Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1988:(

NIE MOGE ZNALEZC CHLOPAKA B0 JESTEM ZA NISKA!!!

Polecane posty

Mam 24 lata i tylko raz w zyciu mialam chlopaka i tylko 4 miesiace. Mam tylko 159 wzrostu i chyba dlatego chlopaki jak sie ze mna umawiaja to licza na przygodny seks i tyle... ;/ dlatego kontakt sie urywa po 2 spotkaniu bo ja nie ide do lozka o razu. Tamten mial 184 i on mnie rzucil ... pozniej umawialam sie z kilkoma ale nic dluzej nie trwalo niz 2 tyg ; kontakt sie urywal....

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
tez mam tyle wzrostu ,a nie mam z tym probemu.. mysle ,ze powodem nie jest wzrost

Gość ale pitolisz farmazonyyyyy
ja mam 158 i nigdy nie mialam z tym porblemow miala duzo chlopakow do dzis sie za mna ogladaja choc juz mam meza wiec prosze cie nie zwalaj na wzrost !!!!!!!!!

moze po prostu mam pecha, bo jak z kims sie umawiam to od razu pytaja o lozkowe sprawy i pchaja sie do mnie do domu...

Gość ioipoiop
Ja mam 155cm i mam faceta, nie miałam nigdy problemu z moim wzrostem.

:( moze jestes atrakcyjna i wogole... ostantio spotkalam sie 6 razy z takim kolesiem, wogole wydawalo mi sie ze mu zalezy, bo zaprosil do kina, na spacer, przytulal, calowal bylo cudnie... a potem napisal, ze nic do mnie nie czuje i dalej to nie ma sensu... nie rozumiem facetow, a nie ma innej

ha ha :D to ja ci cos powiem..ja mam 162 wzrostu a trafiam na nizszych..i co ty na to powiesz?? z czasem tez trafiam na wyzszych ale oni licza tylko na seks i to tylko przelotna znajomosc...takze ty sie tym nie przejmuj..chociaz ja mam 19 lat i wiem ze jeszcze duzo przede mna ale trafiaja mi sie nizsi ode mnie i na dodatek starsi..jeden mi sie trafil taki dresiarz ktory ma 27 lat..smieszne,nie?? :D

Gość ioipoiop
No to w takim razie może temat powinien brzmieć "Nie mogę znaleźc chłopaka bo jestem za brzydka"? Wzrost nie ma tutaj nic do rzeczy

no tak ale wyzsi so lepsi.... najlepiej jak ma od 176 do 184

chlopaki uwazaja, ze dziewczyna powinna miec 170, tak czesto mowia

wyzsi licza tylko na seks bo dla nich jestesmy za niskie? traktuja nas jak male slodkie dziewczynki do jednego?

Gość hjhgjhg
Mój ma 184 i woli niższe, nigdy tez nie słyszałam od zadnego faceta, że dziewczyna powinna mieć minimum 170cm. A nawet jezeli to przecież są też tacy, którą lubią niskie dziewczyny.

Gość bamber z koszalina
ale z was są karły chujowe jak laska jest niska :D dziewczyna powinna mieć z 170 najlepiej

Autorko po prostu trafiasz na idiotów i takich co chcą sobie poużywać. Jest wielu facetów, którzy lubią drobne kobietki i na pewno kogoś takiego spotkasz. Nie szukaj na siłę bo potem tylko będziesz rozczarowana i smutna.

swój niski wzrost traktuj jako atut a nie wadę a kretynów z kafe co dla nich kobieta zaczyna się od 170 nie słuchaj. Głowa do góry!!

Co wy gadacie ja mam niską dziewczynę- 165 szczuplutka fajniutkie piersi fikuśna na maxsa ja mam 175 i czuję się przy niej świetnie-jak dziewczyna jest mała też jest sexy tylko musi o siebie dbać i być szczupła-do tego szpileczki i jest super

Gość 31231wqwewq
164 to przeciez wysoka... ja mam 152 cm i tez miałam powodzenie, moze jestes po prostu nieatrakcyjna

Gość virinoluna
wzrost nie ma nic do tego czy znajdziesz miłość czy nie;]

Gość 31231wqwewq
zreszta ja myślę, że tu nie chodzi o wygląd w ogóle bo przeciez się z tobą umawiaja. Moze coś nie tak z twoim charakterem

ja myslei ze ty sie przejmujesz tym ze nie mozesz znalezc faceta bo jestes za niska..jak pisalam wczesniej ja mam 162 wzrostu i mowia mi ze jestem wysoka i wspomnialam wczesniej ze trafiam na nizszych i w dodatku na starszych..czego sie tu przejmowac..

macie racje.... to charakater chyba, bo mowia, ze jestem mila, i ladna bo gdybym nie byla ladna to by sie nie spotkali... tak mowia.... ale zawsze konczy sie na tym, ze jestem super, mila, fajnie sie gada i tyle :( juz 3 razyy zrzedu tak bylo, a wszyscy sie pchali do lozka

Gość samotny1989
Może daj do siebie jakiś kontakt :)

Gość Ale bzdury!
Wina na pewno leży w Twoim charakterze, bo akurat wzrostowo jesteś bardzo przeciętną kobietą, najwięcej jest kobiet mających około 160 cm. A w szpilkach to już w ogóle jesteś wysoka. Ja mam 161 cm, większość moich koleżanek też koło tego i na pewno nie czuję się niska, tylko średnia. Głupia wymówka.

Gość samotny1989
Przestańcie dziewczynę wyśmiewać. Widocznie ona nie chce takich na waszym poziomie. Dlatego chętnie bym poznał tę która tu pisze.

Gość sadfdf
powodem nie jest wzrost tylko to że nie jesteś dupodają... ciesz się bo tylko tak sprawdzisz ktory wobec Ciebie bedzie wporządku, chociaz niektore cwaniaki na tyłek potrafią czekac kilka miesiecy,ale to dlatego ze na boku mają inne do ruchania

Gość yhyyy
Ja tez jestem niska :) mam 160cm a moj facet 180 i do tego nie tylko z niego przystojniacha, ale jeszcze idealny kandydat na meza :)