Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ

Kobiety uwielbiam was i potrzebuje

Polecane posty

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ

ale jest jakos tak,że nie wiem o czym z wami rozmawiac. Jak was poderwać,zainteresować swoją osobą. Może udzielicie mi kilku rad,dacie jakieś wskazówki. Z kobietami które już znam,nie ma problemu. A świeże znajomosci?..

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Narazie nic z fotek kotku. Szukam odpowiedzi,podpowiedzi na temat o którym piszę. Może kiedyś się pokażę,ale nie dziś.

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
ho,ho Wszystkie piękne posnęły.. kolorowych snów

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Dzięki, milutka?czy milutki? Za to twoje jest przeurocze.

Gość oj vera vera vera vera
nie zwracaj uwagi na vere Cyprianie, pojeczy pojeczy i przestanie , rozgoryczona plujaca jadem panienka z nadwaga -stad ten kasajacy ton

Kto tutaj kąsa (co prawda dość nieudolnie)? Zupełnie niesprawdzone informacje. :) Mitomań dalej. :)

Gość CYPRIAN 36 LODZ
Moje drogie,czy to jest temat tej dyskusji? Nie!!!!!!! Więc bardzo bym prosił o minimum kultury osobistej,jeżeli wiecie co to takiego,bądż o oddalenie się do innej piaskownicy...

Kle, kle, kle. :) Dobra, odpowiadam - z 95% kobiet z to forum to mógłbyś co najwyżej porozmawiać o technikach robienia wulgarnego makijażu albo tipsów. Ewentualnie o opiece nad małymi dziećmi, najnowszych przepisach kulinarnych wyciętych z "Pani domu" albo ostatnim numerze Bravo Girl lub odcinku "True Blood" :classic_cool: Z pozostała częścią damskiego grona możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim. :classic_cool: I o to chodzi. :)

Gość Lilith 32
Cyprian Kobiety mają tak samo jak Ty, w większości są nieśmiałe. Poza tym, ja na przykład przerzucam ciężar pierwszego kontaktu słownego na mężczyznę. To jest błędne koło. Nie raz chodzę w sklepie i mijam się kilkakrotnie z jakimś mężczyzną, patrzymy się na siebie, uśmiechamy, czuć obustronne zainteresowanie, ale ja się nie odezwę, a on, z nieśmiałości pewnie też. O byle czym wystarczy zagadać, na przykład coś w stylu "fajne kolczyki" czy buty czy cokolwiek innego i potem już jakoś pójdzie :)

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Oj dzięki.. To pierwsza odpowiedź na temat. Bo w nocy była zupełna porażka. Coś więcej?

Gość Lilith 32
A co więcej chcesz wiedzieć? :)

Gość twardy orzech
lila... oj śliczne masz... te kolczyki ;)

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Tak bezpośrednio? Brak mi odwagi troszkę. Mógł bym tylko tak"Twój urok osobisty powala mnie, ale boję się Twej negatywnej opinii o mnie. Może jednak poznamy się bliżej kochanie"

Gość ten Twój podany przykład
przez Ciebie Autorze, nie jest odpowiedni, bynajmniej mi się nie podoba. :O mnie na tego typu tekst byś nie poderwał. Wydaje mi się, że jak na 36 latka (co wnioskuję z Twojego nicku) powinieneś mieć bardziej wyszukaną, wyrafinowaną gadkę. Albo taką normalną, najnormalniejszą.I to jeszcze kochanie? :O jeśli podrywasz dziewczyny to do nich wszystkich mówisz kochanie? Moim skromnym zdaniem słowa 'kochanie', 'kocham' etc., jest zarezerwowane dla tej jednej jedynej osoby. Zresztą to jest takie spoufalanie. Co dla nieznajomej osoby nie jest fajne, bynajmniej nie w ten sposób. Dość, że ten Twój sposób zaczepki jest nieodpowiedni, to jeszcze pachnie mi podrywem na "jedną noc. " Jeśli szukasz kobiety na raz, to w wersji optymistycznej na pewno jakaś kobieta na to się złapie. Lecz być może się mylę, więc jak tak, to niech mnie dziewczyny poprawią.

Gość madonna;.
jesli gdzies w knajpie .. podchodzisz , proponujesz drinka .. na ulicy - zerkasz , usmiechasz sie , flirtujesz - jesli delikwentka odwzajemnia flirt podchodzisz i zaczynac zwykla rozmowe - mile widziane naturalne komplementy --reszta jakos pojdzie .. powodzenia :)

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Przecież to nie jest nachalnie, ale za to bezpośrednio. Prawda? Może poproszę was , płeć przeciwną, o konkretne przykłady. Mogą to być wasze wymarzone teksty, ale również te już, które na was zadziałały. Miłego dnia dla was. Pozdrawiam. :-*

Gość CYPRIAN 36 LÓDŻ
Hej dziewczęta, piękne, jędrne,czy nie dacie mi....pomysłu?

Gość Man Be
Chłopaku idź na całość!!!! Bier za rączkę i na chatę....