Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała9814

Śluz i dni płodne ?

Polecane posty

Gość 123456gosia
dziekuje za odpowiedz

Gość Mała9814
Mam jeszcze jedną sprawę. Już 3 razy tak było w tym miesiącu że przed kąpaniem sprawdzam ten śluz tylko przed tym zapominam umyc rąk czyli dotykam wszytkich klamek, mebli itd. No i sprawdzam śluz w niektórych miejscach albo zabieram jakąś grudke która tam sie zrobi ze śluzu ( i to wszystko w okolicy pochwy) czasami coś więcej już po kąpaniu ( tzn nie masturbacja xd ) no i ostatnio weszłam do łazienki po moim bracie i mył się, to wiadomo że jak sie mył to miał czystego tylko potem sie boje że mógł miec śluz i na klamce został ._. Chociaż ja nic nie czuje przed tym sprawdzaniem śluzu żebym miała tam coś ;/ Czułabym? Jak mam swój śluz to nie czuje za bardzo

Nawet gdyby śluz był na klamce, to plemniki dawno by umarly xD... Bez przesady. A poza tym- powinnaś myć rece zanim zaczniesz sie dotykać, bo możesz przenieść bakterie do pochwy i złapać jakąś infekcje. To dużo bardziej prawdopodobne niż ciaża z klamki :)

Gość Mała9814
Ale ja tam weszłam zaraz po nim , on otworzył drzwi, ja weszłam i zamknęłam za sobą drzwi xd

Gość Mała9814
Chociaż gdyby były to ja dotknęłam klamkę, zdjęłam bluzke,spodenki,bielizne, gumke z włosów, odkręciłam wodę i dopiero to może faktycznie, zresztą sama nie wiem ile one żyją bo w internecie różnie piszą , pare minut , pare sekund , pare godzin , na serio takie odpowiedzi widziałam

Gość Mała9814
Na serio by umarły nawet jeśli kwestia czasu między dotknięciem klamki a tamtych okolic to by była niecała minuta ?

Gość Mała9814
Na serio by umarły nawet jeśli kwestia czasu między dotknięciem klamki a tamtych okolic to by była niecała minuta ?

Gość Mała9814
Na kilku tematach pisze że żyją do 3h ... A różnica to była może minuta ... No to na pewno by przeżyły ._. KURWA , jak ja się teraz boję ! :(

Gość Mała9814
A na innym forum pisze że pare minut w spermie , a to była może minuta i w między czasie dotykałam swoich ciuchów i nie czułam nic na dłoniach, czuc bardo gdy ma się śluz na dłoni ? ( ten męski ) , to było po tym jak mój brat się wykąpał więc pewnie miał tam czysto i dotknął sie ubierając i dlatego się boje

Gość Mała9814
To ile one żyją? Dużo osób pisze że 3h, a inni że kilka minut

Gość Mała9814
Naprawdę ta niecała minuta by wystarczyła żeby umarły? W końcu plemniki zyją dopóki śluz nie wyschnie a to chyba jednak krótki czas

Gość Mała9814
Kurde, nie wiem czemu ale serio wydaje mi się że to gorsza sytuacja niż z palcówkami do których były mnie zmuszał ;x No bo gdyby po tym myciu się i wytarciu dotkąłby penisa którego na pewno dotykał xd to że mógł miec śluz chociaż wiem że do tego musiałby sie podniecic no i ógłby miec na palcu a potem dotknąc klamki :/ nie czułam nic na palcu a potem dotykałam ubrań ale to była może minuta dlatego świruje :/ Ehh teraz czekac 2 tygodnie na okres i czy mi nic nie będzie za te 2 tygodnie ;/

Gość Mała9814
Tu w sumie jest naprawdę duża szansa jeśli był śluz na klamce, bo rozebranie się to tylko pół minuty może i po tym dotykałam okolice pochwy, więc chyba serio mam się o co bac :/

Kochana, nie, nie masz sie o co bać :) Spokojnie... Zbyt dużo zbiegów okoliczności musiałoby zajść, żebyś ty zaszła :P Plemniki to nie chuck norris :D... Nie żyją nie wiadomo ile poza pochwą. Były zmuszał cie do palcówek? To dobrze, że to już tylko były... kochający chłopak nie zmusza do niczego swojej dziewczyny... Dobrze, że sie od niego uwolniłaś.

Gość Mała9814
Po 7 mieisącach :/ Masz może gg bo chciałabym porozmawiac dłuzej o tym :p

Gość Mała9814
A co inni myślą o tej sytuacji? Bo chciałabym kilka opini z tym że dotknęłam byc może sluzu a nastepnie rozbieralam sie zanim dotknelam okolic pochwy

Gość Gosia

Mam pytanie takie czy jak mam śluz biały i się kleji to są dni plodnie moje?