Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze przed urlopem

Szlaki TATR, jakie polecacie dla przeciętnego turysty?

Polecane posty

Chcemy z mężem pochodzić troche po Tatrach. W tamtym roku 'zaliczyliśmy' Gęsią Szyję, Morskie Oko i jeden jeszcze taki przepiękny szlak, ale teraz zapomniałam hmmm ale było cudnie. Aa juz wiem, to był szlak nad Czarny Staw Gąsienicowy. Nie jesteśmy zaprawieni w boju, ale też nie wymiętkniemy pod górę ;) Ja sie boje tylko takich szlaków gdzie sa łańcuchy, jest b. wąsko. Możecie polecić jakies ciekawe szlaki ale bez takich "atrakcji". najlepiej kilka opcji, żebysmy mogli osiąść w jednej miejscowości i z niej startowac?

Gość gumolit
pewnie jedziesz z nadzieją ,że manio ciekawski przyjedzie na niedzwiedziu i obaj ci zasuną na dwie dziury

ale Wy jesteście smieszni :D a ja naiwna, że dostanę tutaj odpowiedz :D

Gość dawq43
Może Dolina 5 stawów, Kalatówk czy np.iDolina Chochołowska,

tatry sa cudowne, a zakochane wrecz kocham i te knajpki i gospody, cale w drewnie, architektura jest przecudowna!

Gość informatyk____
to Ty nie chodziłaś po górach tylko dolinach. Polecam Kasprowy Wierch (nie wjazd kolejką tylko wejście), Czerwone Wierchy, Dolina Pięciu, Krzyżne. To po polskiej stronie. A szlak na Morskie Oko, jeśli mówisz o tej asfaltowej drodze - to nie Tatry, tylko Ceprostrada.