Odpowiedz sobie szczerze jestes brzydka ? albo masz nadwage ? zle dobierasz ciuchy ? makijaz ? włosy ? Jakbys pokazała zdjecie bym Ci mogł doradzic .

Gość fhijujuh
faceci w tym wieku zainteresowani są głównie seksem, jak im się znudzi i zmądrzeją to uderzą do ciebie

Gość przegrałam życie20
Dobrze sie ubieram bo raczej kolezanki chwalą mój styl i fryzurę. Nie mam nadwagi, urwanej nogi ani żadnych innych defektów fizycznych

Gość ZakonspirowanyOdkrywca
Proszę słonko 🌼

Gość tommy hearns
jaka nadwage jaki makijaz jakie ciuchy? :D co wy baby pierrdolicie? pokaz foto ryja, który jest najważniejszy to ci powiem dlaczego nie masz powodzenia

Gość przegrałam życie20
ZakonspirowanyOdkrywca - Dziękuję:)

Gość J.Kłon
to ze kolezanki chwala nic nie oznacza . Baby tak mowia specjalnie jak drgua sie chujowo ubierze o jak ladnie wygladasz , bo sa z natury fałszywe jak koty . Bez zdjecia trudno ocenic , Pamietaj kazda zmora znajdzie swojego potwora . A tak naprawde moge byc dwie opcje jestes skrajnie nie atrakcyjna i musisz cos z tym zrobic , Lub jestes wyjatkowo atrakcyjana i chlopacy boja sie zagadac

Gość przegrałam życie20
Kobiety wyjątkowo atrakcyjne raczej nie narezkają na brak powodzenia. Muszę być skrajnie nieatrakcyjna. Ryja nie pokażę bo po co? Wystarcza mi fakt,że codziennie widzę go w lustrze.

Gość ZakonspirowanyOdkrywca
A spacer w ciepły wieczór trzymając się za ręce wchodzi w grę? :)

Gość przegrałam życie20
ZakonspirowanyOdkrywca- owszem ;)

Gość J.Kłon
nie koniecznie , mam znajoma . Dla mnie mega ładna w dodatku mega inteligetna studiuje medycyne na jagielonce . Chyba do 21 roku zycia nie miala chlopaka bo kazdego przerastała

przegrałam życie20 - chcesz obiektywnej opini eksperta, światowego bywalca i porady co zmienić? Nigdy się nie yśiewam z czyjegośwyglądu, jeśli mi zaufa i naprawdę staram się pomóc. Jeśli chcesz, to napisz, byle szybko, bo zaraz idę spać. bambino.vb@gmail.com

Gość przegrałam życie20
Otwieram wino- czas się uchlać.

Gość tommy hearns
no to po co sie tutaj pytasz jak nawet ryja nie chcesz pokazać by ostatecznie rozwiać twoje wątpliwości? upośledzona jesteś? czy szukasz tylko rozmowy, dowartościowania i wyżalenia? :D

Gość przegrałam życie20
tommy hearns- nie proszę o to,żeby ktoś mnie dowartościował. jak ci nie odpowiada to spadaj

Gość przegrałam życie20
facet 22 lata- a to zalezy...

Gość tommy hearns
odpowiedziałaś na 1/3 pytania z dwóch zadanych pytań :D mam rozumieć, że jednak jesteś upośledzona? :o

Gość przegrałam życie20
tommy hearns- nie, zwyczajnie staram się przemilczeć żenujący poziom twojego intelektu i kultury osobistej.

Gość tommy hearns
a jednak upośledzona :o to ja tu sie staram pomóc i mowie by ryj pokazała przez co rozwieje wszystkie watpliwości i wytknę wady a ta mi brak kultury zarzuca :o ty!! możesz już nawet nie pokazywać mordy bo już wiem :D to twój zjeebany charakter przemyśl to

tommy hearns - Zadałeś trzy pytania 1: Kiepsko Ci wychodzi liczenie. 2: Jesteś wulgarnym ćwokiem.

Ja mam 25 i w życiu na randce nie byłam, pomyśl sobie jakie to przegraństwo. Umawiałam się przez neta, przez biuro matrymonialne, przez znajomych i zawsze faceci albo nie przychodzili, albo uciekali po 5 minutach. Poczekaj, może kogoś znajdziesz, skoro kiedyś ktoś Cię gdzieś zaprosił. Albo sama podrywaj.

Gość WiatrPędzistruś
"zawsze faceci albo nie przychodzili, albo uciekali po 5 minutach." - 5 minut = randka zaliczona, zatem "Ja mam 25 i w życiu na randce nie byłam" = kłamstwo, nie można Tobie ufać!

Gość dmisia
dla mnie to dziwne bo z reguły kazda mloda osoba jest ładna i znajdzie swoich amatorów bo gusta są rózne a o u gustach sie nie dyskutuje więc nie mam pojęcia dlaczego nie masz ŻEDNEGO zainteresowania mężczyzn pomimo że dbasz o siebie, nie jestes gruba coś musi być ale chyba nie wpadniemy na to

Gość tommy hearns
celowo napisałem dwóch :D bo to że jest upośledzona to już sam zdążyłem zauważyć i nie musiala odpowiadać :o a ty co? kolejna, która szuka wojny o gowna :D ja tu chcialem tylko pomóc szkarady :(

Gość przegrałam życie20
Rhovannion- wiesz czytałam sporo takich tematów w których dziewczyny opisywały historie podobne do Twojej. Zastanawiam się skąd taka niesprawiedliwość? Jedne mają chłopów na pęczki a inne randkę muszą chyba wymodlić.

Gość dmisia
Rhovannion - dlaczego uciekali po 5 min ?

"tommy hearns celowo napisałem dwóch ' Oczywiście, że celowo, bo nie doliczyłeś się trzeciego. Nadal pozostajesz tłukiem...