Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrin$$$

Ludzie myślą, że małżeństwo to sielanka !

Polecane posty

Gość Katrin$$$

Już mam dość wypowiedzi typu, przed ślubem to było super,albo było pięknie dopóki problemy nie przyszły. A to co ? Myśleli, że problemy do nich nigdy nie przyjdą? Moja matka narzeka na ojca, ze zmeczony, ze nie maja czasu jezdzic na wakacje tak jak za mlodu , gdzy dzieci nie bylo . Lepiej się zastanówcie zanim wezmiecie slub !

Gość zalezy od ludzi , u mnie po
latach jest jak przed slubem

Gość Katrin$$$
Dobrze, ja nie mówię , że nie ma takich przypadków, że jest jak przed ślubem. No ale ile znam par co przy pierwszy problemach pozwy wnosi :/

Gość lokra
Myślę, ze Twój ojciec przed slubem nie był zmęczony i chciał jeździc na wakacje. A teraz jest coraz starszy i mu się nie chce, bo woli zając sie nicnierobieniem. Ludzie z wiekiem się zmieniają, zmieniają się relacje miedzy partnerami i gdyby mozna było przewidzieć co będzie za naście, czy dziesiat lat to pewnie żylibyśmy wśród samych singli.

Gość Katrin$$$
No dobra ale moj ojciec ma 54 lata, to co ona od niego chce :/ i cos juz mowi, ze chyba czas na zmiany. To się ładnie odwdziecza facetowi, ktory z nią byl przez tyle lat, wspieral ją itd

Gość sylvia 007
oboje sie wspierali . Dlaczego myslisz ze tylko on ja wspieral?

Gość nie mam na dziś pomysłu
A więc nie jestem człowiekiem? Ło matko....

Gość 20 zł
to ciezka praca kazdy musi byc lojalny i odpowiedzialny

Gość mika.JW
A ja tak marze o slubie ... Niestety moj partner sie nie spieszy z tym . Nie wiem czy nie chce , czy sie boi . Do konca prawdy mi nie powie . Juz pomalu sie przyzwyczajam ze nie bede zona ... Tylko pytanie czy to sie moze odbic na naszym zwiazku? Mamy miec dziecko i niepelna rodzine ??

Gość przysłowie na dziś
kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje sie prawdą nigdy odwrotnie

Gość Katrin$$$
Sylvia oczywiscie , ze się oboje wspierali. Ja nie powiedzialm, ze ona jego nie, ale dlaczego teraz go chce zostawic. przeciez ponoc go tak kocha

Gość jestem mężczyzną i też
chciałbym kiedyś założyć rodzinę, wejść w małżeństwo, ale cholernie trudno o MĄDRĄ kobietę, która by choć w części rozumiała o co w tym chodzi. Większość ma postawę roszczeniową, a w mężczyznie widzą tylko środek do celu (bo czują, że chcą mieć dziecko, dom, rodzinę), sorry ale ja w takie coś nigdy nie wejdę, nie dam się wykorzystać :). W każdym razie, nie mam wypaczonego obrazu małżeństwa jako sielanki, chciałbym po prostu mieć szczęście, w tym, żeby trafić na kobietę, z która się uda. Jeśli podejmę decyzję o małżeństwie, to na pewno będę się jej trzymał do końca, bez względu na wszystko. To oczywiście pole do nadużyć dla kobiety...dlatego właśnie mam nadzieję, że trafię na kogoś UCZCIWEGO. Pozdrawiam