Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabrato czry i magia

która sukienka ? :)

Polecane posty

obie mi się podobają mam 20 lat :) okazja studniówka mojego chłopaka, nie chciałabym przesadzać jakoś bardziej do wczoraj podobała mi się ta z pierwszego linku później odkryłam opcję VIEW pod zdjeciem i zobaczyłam że jednak ta pierwsza ma dziwny materiał i wygląda jak na plażę lub coś podobnego :) chodzi mi o kolor czerwony 2 sukienek :) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater-Dress-In-Bengaline/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2095590&cid=8799&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Red http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Mesh-Skater-Dress-With-Twist-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2026420&cid=8799&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Red

Gość belzebubeńka
żadna.jeśli już to druga.

Gość za krótkie na taką okazję,
bedziesz wyglądała jak nastoletnia prostytutka. Preferowana długośc--do kolan. Jeżeli chodzi o fason sukienki to 2. Nie osmieszaj się i znajdź coś w dobrym tonie,a nie takie szmatki jak dla ulicznicy.

to jaka sukienka jest według was w dobrym tonie ? to nie moja studniówka na swoja kupiłam rok temu świetną czarną sukienkę lekko przed kolano ale wydałam na nią 800 zł więc raczej takie ceny odpadają :) chodzi mi głównie o firme Asos, i skonczyły się chyba już te czasy że sna studniówki chodzilo się w długich sukienkach

Gość belzebubeńka
do kolan ,prosta klasyczna,może być na jedno ramię żeby było z pazurem i z klasą.

poza tym bardzo chciałam ubrać czerwoną, bo mam zamiar kupić jakies szpilki i pokazać nogi, jestem blondynką i chcę po prostu dobrze wyglądać ta 1 rzeczywiście ma za dużo odkryte bo i plecy i nogi ale ta 2jest w porządku :) tak mi się wydawało :) prosze w takim razie o propozycję może faktycznie się nie znam :)

belzebubeńka - do kolan dla dziewczyny 20 lat ? to studniówka w końcu a nie bankiet, jak dobrze że mam jeszcze czas :D ufff a miałam już ją zamawiać

Gość za krótkie na taką okazję,
będziesz wyglądała jak nastolenia prostytutka--napisałam ci już. na taka okazję zakłada się sukienke do kolan. Niewyzywającą,strojną,z klasą. dla mnie jest obojętne w czym pójdziesz,mozessz nawet iśc w worku na ziemniaki. ja bym córce nie pozwoliła ubrac tego co na tych 2 linkach jest. trzeba mieć troszkę gustu i smaku. ale do tego trzeba dojrzeć chyba;)

Gość a studniowki chyba w styczniu
sa. czy nie?

Gość malakotka
Jeżeli w zeszłym roku wydałaś 800 zł na sukienkę, to dlaczego teraz nie możesz założyć jej jeszcze raz??? W końcu to inna szkoła, inni ludzie... A poza tym chyba ekonomia się liczy a nie szpan

malakotka - nei chce znów się meczyć w takiej sukience ma na so bei jakies kryształy cieżko się w niej jakoś tańczy i musze ją właśnie skrócić przed kolano bo jednak się źle czuje w takie po kolano skraca to moją figure a nogi mam w miarę spoko jak ją podwijam to wtedy wygląda super, jednak zawsze chciałam mieć czerwoną sukienkę a to ostatnia taka szansa więc ją kupię, jakąś czerwoną chcę...

inna szkoła która jest ulice od mojej, mam po drodze wesele i ubieram ją na wesele bo jednak jest szykowna i elegancka na studniówkę chce wyglądać skromnie ale też podkreślić swoje atuty

Gość someday_someone
też się zaskoczyłam, że w środku lata ktoś szuka sukienki na studniówkę. Ale powiem szczerze, że mnie też żadna się nie podoba. Może lepiej byłoby postawić na jakiś inny kolor nie czerwony.

Gość małaBrunetka___
Jak już to pierwsza. druga pod warunkiem że dobierzesz jakiś pasek np. cienki złoty. Inaczej wydaje się taka codzienna.. No i złota biżuteria ale raczej z umiarem- np. tylko kolczyki XXL albo bransoletki.

Gość małaBrunetka___
Jeśli pierwsza to dodatki raczej delikatne... Przy drugiej z racji tego, ze jest prosta mozesz sobie pzowolić na więcej, ale raczej jak pisalam w rozmiarze bizuterii.