Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie.......... w..w

Zaczynam studia inzynierskie od pazdziernika i boje sie ze sobie

Polecane posty

nie poradze;O :( :( :( z tymi stricte inzynierskimi przedmiotami , fizyką, matmą........................... boje sie ale chce........... :(:(:( inzynieria biomedyczna.....

Gość u mnie fizyka
o pogrom :O

Gość a gdzie jesli mozna wiedziec?
Politechnika w Krakowie może? ja tez zaczynam studia techniczne - technologia chemiczna a w LO i fize i matme mialam na podstawie, na rozszerzeniu uczylam sie tylko chemii i biologii i tez jestem przerazona...

tez bylam w biol chem, matme i fiz mialam na podstawie , co prawda zawsze mialam same 5 ale wiem ze niewiele wiem:O ide na AGH Krakow

up

Gość knojina
może byc trudno bo matma na podstawie to zupełnie inna bajka niż rozszerzenie ale nie martw się Na politechnice poznańskiej sa zajęcia wyrównawcze dla tych którzy zdawali podst matmy więc pewnif u cb też sa ,

Gość xszfdvvdfvfd
nie martw sie, ja jestem na kierunku ekonomia, matmy mialam w huj na 1 roku, tez mialam chwile zwatpienia, nie wierzyłam w siebie. Ale uwierz wszystkiego da sie nauczyc! :) dzisiaj mam za soba 1 rok i nie mam zadnej poprawki we wrzesniu. Dasz rade:) wazne sa checi, motywacja:) pamietaj- jak czegos nie rozumiesz ucz sie i dociekaj. Powodzenia:)

Gość mama pandy
wyleją Cię za szerzenie wylewów na uczelni:* mam nie spłaci kredytu i będziecie musieli się wszyscy zakopać:)

dzieki, bede sie uczyc na biezaco i dam z siebie 150%....... :):)

nawkrecali wam, ze po inzynierskich mozna zarabiac kokosy, a humanistyczne sa gowno warte i teraz bedziecie sobie flaki wypruwac i robic cos, do czego sie kompletnie nie nadajecie

Gość a gdzie jesli mozna wiedziec?
hej, nie martw się :) ja też idę na AGH w Krakowie:) może jakoś sobie poradzimy, moim marzeniem była medycyna ale zabrakło mi punktów. wiec sobie wyobraz mnie na kierunku technicznym skoro matme i fiz mialam na podstawie...

bo do takiego kierunku trzeba miec pasje....no i jakąś już wiedze. Jak sie ma zaległości z liceum to nie ma co sie pchac.