Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witajcie w poniedzialek....

Polecane posty

Wiecie i to jest MOTTO madrosci tej rodziny syn kurwy i alfonsa w Niemczech w banku dzieki mnie i wiecie czemu to wszystko takie jest jakie jest, ja jestem tak poniewierana. Z tego. Czemu tylko tego nie rozumiem. Nie rozumialam. I ta kuzynka z tymi dziecmi taka przemadrzala, ten Hugo Kolataj tak mnie zgnoil no ale wiecie z Polski nie jestem zeby wszystko wiedziec i jak tak macie dac studiowac sierotom to sie wysrajcie i tyle. Bo ten syn kurwy i alfonsa to tez nie byl za madry. Czemu nie poszedl od razu do technikum. Zeby mu zawod nie polecial po rodzicach. No to niech idzie w burdel. Tyle mu zostalo. Bo wiecie to i tak jest niejasne ze ja tak wylecialam z tej szkoly jak dla mnie - nawet z ta figura Szekspira. Za tego profesora ze po zawodowie sie nim syn kurwy i alfonsa posluzyl do kariery w banku w niemczech, a on wiecie takie trudne zycie i tak dalej. Doszedl chyba do doktora i poszedl po dziecko do burdelu. Zrobily mu , wzial i zostal profesorem. Ale swoja godnosc mial. Zadna go tak nie chciala bo kasa. Bo jaka to jest miejscowosc .TAKA!!! i wiecie o co mi chodzi to jest wiocha i tu wszyscy sa z tej kradziezy PROFESORAMI Z BuRdELU, a ten moj rok i inni wisza. Nie powinni albo powysadzani w luft. Bo byl wybuch bomby atomowej JAKIM CUDEM? I tak sie nie dam ze nie wolno takich rzeczy robic - skoro on wiecie taki madry to po co ta bomba atomowa jeszcze w tym. I ta cala podstawowa trzyma z ta katechetka. Ja nie mam doktoratu. A czemu? I tyle. Ja mialam rodowod na szkole POLSKi to tam sa figury na panstwo i powinnam jako NAUCZYCIELKA doktorat dostac. Tak nie odeszlam ze szkoly. I ja sie nie dam tej katechetce i jej mezowi - Tarot i po nich. Ja ich rozwale. A ta klasa z pedalowy udowadnia wlasnie ze dzieci kurew i alfonsow. I tyle. I trzymaja z nia do dzis bo braci zabila, do czego sie nadaje ,nie to co ja? No to dawac siekiere. Robie wam egzekucje bo co jeszcze moge dla was zrobic? Za co? To sobie sami odpowiedzcie i z drogi mi zejdzcie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(