Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksionabbb

Niby ładna i w ogóle... Ale te rozstępy na piersiach... :(

Polecane posty

musze powoli przytyc zeby nie dorobic sie nowych ozdobników :(\ Tylko nie wiem czy to przytycie cos da.

Gość Zakompleksionabbb
Nie wiem... Ale nie zaszkodzi spróbować skoro masz tylko 51kg. A moze sie uda i wtedy nie beda tak widoczne, bede trzymac kciuki :*

Gość Zakompleksionabbb
Czy ja wiem? Ciezko mi powiedziec bo widzisz w moim przypadku kiedy mam większe piersi no to rozstepy o wiele lepiej wyglądają i w ogole sa mniej widoczne...

Gość Zakompleksionabbb
No właśnie... bo tak to ciężko stwierdzić... Moze założ jakiś temat a propo tego

Gość Zakompleksionabbb
Moze sie jeszcze ktos odezwie, badz cierpliwa a jak cos to podnos do góry i juz :) w koncu ktos sie znajdzie

Twoim największym problemem jest twoje nastawienie do twoich piersi!!! Rozumię że każda kobieta chciała by mieć piękne i jedrne piersi ani nie za duże ani też za małe. Jeśli twój facet cię kocha i podobają mu się twoje piersi To w czym problem??!! Z twoich wypowiedzi wnioskuję że jesteś mądrą i rozsądną kobietą. Jesteś miłą wrażliwą i normalną kobietą. To twoje największe zalety i znich powinnaś być dumna! Piersi masz jakie masz najważniejsze jest to że jest obok ciebie Ktoś kto komu nie przeszkadza rozstępy na piersiach!!

Gość Zakompleksionabbb
Poczekamy. Ja pozniej tutaj zajrze bo póki co musze zmykac. Zycze miłego wieczorka i optymizmu:* buziaki:*

Gość lubimy zarośniętych :)
co?????? jak można mieć rozstępy na piersiach???????

Gość Zakompleksionabbb
Dzieki za dobre slowa... :) Fakt jest w tym troche przesady ale w chwilach załamania inaczej sie na to patrzy niz teraz kiedy jest mi lepiej. ok uciekam, zajrzę pozniej. Papa

jarek6776 tak wiem ze to jest moj problem i nie moge sobie z nim poradzic w zaden sposób. Nie wiem czy jemu one nie przeszkadzaja, nie wiem czy w ogole je widział. Ale ajk zobaczy to obawiam sieze sie przestraszy. Naprawde strasznie to wyglada.

Gość za kilka lat zestarzejesz się
zmieni ci się figura, piersi i dupa sflaczeje, będziesz mieć więcej rozstępów, na twarzy i ciele dojdzie zmarszczek, żyłek i innych niefajnych rzeczy. Wtedy będziesz tęsknić za takimi problemami jakie masz dziś. Mówię ci. To taka obserwacja z życia. Dziewczyny cieszcie się z tego co macie dziś, bo tak dobrze jak teraz to nie będziecie wyglądać już nigdy. Z czasem będzie coraz gorzej. Taka jest prawda.

Gość wytrawna_langusta
do zakazana88 Nie wiem czy przytycie pomoże Ci coś na twoje rozstępy. Skoro są głębokie, to pewnie w przeszłości miałaś skoki wagi? Może za szybko przybierałaś na wadze i szybko chudłaś? Ja miałam efekt jo-jo 3 razy w życiu. Rok temu ważyłam 54, teraz 5 kg więcej i po takich przejściach z niezdrowym odżywianiem i zwariowanymi dietami cud, widzę że nie ma różnicy - u mnie są tak samo widoczne, niezależnie od wagi. Niemniej przy 5o kg piersi są mniejsze i grawitacja ich tak nie ściąga, więc ogólnie lepiej wtedy wyglądają :) Dochodzi do tego na pewno rozciągnięta skóra, zwłaszcza jeśli nosiłaś źle dopasowane staniki. Na koniec nawilżenie. To chyba tyle.

Każdy ma rozstępy. Ja też , ale na innych partiach ciała. Też mam z tego powodu kompleksy, ale chodzę do dermatologa i robię różne peelingi. Tb też to radzę:)

Gość lenka_45
Z tym że każdy ma rozstępy to bym nie przesadzała... Bo mam wiele koleżanek które rozstepów nie mają :p Ja niestety sama je mam i od dawna stosuję różne kremy. Te rozstepy, które były czerwone udało mi się zlikwidować kremem http://www.barefoot.pl/54,revitol-stretch-mark.html. Z białymi rozstepami już nie idzie tak łatwo, ale po boku ud powoli są mniej widoczne i wyczuwalne.