Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała9814

Śluz i dni płodne ?

Polecane posty

Gość Mała9814

Mam takie pytanie jeszcze, z czystej ciekawości tylko. Załóżmy, że chłopak się podnieci i mu stanie no i ma ten śluz i wtedy ten śluz z wewnątrz majtek/bokserek to czy przesiąknąłby na zewnątrz nich w pełni sprawny do zapłodnienia tak jak prosto z penisa śluz? A przynajmniej gdyby tak było w mojej sytuacji to przy którym stopniu już by to było niemożliwe? Czy całkiem traci siłe do zapłodnienia przesiąkając ze środka na zewnątrz bokserek? mam 19dzień cyklu , za mniej więcej 2 tygodnie będzie miesiąc od wcześniejszego okresu więc mam nadzieję, że wtedy gdzieś dostanę okres, a dni płodne są tak od 10 do 18 mniej więcej, a tak 2 dni po okresie czyli gdy było to gdy mógł byc śluz na kołdrze to od tego czasu tak gdzieś mam raz całą wkładkę żółtą w śluzie, raz nic na niej nie ma ... I tak ciągle :/ Skąd mam wiedziec kiedy miałam dni płodne lub kiedy będę miała? Nie odróżniam tego ciagnącego się śluzu , dotykałam ten śluz w pochwie i był lepki jak już. Skoro już 19 dzień znaczy że zaszłam przez tamtą sytuacje? ;(

Gość Mała9814
Bo to było tak że kolega leżał na łóżku brzuchem, potem ja na jego miejscu, leżał tam bardzo krótko może minute w moim miejscu, był w bokserkach i być może miał śluz i nie wiem czy mogło przesiąknąć tak bokserki -> kołdra -> moje spodenki -> majtki itd. Do którego stopnia maksymalnie by doszło? No i to ze śluzem i 19dzień mnie martwi :/

Gość Gumisia9899
Dowiesz się za dwa miesiące:) Ale z własnego doświadczenia Ci powiem, ze na 99,99999999999999% NIE ZASZŁAŚ!!! :) Wcale nie tak łatwo zajść. :*

Gość Mała9814
Nie chodzi o to że się boje ... Tylko nikt mi nie odpowiedział na to co ja chce wiedziec ... Czyli to jak dużo mógł przesiaknąc i jak mam rozpoznac dni płodne bo narazie ten śluz był dziwny u mnie a już 19dzień

Gość Mała9814
i czemu za 2 miesiace mam sie dowiedziec? ...

Gość Mała9814
Tzn ja mam taki śluz że jak dotykam w pochwie tego śluzu to na palcu mam jak już to biały śluz który sie nia ciągnie tylko lepi

Gość Perw mobilna
Masz 14 lat, Twoja gospodarka hormonalna ma jeszcze dużo czasu na uregulowanie, więc nie ma sensu głowić się nad śluzem.

Gość Mała9814
Czyli nawet z tym moim śluzem który teraz jest moge miec dni płodne? Chociaż pare miesięcy temu miałam ciągnący troche więc już nie wiem ._.

Gość Mała9814
Za pare dni bd 2 tygodnie od tego i coraz bardziej sie stresuje -,- nawet naciskając na brzuch od razu czuje że jest bardzo twardy ;x

Gość Mała9814
Wiem ale im bliżej do 2 tygodni od wydarzenia tym bardziej świruje ._.

Gość Mała9814
Wiem już tak miałam xD W kwietniu dostałam 11 , w maju 13 , w czerwcu 13 , a w lipcu 19 , to pewnie przez stres o to ze na chłopaku leżałam i też sie bałam o śluz bo też mógł miec na spodniach a ja na nich leżałam. Chociaż teraz był kolega w bokserkach a śluz nie z nich tylko z kołdry jeśli już xd

Dziewczyno. :o Ty masz 14 lat. Zajmij się nauką. Anię z Zielonego Wzgórza poczytaj. Nie będziesz miała problemów ze śluzem. :o 🖐️

Gość Mała9814
Wtedy też nie miałam , po prostu się położyłam w tym miejscu gdzie mój kolega w bokserkach samych chwile leżał i mam schizy xD

Gość Mała9814
To jest prawda ??/ Preejakulat jest to płyn produkowany przez prostatę mężczyzny i wydzielający się z członka, gdy mężczyzna jest podniecony, np. w czasie stosunku, jeszcze przed wytryskiem. Płyn ten niejako przygotowuje cewkę moczową na wytrysk nasienia (oczyszcza ją z bakterii, zapewnia większą ruchliwość plemników). Płyn ten sam w sobie nie zawiera plemników, ale mogą się z nim mieszać plemniki pozostałe po poprzednim wytrysku. Badacze nie są zgodni, czy jeśli nawet w tym płynie znajdują się plemniki, to czy są one zdolne do zapłodnienia komórki jajowej, ale 100% pewności nie ma. W związku z tym istnieje ryzyko zajścia w ciążę podczas stosunku, który nie zakończył się wytryskiem (tzw. stosunek przerywany) lub w innym przypadku, jeśli preejakulat dostał się do pochwy kobiety. Ryzyko jest wprawdzie mniejsze niż przy prawdziwym wytrysku, ale istnieje. Ponadto, w preejakulacie może znajdować się wirus HIV, dlatego należy stosować prezerwatywy zawsze gdy dochodzi do stosunku z penetracją. Preejakulat może się wydzielać także w wyniku pocałunków czy pieszczot, jego ilość jest zróżnicowana, zazwyczaj jest to kilka kropli, taka wilgotność członka na czubku żołędzi. Absolutnie wydzielanie się prejakulatu nie jest chorobą, to normalna sprawa, chyba że ten płyn brzydko pachnie, ma dziwny kolor lub swędzi cię lub piecze członek czy cewka moczowa - wtedy należy iść do lekarza. Bo ja czytałam że w tym płynie są plemniki , to już nie wiem :O

Najnowsze badania wykazały, że preejakulat zawiera żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki.

Gość 123456gosia
hej przepraszam ale mam pytanie czy ja moge sciagac programy jak korzystam z darmowgo internetu prosze o odpowiedz

Gość Mała9814
No to super ... A ta dziewczyna co to pisała napisała jeszcze że mała sznasa jest gdy ten preejakulat jest w pochwie, ale na bieliźnie już nie ma szans , czyli jeśli ja miałam jeszcze całkiem suche majtki i spodenki to nic sie nie stalo ? Jeszcze 1 sprawa to od niego , czy w bokserkach mu przesiąkły czy właśnie już nie mogły?

Gość Mała9814
Znalazłam coś takiego "Nie, plemniki nie przechodzą przez materiał. Imitując ruchy seksualne w ubraniu, nie można zajść w ciążę. Nawet jeśli ubranie przemiękło, nie oznacza to, że przeszły przez nie plemniki. Sperma nie jest jednolitym płynem, a zawiesiną. Płyny wchodzące w skład spermy przenikają przez tkaniny, natomiast plemniki osadzają się na tkaninie i nie są w stanie bez płynów tworzących sprzyjające środowisko przedostać się do pochwy - plemniki nie potrafią się czołgać, a jedynie "pływają" w spermie. Jeżeli po wytrysku (gdy sperma jest jeszcze wilgotna) nie będzie się pocierać genitaliów dziewczyny tą częścią odzieży, na którą bezpośrednio wystąpił wytrysk (najczęściej wewnętrzną stroną majtek/bokserek), ryzyko ciąży nie zachodzi." A tu się o nic nie otarło , 1 barierą były jego bokserki , potem kołdra , a dalej jeśli sie położyłam to by śluz przeszedł a plemniki zostały a raczej umarły według tego tak ? Potem jak sprawdzałam to cała sucha byłam xd nie miałam czym sie podniecic , nie wiem jak on (kolega)

Gość 123456gosia
mala prosze poeiedz jesli wiesz czy moge sciagac programy jak korzytam z darmowego internetu

Gość Mała9814
W dodatku spodenki miałam w 100% suche , majtki też , a jak już to może ewentualnie wkładkę mokrą , bo na niej było trochę śluzu , na innym forum ktoś miał gorsza o wiele sytuacje niż ja i ktoś tam pisał że ze spermą gorzej ale i tak by plemniki zostały na tkaninie bo nie mają jak przejsc a jak już to płyn by mógł

Gość 123456gosia
prosze o pomoc

Gość dghjhkll0
iebni sie w ten tepy leb, moze jakis sluz ci wyskoczy i urodzisz szare komorki;)

Gość 123456gosia
bardzo prosze o odpowiedz czy moge sciagac programy jak korzystam z darmowego internetu

Gość 123456gosia
perwersja dziekuje za udzielenie tej odpowiedzi a moglabys mi jeszcze udzielic czy program free Download, ADOBE READER , java moge sciagnac z internetu darmowego bez zadnych kosekwenji