Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnlkr

przeziębienie u roczniaka-jak sobie z tym poradzić,jakieś rady?

Polecane posty

Gość gnlkr

przeziębienie bez gorączki.mała wyszła ze szpitala i teraz ma zatkany nos mimo podawania soli fizjologicznej i mokry kaszel. herbaty z cytryną i miodem ni chce pić.

Gość ghtgh
muscosolvan kup na kaszel,cos do nosa na katar, mozesz posmarowac plecki i brzuszek mascia pulmex baby rozgrzewajaca powinno pomoc:)

Gość merollla
a ja polecam wizytę u lekarza. jeśli jesteś z małopolski, polecam Grażynę Więcek, świetna lekarka i nie zapisuje leków kiedy są niepotrzebne.

Gość kafemamusia
ja też polecam wizytę u lekarza, mój syn jak miał 10msc najpierw miał katar potem zaczął kaszleć i po tygodniu skończyło się na zapaleniu oskrzeli, byłam z nim u lekarza 3 razy, najpierw przepisała lekarka drobiazgi na katar i syrop no a potem poszłam po tygodniu po antybiotyk bo było gorzej, katar się rozszedł i tak się skończyło to niewinne przeziębienie, nie ma co bagatelizować nawet małego przeziębienia bo potem może od kataru przejść na uszy itp

Gość zonaKraka
A dlaczego była w szpitalu? Bo jeśli z powodu choroby, też bym się wybrała do lekarza, a jak np. po urazie to spróbuj domowych sposobów, u mnie pomaga syrop z cebuli (dwie posiekane cebule, duża łyżka miodu i sok z całej cytryny).

Gość wolowwinka
do lekarza przy przeziebieniu? powalilo was juz doszczetnie? :o i najlepiej wcisnac w dziecko cala apteczke lekarstw :o psikac woda morska, odciagac katar, dawac duzo picia, nie musi to byc jaka specjalna herbatka. Kaszel zapewne od kataru, po tygodniu nie bedzie po tym wszystkim sladu. No chyba ze dojda jakies nowe objawy...