Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Dlaczego kobiety tak postępują?

Polecane posty

Gość Frittot

Pisałem z jedną na portalu i chciałem się umówić. Już wcześniej proponowałem spacer i ona się wstępnie zgodziła. I teraz podałem konkretny dzień i godzinę i ona napisala że nie wie, że coś tam, kręciła tak. No to napisałem jej że jak ma tak pogrywać, jak sama nie wie czego chce to ja dziękuj i nie chce sie z nią spotykać bo i tak pewnie odwoła randkę 2 godziny przed. To ona napisała że jak zmienie zdanie to żebym się odezwał. Ja jej odpisałem żeby to ona się odezwała jak będzie miała czas i o nagle jej się coś odmieniło i w ten dzień który proponowałem już jest wolna bo nie doczytała i myślała że chodzi o inny.

Gość Frittot
Wiadomo że dobrze wiedziała o jaki dzień chodzi a jednak nie chciała się spotkać a kiedy zobaczyła że mam to gdzieś to już nagle znalazła czas. I jak tu zrozumieć kobiety? Czym wy się kierujecie? Po co te gierki?

Gość fggfgfgfg
Oj no, przestraszyła się, nie widzę w tym nic dziwnego. Tez na początku jak się z facetem zaczęłam spotykać to mi tak odpieprzało ale to jej przejdzie. :)

Gość tommy hearns
bo może nie była wolna w ten dzień a teraz jest :D bierzesz pod uwage taka możliwość? czy dla ciebie to wszystkie knują i sa niezdecydowanymi szmatami które powinny jeść ci z ręki i dziekować żeś na nie uwage zwrócił idioto :D

Gość fhijujuh
zaproś ją do zoo

Gość J.Kłon
jest taka sama idiotka jak Ty ktora szuka milosci przez internet . Idioci tak maja

Gość Frittot
fggfgfgfg Przestraszyła się? Czego? Co Ci "odpieprzało" tommy hearns Naucz się czytać ze zrozumieniem! J.Kłon No comment

Gość It's strange so
Nie raz miałem taki przypadek. Ostatnio chciałem zaprosić dziewczynę na kawę i mnie zwodziła, a najlepsza to była jej wymówka, bo mówiła że nie da rady bo będzie zmęczona. Wtedy napisałem jej żeby sama się odezwała to nagle zaczeła się tłumaczyć, jakieś wypociny. Ale wtedy już jej podziękowałem.

Gość Frittot
One po prostu lubią jak się do nich piszę, dzwoni, prosi. Dlatego najlepiej dawać jedną szanse i dziękować. Z tą też już chciałem sobie dać szanse no ale pokazała że jednak jej zależy to dałem jej tą szanse.

Gość dżaziroka
bo kobiety boją się spotykać przez internet, skąd mają wiedzieć, czy osoba poznana w ten sposób to nie jakiś zbok czy dziwak? Musisz dać jej trochę czasu. Do niczego nie nakłaniaj, bo ucieknie.