Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witajcie w poniedzialek....

Polecane posty

kolejny dzien zycia - ja juz nie spie wiecie. czekkam na moja rente - wyprowadzka i nie ma mnie. Juz powoli -po 7 latach bez srodkow do zycia, rozwalone zycie powiem wam zaczynam ROZUMIEC to wszystko co sie stalo w 2005 roku - wczesniej rok tez mialam kontakt z mloda nauczycielka o mentalnosci ADOLFA HITLERA - sklonowana. Czy ona byla normalna? Dla mnie nie. Pierdolniety w leb Adolf Hitler i tyle. A to ze ja wylecialam bezposrednio to nawet nie zona lekarza, ale tez tam byla, tylko, ze nie dyra, a ta tez bez dzieci, NIE KATECHETKA, nie dyra - nie rozumialam, ze stara??? dyra odchodzi na emeryture i ona chce byc dyra, a byla w sekcie bez dzieci no i ja bezposrednio wylecialam tak. Z TYM ZE takie cos to prace na zachodzie fizyczna mam JESLI SOBIE TAK ZYCZYLAM i bym tam siedziala. A mam? Zamordowanych 2 braci - bo pierwszy brat policzone ma morderstwo przez klase Stalina, a ja BEZPOSREDNIO jestem ofiara OSZALALEGO zakonnika, ktory caly tydzien jest w burdelu TEZ, ale wiecie - franciszkanina, ale wiecie on WOLI TEN BURDEL OD SZKOLY bo to ma sens, a szkola nie. No i ma pass USA i te kurwy maja racje a te nauczycielki w tej szkole nie maja racji, sa glupie i niedorozwiniete umyslowo. A czemu? A on to kogo reprezentuje? I za to, ze spowiadalam sie na takiego menela 2 lata i wszystko be sensu to wiecie powiem wam zycze im za te wilki, za te "RODZINE" w Polsce zeby ich wszystkich w tej szkole POZABIJANO. Zeby nauczyciele zaczeli zlecac MORDERSTWA WIECIE ksiezy bo tacy sa. Im wszystko poszlo - JAKIE PRAWO ONI MAJA DO FIGURY SZEKSPIRA? Co oni z nia robia? Dlatego nic nie wyszlo. Jaka jest ta rodzina Szekspira czy byla to nie wiem. POSCILI CHYBA i pisali i tak bylo od nich co jesc. I brygidki chcialy miec post i wszystkich zabily, a bylo na ludzi. Ten Szekspir byl caly fisniety. No wiecie on juz rodziny nie mial PRAWDOPODOBNIE jak tym Szekspirem zostal. No i robil kariere wiecie I SIE OZENIL bo rodziny juz nie mial. I brygidki mialy i jezyk wiecie angielski i kariere w teatrze i to bylo takie polityczne i tak do dzis sa. Z tego - ale niekoniecznie tylko z tego wiecie. I mam se do nich isc. Nie. Ja tylko zycze MORDERSTW ksiezom w szkole. I wiecie z tym rodowodem ta szkola MIALA SENS. Ten zakonik jest chory psychicznie bo wiecie tak jest i w taki sposob kurwa w Polsce ma sie lepiej niz normalna kobieta, kurwa rzadzi - od kiedy to kurwy rzadza. Gdzie jest policja? A on mial poscic? Jaki to jest zakonnik?Negatywna ocena pracy i wyrzut pasuje - tej KOKOCIE , matce tego ucznia tyle ile bo URODZILA to dla katolikow ma rodzine i tyle. A ta katechetka z Niemiec. Gosc po liceum i moze byc. PO ZAWODOWIE to se mial zawod znaleźć i tyle. Bo po liceum jakby byl to TYLE WARTE POLSKIE szkoly a wszystko mu sie udalo bo wzial profesora ze slaskiej uczelni od osoby z NAPIERDZENIEM DO UST 4 razy rodowodami i oddanej na Adolfa -Skarbka/sw. Elzbiete/wilka. I wiecie moja matka to jest historia ANALIZY MICHAEL.Czy ten Mengele tego nie rozumie? On ma CALE PLUCA ZNISZCZONE jakby pracowal na kopalni.Ja sie nie dam. A ja w pewien sposob bylam oddana na czulki owada na jedzenie. NA JEDZENIE na czulki owada i JA POSZLAM NA BIOLOGIE? CO???? To jest do szkoly kucharskiej i tak w sumie chcialam.NIe - do liceum, na studia. I ja tego meza tej katechetki wyrzucam z pracy i moze zostac wdowa bo wiecie jak ona jest madra a ja glupia? To miala miec cos w sobie z Salomona a on mial burdel, to miala se zrobic burdel czy burdel otworzyc w Niemczech. Skad ona jest? Ona jest Niemka. Ale ja nie jestem gwiazda zeby COKOLWIEK WSPOLNEGO Z NIA MIEC. Ja jestem z POLSKI!!!! NIESTETY!!! nie mam passu USA. Jak ona ma pass USA. Od podstawowki. To tak sie hajtnal z nia maz i se zyja w Niemczech. I mnie okradl bo nie mialam profesora slaskiej uczelni? A co go to obchodzilo? Po zawodowce gostek w banku, a te powieszone nauczycielki, zamordowane? A KSIADZ SIE DOWIEM - ksiadz to byla zapowiedz , proroctwo dalszego ciagu. I wiecie zeby sie nie okazalo, ze ksieza zaczna sie w szkole tracic. Przysla nowego i tyle. Chetnych nie brakuje, a powolanie w Polsce ma kazdy. I chce moja rente ,na Zachod nie wyjade - bo to wszystko przez nich. Zostaje mi JEDZENIE w USA - tak jestem oddana i tyle. A ta rodzina to jeden fenol. Jak rodzina Szekspira i takie mialam z nimi zycie i wiecie inna okolica DUZE MIASTO i mozecie byc. TAKA WIOCHA - katastrofa. I wiecie w koncu ci ksieza krzyz sprofanowali - Z FIGURA SZEKSPIRA powiesili krzyz zeby im nie polecial wyrok smierci, no ale ludzie sa rozni, a ja PODOBNO bylam kurwa. Albo czyms tam. Przykro mi. To mieli leciec koralikiem, a lecieli? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Ja:88*
Witaj:)

Ten zakonnik jest wiecie wciagniety FRANCISZKANIN DOBRY DLA LuDZI - ze ma on pass USA i kurwy od niego wiecie. I tak jest wciagniety ze kurwy lepsze od nauczycielek. Bo robia ludziom dobrze. No wiecie co... i tyle. A on tez jak zabija Zielonymi Swiatkami bo w sumie ZIELONY SWIATEK TO JEST. ja piernicze wiecie. ZIELONY SWIATEK - BAKCZYSARAJ I ALUTSZA - to tak. Zielony Swiatek. To by wygladal ja ramiona i pluca Mengele a oni? Takie opasle swienie - koszerne mieli wpierdalac. Wiecie takie dwa knury tam lazily - domyslilibyscie sie figury Szekspira z nich? To patyczki i tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No witaj witaj i wiecie Bona zeby mnie zamordowac fenolem to pass USA , a ma? Cala rodzine swoja wybila. FAMILIA to byla. A siedzi tu krolowa Wiktoria w tym Kevinie bo ma MATURE nA LONDYN. Powiem wam z takiego ukladu mnie w zyciu nie pasowalo NIC. Nawet samobojstwo i tyle. I to jest cala ta rodzina i jeszcze mi mowili, ze ten dom wybudowal pradziadek wiecie za pieniadze z gier liczbowych. BRYGIDKI zeby miec Kevina i zeby nie bylo Ani Shirley. bo bedzie czemu sie nie przejelam POWIESZONA RODZINA? A wiecie - za dlugo o tym nie pamietalam bo PODOBNO pradziadek tu to wybudowal za wygrana na Karolince. I wiecie tego zakonnika mieli np. troche do tego burdelu, elektrowstrzasy i post do konca zycia i normalnie. To taki franciszkanin idzie tam WYLACZNIE po pass USA bo nie ma innych wartosci ten zakon zadnych i tyle. Takie cos to jest. I tak OD POCZATKU DO KONCA WYKONCZONA TYM PASSEM USA i wiecie to tez bym wyjechala na Zachod, a musze? Powinnam? I tyle :( GDZiE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Wiecie ja sie temu KK nie dam. Ten Mengele powinien miec zastrzyki na wloknistosc pluc i byc na rencie i tyle. JUZ DAWNO!!!! Takze zabijaja mi TAKIEGO OJCA Wspanialego, cudownego. Miroslawa Szuta rowniez i tyle. Gdzie ona ma swoich rodzicow? I wiecie ja nie musze i nie pojade na zachod ja chce rente. W Polsce NIGDY nie chcialam mieszkac, nie mam z wami NIC WSPOLNEGO nigdy i tyle. No bedziemy w Ziemi Swietej probowali wam pomagac - czy beda probowali bo zasadniczo ja nie, ale moge sie przylaczyc bo to ma sens. A reszta co robicie to JEDEN BEZNSENS. I tym jest dla mnie Polska JEDNYM BEZSENEM bo ta miejscowosc - to niedziwiedziowo to zaraz lepiej, ja niedzwiedz na to wszystko i dlatego ja mam tyle snow - teraz nie, ale mialam i TYLKO TAK JESTEM RATOWANA z tym rodowodem na szkole i tyle. I wiecie mnie zal za to wszystko co sie stalo na zachodzie ogarnia tylko wtedy jak polskim ksiezom i zakonnikom zycze KARY SMiERCI i tyle. I tylko tak sie z nimi rozmawia - ze nic wiecej klecho nie prezentujesz soba co kazdy zjadacz chleba TY NIEUKU wiecie - to byly i sa HISTORYCZNE NIEUKI - doktorat najwyzej na budowie, napic sie , najesc. Tam maja swoje teorie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I TYLE powiem wam mam z polskiej szkoly KRZYZ ZAWIESZONY NA SCIANIE w roku 1990 i jedno wiecie PRZEKLENSTWO KRZYZa i takie monstrualne pytanie o ten krzyz. Wy tego nie rozumiecie. Kara smierci, ale to nie byl krzyz Boga bo ja sobie myslalam - zwlaszcza na reli, ze ten krzyz powinien mi pomoc, a on JEST TAKI STRASZNY, TAKI PRZEKLETY jest ten krzyz, taki DEMONICZNY jest ten krzyz, ze ja nie dam rady sie nawrocic, ze to mialo jakikolwiek sens. Cos w tym stylu? Jaki to mialo sens. Jak on mogl nie przeklinac na tym krzyzu i nie zachowywac sie jak Analiza? Takim panstwem jest Polska i tak powiesilam siostry, o ktorych nie wiedzialam. Bo to tez jest Polska adopcja po cichu i rodzina adopcyjna po cichu wiecie. I wiecie ja mialam DLA SIEBIE i takie mialam zycie i tak was bede w domach tu wykanczac w tej wsi az wszyscy sie wyniosa - za Bone, Szute, krolowa Wiktorie - mogly byc bo kto chcial to pass USA od nich, a ja mialam miec sama od siebie. No ale bez passu niemieckiego - wiedzac o NIEDZWIEDZIOWIE bo tak szanuje niedzwiedzie i koniec. A wy sobie robcie co chcecie i tyle. I ja was ANALIZA MICHAEL tu wykoncze w tych domach bo nawet mielibyscie racje ale ze moja matka jest z takiej historii, nikt na to nawet nie pierdnal to was wykanczam zjawa Elzbiety 1 ktora ja ugryzla w szyje i to byl wyobraźcie sobie PREZENT OD ZALOZYCIELI BANKOW. i tak ci ludzie nie umieja mi nic zrobic a paczka jest moja. Bo gdzie ja sie spowiadalam. Jezdzilam sobie - juz nie pojade nigdzie a oni oby sie nie stali WILKAMI - tak silna jest Analiza. I tyle. Musza w to uwierzyc. ANALIZA gora i tyle. Niemka a nawet Holenderka. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Oni mnie dali do rodziny JEDEN KAIN wiecie i powiem wam kto przezyl z tych ludzi pozabijanych przez polskich ksiezy to ratuje ich tylko krzyz. I tego nie rozumialam. Takze zalozycieli bankow KTORYCH? takie to sa historie. A w Oswiecimiu sie dowiem.Zeby sie nie okazalo, ze wiecie to wszystko jest jakies takie...no ale ludzi zabijano i tyle. Zydow i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I wiecie powiem wam TAK przezylam ten amazon,ze Niemcy nie profanuja krzyza i wiecie w tej wasze szkole ZNAK NAZISTOW - haken kreuz tam powinien wisiec. Taki to jest krzyz. Bo wiecie ja nie wroce NIGDY do szkoly w Polsce bo polscy ksieza SPROFANLOWI krzyz i ja tego nie rozumialam ze powiesili w 1990 roku znak 3 rzeszy - haken kreuz. Bo wiecie ten ich krzyz z tym burdelem i tak dalej to jest takie cos. I kara smierci -musi byc bo to sie nie da. A prawdziwy krzyz? I wiecie ta szkola JEST BEZ PRAW cZLOWIEKA i na religii dzieci niech sobie powiesza HAKEN KREUZ Adolfa Hitlera i sie nie przejmuja co ksiadz pieprzy jak wierza ze Bog nazywa sie Jezus Chrystus. Tam wisi haken kreuz i niech to im zawieszza i pogadaja sobie o Adolfie ze polska kurwa nie byl. I czy Adolf Hitler urwalby dziecku noge jak dr Mengele na rente. Takie cos. Tak bym sie zapytala ksiedza A ANONIMOWYCH PYTANIACH DO KAPELUSZA i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

haken kreuz po polsku nazywa sie SWASTYKA. I wiecie jak sie porownuja to macie slowo KRZYZ i SWASTYKA i w Polsce w szkole w 1989 roku jakbyscie na reli zawiesili swastyke to wiecie tak byscie USZANOWALI krzyz a tak? Rok 1989 religia wraca do szkoli i w szkole pojawia sie krzyz, a takze pojawil sie w sejmie. nastepna swastyka. Musze sie za to wziac na tej rencie - a kase ukradl mi polski KK. I wiecie dlatego choc Indie mi mieli dac. Trzymaj sie Indii. Nawet tyle :( gDZIE jEST mojA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Jedyne co moge jeszcze zrobic zeby w hugo Kolataju za mnie i amazon.de za ksiazki, telefony, zamordowanych ludzi, moja opinie to robie ze nie maja co jesc z oplatka. Bo mnie ksiadz na relii uczyl ze to jest POKARM DUSZY, a one do zoladka i maja co jesc. Oni mieli im Kaina wyrzucic w tym kolataju i poslac na elektrowstrzasy. Albo po nich sa bo elektrycy i tego nie rozumialam to poszlam i co? I telefony za mna po KILKU LATACh do Holandii i Niemiec? Odeszlam jak z amazon.de nie bylo mnie. Bo szkola to nie sa godziny, a co jeszcze? Profanacja krzyza i tyle :( GdZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Jak jedziecie do Niemiec a do Holandii tez i do Londynu to ubierajcie sobie na rece takie ubrania z naszywka SWASTYKI, ze jestescie po stronie Adolfa ale dobrzy ludzie z was. Takie spoleczenstwo to jest. A co by bylo - jakie bylyby losy 2 wojny swiatowej gdyby nie swastyka? Mozeby wygrali. Na zalozycieli bankow. Jak zwykle. Mozeby wygrali? Nie wiadomo. Krzyz Pana Jezusa jakby mieli - tak jak w polskiej. Bo swastyka i za 6 lat koniec. A krzyz Jezusa Chrystusa? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I wiecie zawsze bedzie ze ten moj rok to sie rozjebal tak ze dr Mengele zostal ...gestapowcem z krzyzem swastyka na ramieniu. To lepiej stac o pajaka krzyzaka. I ze ten Mengele tak wiecie swiruje, az znajdzie sie u takich jak on - moj cudowny ojciec to wiecie BIOLOGICZNY to wiecie takie rzeczy to sa. I zeby sie kiedys nie okazalo ze krzyz na scianie w polskiej szkoly jest z krzyza NAZISTOW wiecie z naszywki nazistowskiej - swastyka. No bo jak? I tak se go powiesili, ja Wawrzyniec. Takie cos to jest. I wiecie kto wierzy i przejmuje sie krzyzem Pana Jezusa na scianie to tak mu skopia dupe w tej szkole. I jest tylko 1 sposob ze WARTO sie tym krzyzem przejac i wtedy on jest dobry. Bo tam wisi LUCYFER na tym krzyzu i ci ksieza tez. Takie cos to jest. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I wiecie zaraz bylo jeszcze w 1990 roku JAKIM PRAWEM KK w Polsce powiesil sobie krzyze na scianach w szkole. To sie stosuj, a kto to sie bedzie stosowal. I nie umieli zrozumiec ze SWASTYkA wiecie - krzyzem indyjskim i tyle. Takie cos. Zeby STAC O ZALOZYCIELI BANKOW to powiesili sobie krzyze na scianach i wiecie poniewaz nic nie maja wspolnego z Bogiem, a ja ich PONIZAM to zrobilam ze tam wisi LUCYFER i niech tam jest ich swiatlo w tym krzyzu - niech ich TAKIE SWIATLO PROWADZI. Bo wam powiedza ze to jest ich swiatlo. Naprawde. Takie. Swiatlo ukrzyzowanego Lucyfera i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No i tak zrozumialam, ze sie nie poddalam zakonnikowi wiecie , ktory w piatek chodzi do burdelu i musi PAcHNIEC - tak mu cinzko. A co robi w poniedzialek ? I wiecie oni sa tak zepsuci ze juz do tej szkoly poszli. Dyc by sie walneli w te swoje kalfasy, czy zakute paly - ale ktore - ktore paly maja zakute a ktore powinni miec zakute i wiecie on tylko chodzi do burdelu ten zakonnik bo ma ZAKUTA PALE i tyle. Takie cos to jest - ich krziz. Najwyzej swastyka, ale tobie to taki krzyz zrobia. A obzarci. Zeby nie bylo widac ze chodza do burdelu a w szkole co sie ich zapytasz to post i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

A ta zakonnica z 2 dzieci to nie jest GORSZY kriz?Sama 2 dzieci w zakonie. Kto jej to zrobil? To byla kurwa jest dla mnie. Bo jak taki zakonnik. To takie zakonnice. Bo brygidki sie popsuly, nie rodza polskim ksiezom. To trzeba zasluzyc i tyle. A teraz nie ma brygidek i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Porse mi natyuchmiast oddac pieniadze po matce i sie ode mNIE ODPIERDOLIC NA ZAWSZE. Ja prawodpodobnie z Polski wyjade i NIGDYU NIE BYLO ZADNEJ RODZINY, niczego. Za to jak ten Mengele konczy bo sie mial dawno opamietac i mnie oddac. Przykro mi. I wiecie ja na zachodzie mialam ukradziona literke i jedyne co ich interesowalo to PIERDY jak pierdze czy pierdze. To wszystko. Ito klona, matke tego brata w Holandii. To byl klon i od razu lepsza ode mnie. Tyle. A ten ogrodnik jest tez klonem. W Rzymie bedzie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam jeszczer tyle bo na to zaslugujecie-jak czlowiek p[ierdzi TO NIE JEST KLONEM. Bo to bylo najwazniejsze. Czy przypadkiem Otto sie nie sklonowal, a moja matka biologiczna to ona chyba mnie urodzila i zezarla po smierci. Nic tylko takie cos. Na to Otto szybko sie sklonowal co widzimy na zdjeciach i takie historie. I wiecie ten KK ma przeciez dobrego pracownika banku na zachodzie,meza NIEMIeCKIEJ katechetki z klasy GWIAZD Miroslawy Sz. i tyle. Oco im chodzi? I wiecie niech doceniazycie KOBIETY!!! z napierdzem w otwarte usta i to FACETOW???? z parlamentu brytyjskiego. I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie mOIM ZDANIEm uklad w brytyjskim parlamencie jest taki i zostaly im 4rzeczy wiecie i im to rozwalam ze UsA jest wyzej, niech oni rzadza - ze polskie kurwy tam sa po operacji plastycznej i kobiety brytyjskie po operacji zmiany plci i nie ma kontaktow seksualnych taka czystosc. Miedzy MALZONKAmi, obraczki na RPA zeby bylo.I tyle. Takie cos. No bo jak byli faceci - po operacji plastycznej wiecie to nie chcieli Polskim kurwom do dupy wsadzac i zaraz przylecialy baby, ktorym lesbijstwo sie znudzilo, operacja zmainy plci i romanse. Bo czy wiem z kim mowie - no byle kobiety, obecnie faceci. Takie cos to jest. I tyle:( Miedzynarodowo tam jest like in airport. Bo gdzie chcialabym pracowac z takim... powodzeniem, wydanie,m, zyciem. No na operacje plastyczna ani zmiany plci nie dostalam. Bo mam sie na siebie popatrzec. No sie patrze. A ja prosilam o pieniadze z banku do banku, z panstwa do panstwa. Czegos ktos nie rozumie. Bo co ten mengele mi zrobil? Zgwalcil mnie w usta i nie mam co jesc z zebow a normalnie z brygidek leci sie zebami, nie mam potasu. Matka ma grob nie wiadomo poco. Zeby nie mogla byc wLondynie. W Anglii moze byc, ale w Londynie nie. I tyle. A teraz probuja pozbawic mnie dachu nad glowa ale niestety ja ich wyrzucam z pracy, a czy ten bank istnieje? Polskie kurwy moga byc, czemu nie? Za opinie matki,ale ONI? i tyle. A by mi powiedzieli, ze ich nie rozumiem bo ...pradem leca. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość niestety ciezki
czy oprocz tego ze sie witacie to czytacie jej teksty? tak z ciekawosci?

Wiecie oni na mnie, ze matki nie dalamze Adolf na Chiny mial ruszyc. Na Polske. Nie na Chiny i tyle. gdzie oni zyja. Czy oni maja Chiny po swojej stronie? Czy oni OSZALELI Wszyscy? No ale FACECI w brytyjskim parlamrecie to wiecie juz lepszy zakonnik w Polsce - nie to samo. Lepiej wyjechac na wschod i miec wszystko gdzies. Bo PODOBNO poszlo mi o mieszkanie a paczka? No gdzie ona? Ja nie mialam nigdy rodziny ani domu dziecka - niczego. Ja ZYLAM W CHLEWIE miedzy zwierzatami, ze ADOLF HITLER MIAL RACJE ze na wojne poszedl. Dla mnie nie mial - ta wojna nie miala sensu. Wojna z kim i o co? O RZYMSKI RODOWOD. To jaka to wojna? WOJNA dLA WOJNY - taka wojna? I oni na mnie ze matki nie dalaam. Do konca nie miala racji, miala siedziec cicho. No to ja bede siedziec cicho. A tak ich niszcze tak ich nienawidze za krzywde. Za swoje dlugie dziewictwo, brak malzenstwa, niezaspokojenie seksualne - oni mi tam wyliczaja. Jak juz to za klamstwa o rodzinie i poniewieranie mnie jako dziecka biologicznego Mengele vel Adollfa Hitlera,. adopcjami i tym dzieckiem biologicznym. Rozliczne kradzierze SEPOW. Bo kim jest dla mnie parlament brytyjskim SEPEM Z AFRYKI i tak te panie leca, a kurwy nie wiem kim sa polskie i koniec. I dzis kazdy poszedl do pracy a ja nie, ja siedze ze ZDROWA Bona , ktora chce mnie zabic, umierajacym Adolfem Hitlerem ktorego nie umieja wykonczyc oskarzona o CIAGlE NIEZASPOKOJENIE seksualne przez facetow w swastykach. Mialam zauwazyc jaka mam fajna bratowa i moge ZYC sie dowiem od klasy Stalina a tak nie. Fajna? Ma prace od ojca ktory mnie wykonczyl praca na pakt z diablem. Ma 4 passy nie dadza go - zrobia se od niego. Prosze bardzo tylko wiecie ja to napisalam zeby znowu mi laski ktos nie robil KRZYZEM ZAKONNICY z 2 dzieci - matka mojego brata ADOLFA MLODSZEGO SIE DOWIEM - lepszy Wlocho Francuz niz ja. Niech udowodni ze jest Francuzem a jesli nie to o co chodzi. Prosze mi odddac paczke wasza najwiekjsza gwiazda to pracownik banku SKLONOWANY w Niemczech z niemieckim po zawodowce i sredniej w Polsce - matura, pass USA od zony i w ogole. Takie cos. ta katechetka tyle ile ale on - gosc po zawodowie okradajacy mnie i zonaty i problemy rozumie wszystkie. I sklonowany na to zeby byc Niemcem. I z zawodowy w Polsce w banku w Niemczech - taki inteligentny facet. Jedynie ze znal jezyk z POLSKIEJ szkoly wam powie. Ja pierdole i widzicie rodzina do czegos sie nadawala, sekta go urzadzila i zyje. I tez ma na mnie swastyke bo co tu robic. BO TYLE MU ZOSTALO bo tak sie nie dalam. I mam polskiego profesora i tak dalej. I go nie dam. I tak mialo byc - do tego banku mial isc ze swastyka po tej zawodowie to sie ozenil zaraz i mnie okradl. To sie mial ze mna ozenic bo mnie zrobili wariatka przez niego, sponiewieali, okradli, ja mam caly rok niezywy, on ma pelno zbrodni na sumieniu - ta wies TO KREW SIE LEJE PO SCIANACh. Prosze mi odddawac rente i ja sie wyprowadzam. To jest KJU zeby tego NIE WIDZIEC, zeby w tym NIE UCZESTNICZYC. To sie spi. I tego nie ma - tej krwi ktora bluzga na boki!!!! GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie TAK mi zalezalo na pracy w banku strasznie. A ten wasz KK to mozecie im Herberta wrzucac, cytowac, latac za nimi o Herbert. Bo wiecie figura Szekspira a Herbert? I tyle. Nie? To o co chodzi. I tlumaczony byl i wszystko. Jakie to sa zera. Bo ja nie mam racji z ta figura Szekspira. Wcale i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :( :(

wiecie mnie w zyciu starczylo powiedziec, ze tu byl krzyz z Janem Chrzcielem i takie cos i do banku. I tyle. Bo rodzina jest BEZ MATMY. Ohne maths. I tyle. I tylko na mnie jada i tak mnie nie oddali. I tak nie poszlam do banku i nawet mnie nie ciagnelo bo dostali krzyz od brygidek , zeby isc , a siedza do dzis. Ja o tym nie wiedzialam. I wiecie tak bylam oddana jak bylam i to jeszcze cos tam bylo ze mnie. Ale to bylo zle. I przez to nikt mnie w Anglii nie chcial - z tego oddania. I Polaki mnie ZAKATOWALY PO KATOLICKU. KATY to wy. Krew po scianach tryska. To sie mialam wyniesc. Nie umialam z niemieckim passem. Stwierdzilam, ze jest po dziadku , pradziadku. Z Grabarka na glowie i tak dalej... GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie co robic z takim zakonnikiem ALFOnsEM w sumie zeby byl normalny. Wiecie bo on nie byl normalny. Taki KOKOT to wystarczy ze leci SCHroDEREM bo musialam wpisac az wiecie LECHA WALESE na niego. Ze sie walesa? Nie to GERHARD SCHRODER i alfons zeby sie nie musial kuric najwyzej troche dac zarobic i ze dadza mu dzieci zabic i zjesc i juz jest ksiedzem z brygidek wtedy. Takie to jest towarzystwo. A co ja se nie myslalam? To ta jego KOKOTA z figura Szekspira miala byc katechetka i co ona szukala na mojej lekcji. Bo wiecie ja dostalam NEGATYWNA OcENE PRACY i musialam sie z nia liczyc. Choc mi ja wycofali ale...ale wiecie jakim prawem KK leci sobie figura Szekspira w szkole? Jakim prawem? Tak TYLKO w tej sekcie ta kobieta moze byc anglistka. Bo nie powinna. I wiecie w tej szkole wczesniej byl chyba KLON sklonowany - taka jedna kobieta i historyczka i nic sie nie stalo. Ale ona - morderstwo. I tyle. Ja sie nie dam. I tak wiecie niech ksieza was ratuja i zakonnicy. Swinie, ja sie nie dam. I wyjechalam do PRACY FIZYCZNEJ i dalej sobie po mnie jechali. Po starej niewydanej kurwie. No wiecie jakby mnie maz mial gwalcic cale zycie jak KOKOTE tego ucznia samobojcy to wiecie juz sie lepiej WYSPIE w tym Niedzwiedziowie i tyle. Ale najwazniejsze ze nie dalam slaskiego profesora i tyle. Bo tak i juz. I tego wam nie napisze. KOCHAM GO ale po cichutku. W burdelu mial dziecko, tak zostal profesorem, martwil sie nim. Moje ty coreczko malutka - to dla mnie wzorowy ojciec. Corka germniastka. Tak sie jest profesorem w Polsce, a pani profesor? Wystarczy NAGO po burdelu latac. Bo co robie zeby udowodnic ze NALEALA mi sie kariera na uczelni. TAKIE COS!!!! latam golo po burdelu i macham swastyka bo przeciez nie bank i tyle. nie praca w banku z doktorem Mengele wel ADOLFEM. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ten zakonnik i ta matka??? tego ucznia co poszedl na sklad to jest taki system ZE PRZEZ NIA STAL SIE ALFonSEM bo sie nie sklonowal ten Zielony Swiatek. Bo wiecie on posci jedzeniem to moze sobie popuscic wodze rozne wtym burdelu wiecie ale jak on udowodni ze jest Zielonym Swiatkiem BEZ KLONoWANIA wiecie to ja nie wiem. Naprawde. I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Niemcow uratowal gerhard Schroder KOKOT na ich kurwy. A kto mnie uratuje? Kto mnie uratuje DUPE? GDZIE JEST MOJA rENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ten maz tej katechetki z ta swastyka w banku tojest ALFONS. I okradl mnie z profesora NIE ZAPLACIL wiecie i tyle mu zostaje. Isc do burdelu i byc alfonsem zeby nie wyleciec po tej swojej sredniej. Bo u Niemcow w bankach powinny byc szkoly a nie ma. I wiecie GOSC PO ZAWODOWIE - Miroslawa Szuta ma racje , wszystko bez sensu. Tak gdybym byla po SZKOLE KUCHARSKIEJ. i to wszystko. W ogole nie ma racji. To jest zero i tyle. Ani :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

A ta jego zona to jest BYLA KurWA. Wyjechala do niemiec, skonczyla studia katechetyczne i jest wyzej. To on alfons zeby nie wyleciec z banku i tak NAIWNIE zabili mi SWIETEGO BRATA i co teraz? A i tak sie nie uratuja. Oni kazali go zabic ta katechetka i ten jej maz. Po studiach KATECHETYCZNYCH W NIEMCZECh. Sobie wyobrazcie JAKA POZYCJA. Ale... chyba nie to panstwo. O ile jeszcze sa jakies panstwa i tyle. GDZIE JEST MOjA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja szlam na uczelnie a gosc po zawodowie wtedy ozenil sie z ta laska - z ktora KUrWA MAC - bo tak to podsumowywuje siedzialam w lawce 6 lat w pedalowie. TAKA SZMATA TO BYLA - nic tylko sie wydac. I nie wierze ze on mial mature. Ukradl mi te figure, wartosci uczelni i tak poszedl wiecie mature robic - ona mu pomagala to jezdzil do Polski i wiecie zeby pasowalo wszystko ale to wszystko krzyzem tego profesora i wiecie krzyzami na czesci komorki. Czyli MOJA JEDNA WIELKA TRAGEDIA i takie cos to jest JEDNO ZBIOROWE samobojstwo na roku. A zrobil to zeby na uczelni byla mozliwosc bomby atomowej. I oby i ja i jego za tego brata wsadzili do wiezienia bo wiecie on wysadzil w luft, a oni zamordowali profesora ekologii i nie dosc ze mnie okradli to jeszcze nie ekolog. Niech se ida do ksiecia Karola. Bo jaka ja bylam taka - i za to po calych Niemczech, ze MENGELE moze byc. I tak umiera, ale to jest MOJA TRAGEDIA i tragedia jego swira. A Miroslawa Sz? I tyle. Bo sobie jade po nazwiskach, a czy wiem co to znaczy? No to sami powiedzcie sobie czy wiem co to znaczy? Juz tylko Miroslawa Sz.I tyle. I wcale nie wzgledu ze jej maz , ktorego ma nazwisko ma kase. Wcale nie ze wzgledu na to. Po prostu tyle mnie to obchodzi. Takie swinstwo i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie dzis se daruje ale od jutra szukam pracy i renta moja tylko co ja mam mowic. I wiecie powiem ze wykonczyl mnie KSIADZ o ksywce Adolf Schroder chcialam najpierw, ale Adolf Hitler powiem plus prace za granica. Ze Adolf mial chodzic do burdelu a chodzil do porno. A ten zakonnik to do porno chyba. Nie wiem. Tak bede mowic i tak lece i nie po mnie a tak? I sie dowiem kto mi da dzis prace? No musze probowac. Adolf schroder to bym mogla kogos powiesic, ale Adolf Hitler to moze byc. I ze tak sie stalo bo mnie w Kevinie wyzywali Maria Curie Sklodowska za moja dupa i nie wiedzialam ze sie ... na fenol przyjelam. A takze jedna historia SUPER jak syn kurwy i alfonsa po zawodowie poszedl se MOIMI studiami do banku w Niemczech wiecie -profesorem ze slaskiej uczelni i powiesil - lo matko -no sporo ludzi. Nie wiem jak tam wyglada sytuacja, a mnie UBEZPLodnIL. Zeby nie byc znowu alfonsem, ale czy to moge powiedziec. A w sumie co zostaje. Ze no to tyle, zeby nie zabic malutkich dzieci. Takie cos:( GDZIE JEST MOJA rENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(