Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie20

Przykro mi, bo nie mam powodzenia u facetów.

Polecane posty

Gość przegrałam życie20
Nie chcę wyjść na zdesperowaną idiotkę, króra szuka kogoś na siłę. Chodzi mu o sam fakt braku zainteresowania ze strony mężczyzn. To jest strasznie dołujące.

Gość tommy hearns
jeden rodzi sie krolem drugi kloszardem :D zmniejsz wymagania na 2/10 to bedziesz miala chlopw na pęczki :D

Gość dmisia
czym sie przejawia owe brak zainteresowania ? podaj przykład że poznałaś że nikt ni jest toba zainteresowany

Ja po prostu jestem brzydka. WiatrPędzistruś - nie, to nie randka, kiedy facet przychodzi, patrzy na mnie i mówi "Rhovannion? A to sorry, ja muszę lecieć" i nawet nie siada.

Gość tommy hearns
o zesz kurrwa ty nawet nie jesteś baba :D jakiś łysiejący pedał bedzie mnie umoralniał i o nieznajomość matematyki oskarżał mnie! magistra inżyniera :D taki wielki sprawiedliwy, że byłbyś nawet niezłym materialem na rycerzyka tutaj... tylko niestety ci konia brak! w przenośni i dosłownie :D

Gość przegrałam życie20
tommy hearns- ciekawa jestem co Ty sobą reperezentujesz

Rhovannion - Tyle razy to czytałem i nadal nie wierzę... Przecież Ty ładna jesteś.

Gość WiatrPędzistruś
Lomu - Rhówka to projekt.

Gość przegrałam życie20
Rhovannion- masz czasem taki mega dół ,który sprawia,że czujesz się jak śmieć? Bo ja ostatnimi czasy niestety bartdzo często.

Gość WiatrPędzistruś
Rhówka ma taki cały czas :D ;)

Gość tommy hearns
to nie temat o mnie tlyko o twoim braku powodzenia... i co najlepsze ja dalej jestem otwarty na pomoc :D

Gość WiatrPędzistruś
przegrałam życie20 - to może Twoja nieciekawa aura nie pozwala się nikomu do Ciebie zbliżyć? A jak byś zareagowała gdyby fajny facet do Ciebie podszedł i chciał zagadać? - z uśmiechem na twarzy, czy z miną godną płatnego zabójcy?

Nie, nie zdarza mi się to. Znam swoja wartość, a to że mi się w sprawach damsko-męskich nie układa, to już trudno. Widocznie tak ma być. WiatrPędzistruś - sam jesteś projekt, odczep się.

Rhovannion, dawno Ci uwierzyłem (niechętnie), ale połudzić się, dobra rzecz ;)

Gość isiarrraer22
to u mnie jest na odwrót, jestem brzydka a mam powodzenie u facetów , to jest dopiero zagadka dziwi mnie zainteresowanie mną,jestem mała ,mam 160 cm, mam krzywe zęby , piegi na nosie

Gość przegrałam życie20
Raczej uśmiechem, mam raczej pogodne usposobienie.

Gość przegrałam życie20
tommy hearns- ale ja już nie jestem otwarta na konwersację z Tobą.

Gość przegrałam życie20
--Bimbałek-- Tak, jestem.

Gość WiatrPędzistruś
przegrałam życie20 - no to pozytywnie :) A dlaczego nie podchodzą? - bo to chyba raczej normalne, że obcy facet nie podejdzie, prawda? Zatem może masz mało okazji do nawiązywania znajomości? Rhówka - i tu Cię mam - gdybyś nie była projektem to byś na te domysły zareagowała uśmiechem :)

Gość Podszyw doskonały
Mail Bimbałka: "Cześć Aniu, Miło cię poznać. Mam na imię Wiktor, Vittorio lub po prostu możesz do mnie pisac Robert. To tobie dałem moj adres email jako autorce topiku "Przykro mi, bo nie mam powodzenia u facetów."? Jeśli chcesz mogę wyrazić obiektywną ocenę. Kiedyś miałem do czynienia z wyszukiwaniem modelek. Jeśli ogladałaś choćby Top model, to pewnie zauważyłaś, że większość dziewczyn, zanim zostanie modelką na ulicy może wyglądać bardzo zwyczajnie tak, że nikt by na nie nie zwrócił uwagi. W większości kobiet jest ukryte piękno, to tylko kwestja umiejętnego wyeksponowania zalet i ukrycia wad." :D :D :D :D :D

Gość tommy hearns
nie podchodzą a i ja bym nie podszedł :D z durniami sie nie gada bo i nie ma o czym... już nie wspomnę o czymś wiecej

Gość przegrałam życie20
-Bimbałek-- Wydaje mi się,że pomimo szczerych chęci i tak mi nie pomożesz. Zoperujesz mi twarz? :D

Gość pole a ppole
przegrałam życie20 znam mnóstwo brzydkich kobiet za którymi latają przystojniacy! jest mnóstwo takich par gdzie patrze i nie wierze, że taki przystojny facet mógł zakochać się w takiej brzyduli :P a mimo to on jest wpatrzony w nią jak w obrazek święty :) więcej pewności siebie, nie można mieć w życiu wszystkiego. Ja jestem atrakcyjna, wiele facetów za mną lata i co z tego jak ciągle jestem sama, a poza tym może mam urodę, ale nie mam zdrowia i co chcesz się zamienić?

Podszyw :D I co tym osiągnąłeś? Dostałeś fikcyjne dane. dziewczyna nie uzyskała pomocy. jesteś prymitywnym lamerem :D

Gość tommy hearns
hahahahaahah bimbałek :D wyszukać to możesz karciciela w moim gąszczu kłaków idioto, a nie modelki :D do czego to stulejarze sie nie posuną by wyżebrać fotki na zwalenie konia