Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnidbehfvefv

Jacy są Włosi?

Polecane posty

Gość dnidbehfvefv

No właśnie, jaką mentalność mają Włos?i. Dopiero zaczynam się z jednym takim piekielnie inteligentnym spotykać. Czy któraś z Was była kiedyś z Włochem albo się przyjaźniła?

Gość dnidbehfvefv
Jaki seks człowieku? Spotykamy się po prostu.

Gość dnidbehfvefv
Śmieszni jesteście. Co to już nie można się spotykać z kimś innej narodowości, bo to oznacza jedynie pójście do łóżka?

Gość ghgg
do mnie ostatnio na skype sie jakis Włoch podłączył, i odrazu pisał,że mam piękne ciało, nie wiem jak on to zobaczył, a potem, ze by chciał zobaczyc więcej przez kamerkę. zbok chciał za darmo, bo na videoczatach sie płaci :D

Gość dnidbehfvefv
Podobno jest jakaś różnica między mężczyznami z północy i południa Włoch. Ten mój kolega jest z północy, w dodatku jest pół Polakiem, bo jego mama pochodzi z Polski.

Gość czy ja wiem
No to ja znam tylko Włochów z południa. Tam nie można przejść ulicą, żeby ktoś Cię nie zaczepił, masakra :o A związki? Licz się z tym, że jedyną to nie będziesz:o A poza tyn to jak tam mężowie zdradzają żony to jakaś paranoja :o Ja miałam takie wrażenie niestety, że tam im się wszystko wokół seksu kręci. Za nic nie chciałabym tam mieszkać.

Gość dnidbehfvefv
Nie wiem, czy z nim będę, bo dopiero się poznajemy. Podoba mi się jednak tak jego pozytywna energia, której często Polakom brakuje. Do tej pory w sumie nawet mnie nie pocałował, a wiem, że mu się podobam, więc się nie śpieszy.

Gość czy ja wiem
Oj tam, chcesz to się w to pakuj, ale bądź po prostu superostrożna. I pamiętaj, że słowa, to tylko słowa. Patrz na to czy za nimi idą czyny.

Gość dnidbehfvefv
No wiem, że słowa to tylko słowa. Mam już jakieś doświadczenie z mężczyznami:P. Zastanawiam się tylko, czy pewne stereotypy są prawdziwe.

włosi sa bardzo energiczni i wygadani w tym czym nie trzeba.... a tak to sa leniwi i wiadomo lubia pouzywac taka ich mentalnosc wiec zwiazek tak ale kochanka to podstawa

Gość kyyyyyyyyyyszzzzzzzzzzz
Większość Włochów to putanello :D Serio powiadam :)

Gość dnidbehfvefv
a co to niby znaczy?

Gość dnidbehfvefv
up

Gość lakme
sa bardzo rodzinni,to przede wszystkim,rodzina to święta rzecz. Są niestali,kłamia dośc sprytnie,szczodrzy,ale co port to kobieta.Od 1 sexu zaliczaja wszystko co popadnie,ucząc sie tej jakże trudniej sztuki kochania:] Nie ważne że on ma 18 a ona 60 lat...Poza tym dżentelmeni zawsze.Różnią sie mentalnościa w zależności z jakiej części włoch pochodza.Południowcy są świetni do momentu zaobrączkowania,potem dosłownie przywiąże cie do kaloryfera i będzie grabił przed domem,bo zazdrość to ich główna cecha narodowa,jeśli chodzi o kobietę.Włoszki dlatego są krzykliwe i wręcz bywaja brutane,jeśłi chodzi o zazdrość:] Jako kochanka tylko i wyłacznie polecam,jako męża tylko włocha z północy:]]]

Gość gość
Bardzo pewni siebie , sa też lalusiowaci i pewni siebie , wloszki się ubierają jak latarnice , znam jednego Włocha dla niego ponizyc kobietę to jak splunac tylko ze on nie zdaje sobie sprawy ze to źle