Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksionabbb

Niby ładna i w ogóle... Ale te rozstępy na piersiach... :(

Polecane posty

Gość Zakompleksionabbb
Mam je gdzies od 11 roku zycia...

Gość a,cnmcc
Z tą mikrodermobrazją to nie prawda, naciąga Cię na kasę, nie pomożę Ci to, tylko siano stracisz słowo. Kobity to mówię Wam,że nie ma sensu się nad tym zastanawiać i martwić, po prostu wyeksponujcie inne swoje atuty, a fecetowi o tych cyckach nie wspominajcie, nie użalajcie się nad sobą przy nich, bo to działą na nich jak kubeł zimnej wody. Czy oni Wam wprost powiedzieli "Nie podobają mi się Twoje cycki, może wsadź sobie silikon" albo coś takiego?

Gość Zakompleksionabbb
zakazana, z ta mikrodermabrazja moze faktycznie dobry pomysł, ale tez bym sie wstydziła no i pieniadze :( Myslalam zeby zrobic cos chociaz z tymi dwoma głębokimi rowami na prawej piersi bo ta jest najgorsza, lewą jeszcze jakos akceptuje ale prawa jest większa i co za tym idzie rozstepy tez

Gość a,cnmcc
Nie mam na Was siły, spadam. trzymajcie się:)

ja moje od kilku miesiecy widze dopiero. Wczesiej tego nie widziałam. Wydaje mi sie,ze moze juz miałam te rozstepy dawno ale gdy miałam spore piersi nie było ich widac. teraz mzoe jak schudam (a nie wiem dlaczego tak sie stało) to one sie uwidoczniły. Co myslicie?

Gość Zakompleksionabbb
Dziekujemy za rady, wiem ze masz duzo racji. tylko jak sie pozbyć tej krepacji

a,cnmcc ja rozumiem,ze chcesz pomóc tylko ja mam problem z samoakceptacja, nigdy mi mój nie powiedział ze cos tam mu nie pasuje.

Gość Zakompleksionabbb
No mysle ze po schudnieciu jest to mozliwe ze bardziej je widac

Gość a,cnmcc
Jejku kobietki przeciez same wiecie co macie najładniejsze!! jak macie fajny tyłek to kupcie fajne koronkowe stringi pomachajcie mu tyłkiem przed nosem, to cycki zejdą na drugi plan. Są takie seksowne piżamki do spania z wbudowanym stanikiem (taki push up trochę) to w nich się połóżcie spać, one są tak seksi, że nie trzeba będzie ich ściągać w czasie kochania się.

a,cnmcc postaramy sie to zrobic ale ciezko sie przełamac. Zakompleksionabbb a ile masz lat. To pewnie masz juz długo te rozstepy i Twój chłopqk o nich wie a mój mnie poznał z duzo wiekszym biustem na którym nic nie było.

Gość Zakompleksionabbb
Ale na tylku i pod tylkiem tez mam rozstepy. po wewnętrznej i zewn. stronie ud tez... Chciałoby sie miec cos co mozna by bylo pokazywać bez skrepowania ale na przyklad u mnie niestety tak sie nie da. no a Chcialabym sie kochać przy świetle itd. ale wtedy to juz w ogole sie tak krępuje ze modle sie w duchu zeby szybko kończył...

Oczywiscie wiem, ze biust to nie wszystko i ze facet, który mnie zostawi z powodu biusty nie jest mnie wart bo sa waznijsze sprawy niz adny biust. No ale nie umiem sie przełamac.

Gość Zakompleksionabbb
Mam 21 lat i jak sie poznalismy to tez mialam inne piersi bo nie mialam takiego puchniecia przed okresem i byly ciagle takie same, wtedy jeszcze jedrne wiec o wiele mniej byly widoczne rozstepy. Wtedy bylo inaczej. a z czasem sie powiększyły. nowych od dziecka Zadnych nie mam

Gość a,cnmcc
Czy Wy się czytacie????? Robicie z siebie jakieś potwory tutaj!! powtarzam większość kobiet ma rozstepy, nawet modelki i aktorki są przerabiane na tych zdjęciach w gazetach. Gdyby Wasz facet ciągle marudził, że łysieje, że ma duży brzuch, że nie jest taki ładny jak Brat Pit itd, to nie zastanowiłybyście się nad tym??? Nie wolno łazić do facta i mówić mu "jaka ja jestem brzydka, bo zacznie się nad tym zastanawiać!!! Kapujecie???

Gość Zakompleksionabbb
To chyba trzeba chodzić i mowic jestem piękna :) tylko jak skoro wiem ze jest inaczej a nie umiem sie tak sama oszukiwać. eeeh... Ale wezme do serca te slowa i przestane tak marudzic przy nim...

Gość Zakompleksionabbb
Dobija mnie jak widze kobiety ktore maja po troje dzieci i piersi maja normalne. Czy to jest sprawiedliwe? ja sie boje jak to bedzie jak ja urodze

Ja mojemu o tym nie mówie. A moze a,cnmcc znasz jakies cwiczenia na jedrny biust? Albo inne sposoby.

NIe powiedziane, ze w ogole w ciąży wyjda Ci nowe :) A nogi i uda nawilzaj wtedy rozstepy sa mniej widoczne. A leatem jakis ładnyu balsam brazujacy. Tylko na piersi nie ma rady :(

Gość łajka3000
Nawet trzydziestoletnim babkom diagnozują nowotwory piersi i usuwają calutkie, co i tak nie daje pewności ..., więc cieszcie się póki jeszcze coś z przodu dynda. Macie jakieś odwrócenie kompleksu penisa.

Gość Zakompleksionabbb
No właśnie. Dziewczyny jak stanę przed lustrem to mam naprawde super figurę... tak bardzo nieraz Chcialabym swojego pokusic w taki inny sposob, stanąć przed nim nago itd. ale no nie mam śmiałości... gdyby nie rozstepy to naprawde bym sie sobie max podobała. no i fakt nie jest pewne ze w ciąży mi wyjda nowe. oby nie...

Siostra tez mnie tak pociesza, z tymi nowotowrami, ze mam sie cieszycze tego nie mam. Ja bez stanika w pozycji stojacej to tez niczego sobie gorzej jak sie połoze. Musze bardzo sie nawilzac i przybrac w biuscie moze. zakompleksionabbb moze na priv sobie pogadamy?

Gość Zakompleksionabbb
Zakazana, no widzisz... taki nasz los niestety... eeeh. ale moze kiedys uda nam sie zdobyć full pieniążków i bedzie mozna pozwolić sobie na jakies zabiegi :*:) marzenia... ale warto je miec. niestety nie mam jak bo na razie mam możliwość pisania z telefonu, nie mam zadnego gg a z poczty jakos nie moge wysłać wiadomości bo ten telefon to tez takie padlo.

Gość łajka3000
He he, co racja to racja. U mnie na odwrót. Cyc schodzi na dalszy plan, a mając kupę kasy skłaniałabym się ku przeszczepowi mózgu. Inteligencja czyni cuda i jest sexy. Ponoć świnie są bardzo inteligentne. Może od nich w takim razie? :D

Gość Zakompleksionabbb
Zakazana, mi tez od razu lepiej po rozmowie. Musimy być piekne przynajmniej wewnętrznie :)

Gość Zakompleksionabbb
Jakos musimy... Na chwile obecna jest mi lepiej i mam w sobie nadzieje na to ze bedzie lepiej... ale wiem ze to i tak powróci. zawsze tak mam... Chcialabym chociaz nie tracić nadziei ze kiedys moze uda sie cos z tym zrobic, miec jakis przypływ gotówki itd...

Oby kochana Ci sie udało. JA bym chciała tylko przytyc(wtedy moze by sie troche poleprzyło) bo waze 51kg a to strasznie mało.

Gość Zakompleksionabbb
No to otwieraj lodowke i do dzieła... ja waze 55 kg. i Chcialabym schudnac. w sumie nie tyle co schudnac jak pocwiczyc zeby poprawic kondycję skóry. ale ciezko mi sie ruszyc... Nie mam na to sily póki co...