Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez lenistwo i brak ..

zycie to nie poemat

Polecane posty

Gość bananamanana
nie było mojego narzeczonego. byłam tylko ja i oni. napisałam że to było spotkanie w konkretnej sprawie nie strikte towarzyskie. zaświnił mi całą kuchnię burak jeden :) wielce mi pomógł, że mi wszystko naokoło zaswinił., wiecie jak to jest powyciagać wszystko ze zlewu --- znaczy brudne wszystko zalane tylko wodą. a dumny był jak paw że on niewiadomo co narobił. potem to już tej jego żonie tylko współczułam ze ma takiego pomagiera. swoja drogą - może się niektórym ludziom łatwiej żyje bo na czarne mówią białe a na gówno papu .

Gość bananamanana
lubię . nie wiem co mam więcej napisać, jestem otwarta :)

Gość bananamanana
mnie też w tej rozmowie z wami jakoś lepiej i radośniej. niewiedzieć czemu. przez lenistwo i brak .. a ubrałaś te rajstopy i majtałaś za oknem ?

Gość Restinas
O, banankowa - to jest pomysł - jak majtać to majtami. Na głowie rajstopy, w prawej ręce majty a w lewej ... a niech będzie patelnia! :D Ja, na szczęście, mam duży blat przy zlewie, bo moja strategia na zmywanie potrzebuje dużo miejsca = najpierw moczę tylko szklanki, później sztućce, następnie pod ogień idą talerze, później garnki, a na końcu patelnie. Nie ma to jak dobry system ;) Ja zmykam drzemać, dobranoc :)

ahhh rozumiem. gadamy codziennie przez maile. ten moj nie jest polakiem, jest hiszpanskojezyczny mieszka w Niemczech.

dobranoc restinas ;) fajnie sobie pogadalysmy banana ;) lubie cie ;)

Gość bananamanana
dobranocki Restinas, mam nadzieję że jutro też zajrzysz. ale ja jeszcze jestem :D przez lenistwo i brak ..

banana pocwiczymy? ty nogi ja tylek?

Gość bananamanana
dobraaaaaaaaaaaaa nie będę tak cały dzień na tym kompie siedzieć. idę też. tyle że ja do łóżka z krzyżówką i bolącym brzuchałem. mam na jutro zadane 8 min legs ma się rozumiec. no co z ta karą :) ??? jutro w tym samym miejscu niekoniecznie o tej samej porze :D

dobra.. a twoj niech ci masaz zrobi jak wroci z pracy ;) a kara... moi sasiedzi chyba by padli ;) ja popracuje nad tylkiem a ty jutro nogi dzieki za super dzien :) i do jutra !!!!

Gość bananamanana
przez lenistwo i brak .. jestem dziś zwolniona okresem ale jutro mam 8 min. ty miałaś mieć 16, restires tak napisał że 8 za siebie i 8 za mnie :) ale on drzemie to nie słyszy :) więc rób jkak uznasz za stosowne ja dziś tylko intelektualnie. ale mi się nie chce do pracy iśc jutro . o jaaaaaaaa

no mi tez sie nie chce a mam wieeeleee zadan ;) masz racje, zrobie 16 min i poczytam w wannie, tez nie bede tyle na kompie siedziala, ten dzien ma czegos nauczyc nas, mnie i ciiebie ;) do jutra!!! i dbaj o brzuszek

Gość bananamanana
ok. papa. za masaż to podziękuję , w te dni to bym chyba pogryzła, najlepiej niech mnie nie dotyka nikt ani nic. do jutra :)

buziak papapa :)