Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysovmdovm

Mam cellulit i wstydze sie rozebrać przed chłopakiem

Polecane posty

Gość rysovmdovm

:( nie jestem gruba, mam całkiem niezłą figurę ale wstydzę się zdjąc spodnie przez ten cellulit... W dodatku mój tyłek przez spodnie wygląda całkiem nieźle, więc pewnie facet pewnie się zdziwi jak zamiast ponętnęj, gładkiej pupy ujrzy moje okropne dupsko z cellulitem 😭

Gość rysovmdovm
A ja nie umiem :o

Gość rysovmdovm
Rozstępy to też masakra, chociaz ja na szczęście nie mam :o Ale chyba już lepsze rozstępy niż cellulit...

Gość Zakompleksionabbb
Sama nie wiem co gorsze kochana ;( I jedno i drugie jest cholernym dziadostwem... Boże, najgorsze kompleksy mam właśnie latem ;(

Gość rysovmdovm
dokładnie, latem jest strasznie :o Zawsze chodzę w górze od stroju i spodenkach, nawet pływać muszę w tych głupich spodniach a i tak się czuję okropnie :o

Gość mój facet nie widział u mnie
cellulitu dopóki mu o nim nie powiedziałam :O:D także nic mu nie mów, rozbieraj się bez krępacji i bedzie spoko :classic_cool:

Gość taka_prawda
hej jestem szczupła i mam cellulit ... efekty widzę jak regularnie ćwiczę, robię peeling z fusów kawy (połączony z zelem) i stosuje odpowiednia diete, ale to wymaga systematyczności.

Gość Zakompleksionabbb
Mogłaby być wieczna zima albo jesień :/

Witam Ciebie, dobry masaż + peeling + bańka chińska + suplementy na cellulit i ujędrniające + body wrapping + picie dużej ilości wody przyniosły by efekt już po 2 - 3 tyg. Jak chcesz to mogę Ci pomóc w Twoim problemie, mam doświadczenie w tej kwestii, jestem z Łodzi.

Gość gffgfhgfhfg
ćwiczenia na orbitreku i rowerku stacjonarnym aerobik fusy z kawy i balsam plus odstawienie choć trochę chemicznego żarcia pomaga