Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez lenistwo i brak ..

zycie to nie poemat

Polecane posty

Gość bananamanana
coś mi się wydaje że się zaraz okaże że wszyscy w trójkę nie dość że jesteśmy w podobnym przedziale wiekowym to jeszcze siedzimy w Anglii. nie mylę się? no cóż Regis, chzba ciebie jeszcze stać na nutę optymizmu. a swoją drogą, zawsze myślałam, że bycie matką, to owszem ogromna odpowiedzialność i mnóstwo obowiązków, ale czy od rana do wieczora tylko się siedzi nad, z, przy, przed, za dzieckiem ? czy się nagle przestaje cokolwiek czytać, pisać, oglądać? czy tylko od rana do wieczora się karmi, przewija i jedyne o czym jeszcze się rozmawia to ciąża, połóg i co to zrobił mój bombelek i jaki moj bombelek jest a jaki nie jest? [cholera ja rozumiem, ale czy kurwa wszyscy muszą słyszeć o tym jakie miałaś rozwarcie kobieto i że szyli ci krocze? chyba bym nigdy nikomu zwłaszcza na grillu o tym nikomu nie powiedziała --- tu się je!]

no z tym tekstem niezle, na grillu no ale matki uzurpuja sobie prawo do tego, ze sa najwazniejsze, dzieko to obowiazki, ja moze tez sobie je zrobie kiedys.... ja jestem w warszawie, nie w anglii a jedzene moge przesylac ;;) hehe

Gość Restinas
Ja Wam naprawdę nie daruję tego przekręcania mojego nicku! bananowa - z racji tego, że obok Ciebie mało ludzi to proszę iść śpiewać z ptakami! przez lenistwo i brak .. - Ty za to ubierasz krótką spódniczkę, wystawiasz nogi za okno i nimi machasz! Sprzeciwu nie akceptuję! - kara musi być odpowiednia do przewinienia! ;) bananowa - eh, ja nie z Anglii, teraz to się normalnie załamałem, cała nadzieja w paczkach od przez lenistwo i brak .. - a tak przy okazji to przez lenistwo i brak .. byś mogła sobie ten nick zmienić, bo z bananową to mi łatwo poszło, ale za Ciebie to nie mam pojęcia jak się zabrać ;)

Gość bananamanana
no właśnie, wiecie, mnie dziecko nie przeszkadza. ja bym się z taką matką na spacer i z tym dzieckiem przeszła jakby to była moja koleżanka. niestety spotkałam się z tym że jak już potrzebowały mojej obecności to do pomocy w zniesieniu/wyniesieniu wózka, nie dało się z nimi o niczym pogadać, i tak i tak zawsze nie wiedzieć czemu czuły się ode mnie jakieś lepsiejsze.

Gość bananamanana
Restinas nie rozumiem, ja ci nicka nie przekręciłam, to ty mój sprościłeś :)

Gość bananamanana
a dla naszej Kochanej przez lenistwo i brak .. proponuję plib :) albo sama niech napisze sobie jak ją krótko nazywać ja mogę być bananowa --- KOCHAM BANANY :)

Gość bananamanana
Restinas sprawdziłam ---- ptaków brak idę za to zrobić sobie mietowej herbaty i wyjąć to posrane pranie z pralki przez lenistwo i brak .. chyba dalej sprząta

Gość Restinas
"bananamanana coś mi się wydaje że się zaraz okaże że wszyscy w trójkę nie dość że jesteśmy w podobnym przedziale wiekowym to jeszcze siedzimy w Anglii. nie mylę się? no cóż Regis, chzba ciebie jeszcze stać na nutę optymizmu." Za wypieranie się oczywistego przewidziana jest dodatkowa kara! :P - jeszcze główkuję jaka :) Sprząta? - mówiłem, że się wciągnie w taniec ;)

Gość bananamanana
mam pomysła ! spotykajmy się tu codzień i zadawajmy sobie zadanie na kolejny dzień :) nic wyszukanego :) co wy na to ?

Gość Restinas
Ja właśnie myślę o tym, żeby zmykać, bo tak fajnie z Wami, że normalnie czuję, że mi czegoś w życiu brakuje. Nie ma to jak odpowiedni mechanizm przyczynowo - skutkowy ;) No chyba, że przeprowadzimy jakąś wideorelację, puścimy tę samą muzykę i będziemy tańczyć do kamerek :D ;)

Gość bananamanana
ALE to zaraz videorelacja być musi ? myślałam że wystarczyłoby napisać. poza tym narzucone to bardziej takie ku ogólnemu dobru niż. dla siebie samej / go nie ?

Gość bananamanana
ej no, pranie nie powieszone - poszłam na chwile i nie ma nikogo ? smutno mi zrobiliście wiecie ?

jestem juz :))) sprzatałam! racje i kawe robiłam i mam juz mnej poczucia winy. Tylka tak nie wystawie bo wiesz register znów przekrecilam chyba... hmmm ;) super pomysł, mozemy sie spotkac....co dzien ;)

Gość bananamanana
Restinas sobie chyba od nas poszedł :) ja jestem za. dzisiaj to nie bardzo no chyba że coś maluteńkiego, bo brzucho mnie nap... i jedyne co dziś zrobiłam to to jedno pranie. a może całą liste skonnstruujmy różnych rzeczy :) do zrobienia :)

Gość Restinas
hehe, banankowa - mały lifting nicku - to było na żarty :) przez lenistwo i brak .. - widzę, że Ty się nie wypierasz i chętnie wypatrujesz zadośćuczynień :P No to drugą stroną - na głowę zakładasz rajstopy, w sensie, że zakotwiczają się ona na głowie i odnoga zwisa, wystawiasz głowę za okno i kręcisz głową kółeczka - z rajstopami na niej :)

Gość Restinas
banankowa - Ty optymistko jedna! :P Pozycja pierwsza - rano, wstając z łóżka - specjalnie uderzyć się o kant biurka / stołu, by sprawdzać swoje nastawienie do życie. Jeśli nie będzie przekleństwa = całkiem dobre :)

Gość bananamanana
przez lenistwo i brak .. hahaha, ale ci karę zadał :) LOL :) opowiedz jak z wykonaniem, bo czekamy Restinas dołączasz się do zadaniowej listy tylko coś normalnego co?

i juz jest 17 u mnie ten czas leci i znowu rano i znowu banana zacznijmy od tego, ze ne damy sie lenistwu bedziemy od malych kroków walczyc o siebie np. codzienie cwoczenia: wtedy naprawde bedzie wiecej endorfiny po 8 min sa takie w necoe 8min buns

Gość bananamanana
sprzeciw do pozycji 1 ---- nie będę sobie czynić krzywd no bez jaj PLiB odezwij się

Gość bananamanana
kurde chyba tego tu jeszcze nie pisałam ale NIE NAWIDZĘ ĆWICZYĆ :p ale dobra, pójdę na to o ile mi dasz jakieś 8 min na nogi, bo nogi to moja pięta Achillesowa.

witaj again restinas w którym korym kraju jestes? bo juz sie zgubilam mie jeszcze zmywanie zostalo z calego weekendu, nie mam zmywarki

Gość bananamanana
ja też właśnie nie wiem skąd waść ?

Gość bananamanana
dobra ja sobie drugiej kawy zrobie, a co mi tam pociesze cię, też nie mam zmywarki i poza kilkoma incydentami zawsze zmywam sama, najczęściej z dnia poprzedniego jak nie z kilku . proponuje najpierw namoczyć :) o jaaaaaaaaaaaaa jak mi się nie chce do pracy jutro iść a w dodatku jeszcze muszę zostać dłużej . .. błe błe

Gość bananamanana
i ja mam to ćwiczyć codziennie ???? a ty co ?

Gość bananamanana
o ja, jakie te facety mają odnóża to chyba nie od tych 8 min co?

ja oczywiscie namoczyłam ;) ale mam tam kilka talerzy tylko i kubków takze nie jest zle dla mnie najlepsze cwiczenia sa na tylek, jak cwiczyma regularnie, to naprawde staje twardszy niz jest i podnosi sie do góry a te odnóza to oni maja na pewno nie od tych 8 min ;) ja staram sie zmywac sie na biezaco ale w ten weekend tragedia jakas

Gość bananamanana
ide kawe. do zaraz.

Gość Restinas
przez lenistwo i brak .. - "banana zacznijmy od tego, ze ne damy sie lenistwu bedziemy od malych kroków walczyc o siebie np. codzienie cwoczenia: wtedy naprawde bedzie wiecej endorfiny po 8 min sa takie w necoe 8min buns" No proszę, w końcu, jest decyzja, napięcie narasta, chęci rosną, jest plan ... ... na 8 minut :P ;) Nie pogubiłaś się :), jeszcze nie podałem do jakiego kraju te paczki należy przesyłać ;) A miałyście tak, że naczynia się moczyły godzinami? :P - tylko proszę, bez przechwałek, że niby moczyły się dzień, dwa ;) Ja powolutku w stronę drzemki, żeby były siły na ćwiczenia, 45 minut :P

oki jak wrocisz, to zrobimy po 8 min? ja tylek ty nogi? mowie ci poczujemy sie lepiej