Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22Majka22

Drugie oblicze mojego chłopaka w bmw -

Polecane posty

Gość 22Majka22

Na codzienn normalny, spokojny (czasem :P) ma jednak dwa oblicza, trochę cwaniaczy, no i kupił sobie bmw nie dla szpanu tylko po prostu trochę mu brakło do czegoś lepszego :D no ale o dziwo jeździ zgodnie z przepisami i w ogóle nie można się przyczepić, ale jednak traktuje ulice jak tor wyścigowy - wczoraj byliśmy u moich rodziców, on kierował, musieliśmy jechać trasa ( taka jakby autostrada) no to jechał te 70-90 czyli tyle ile można, ale inni chcieli szybciej, on nie przyszpieszal to go zaczeli wyprzedzać ale on nie chciał by go wyprzedzano więc gdy już ktoś pokonał połowę długości naszego samochodu to on - mój chłopak gwałtownie przyszpieszal tak że nie dali rady wyprzedzić, z początku się śmiałam do czasu gdy jakaś kobieta mało co i by miała zderzenie czołowe z samochodem z przeciwnego pasu :/ pisze poważnie trochę jestem tym zniesmaczona, jednak w końcu nic niezgodnego z prawem nie robił ?

Gość iiiiiiiiiii,
Robił, to nie zgodne z przepisami, żeby przyspieszać gdy ktoś zacznie wyprzedzać. Burak z niego.

Gość 22Majka22
Mówi że nie da się wyprzedzić jakims paniusiom w citroenach :P wiem trochę głupie ale nadal uważam że nic złego nie zrobił - trzeba wiedzieć jakiego ryzyka podejmujemy się zjezdzajac na inny pas, poza tym to oni popełniają wykroczenia - przekraczają dozwoloną prędkość

Gość informatyk____
Zgodnie z Kodeksem Drogowym w momencie wyprzedzania nie wolno pojazdowi wyprzedanemu przyspieszyć ani uniemożliwiać wykonania tego manewru. Pomijając to że łamał prawo a jakaś idiotka się z tego śmiała to jeszcze mógł doprowadzić swoim ograniczonym umysłem do wypadku....

Gość magdalennnnn
twój chłopak nie zna przepisów i jest ograniczony dokłądnie jak ty. Nie można przyspieszać gdy ktoś zacznie wyprzedzać. Takiemu komuś nalezy natychmiast umożliwić bezpieczne wylądowanie na prawym pasie a więc nieco ZWOLNIĆ

Gość RaZR
Przy wyprzedzaniu można przekroczyć dozwoloną prędkość. Twój chłopak to burak!

Gość jurek..................
maja a mi sie wydaje ze ty sie chwalisz a nie żalisz,wart pac pacana

Gość magdalennnnn
Natychmiast uświadom swojego chłopaka że łamie prawo i jest kretynem a sama nie śmiej się z tego co on robi bo to nie jest śmieszne... a jakby ta babka się zderzyła czołowo? Nie dość że prawdopodobnie zginęłaby ona, ale też kierowca z naprzeciwka który może wiózł rodzinę. I to nie byłaby jej wina, tylko twój chłopak zostałby pociągnięty do odpowiedzialności za łamanie prawa, i dodatkowo za idiotyzm... Jazda to nie zabawa dla kretynów, lepiej poradź swojemu chłopakowi żeby zdał ponownie prawo jazdy albo nie siadał za kierownicę.

Gość avVSVXZV
hahaha debili idiota xd

Gość 666 rencista finalny 997
Niemieckie und japońśkie and amerykańskie auta są dla plebsu tyrającego na te graty! Parobasy systemowe tymi grarami katają!

Gość tja jeździ zgodnie z przepisam
i, ciekawe jakimi? bo na pewno nie tymi mówiącymi o zasadach wyprzedzania :O

Gość 666 rencista finalny 997
Niemieckie und japońśkie and amerykańskie auta są dla plebsu tyrającego na te graty! Parobasy systemowe tymi gratami katają by swą marną pozycję społeczną sztucznie podnieść! Auta pospólstwa wciskającego pedały i mielącego drążkiem oraz kierą bez przyszłości żadnej! Głupie dzieci oni płodzą takie jak i oni! Wraki na kółkach dla budowlańców, mechaników i reszty biznesmenów chwilowych, czy tam wytatuowanej frajerni!

Gość skoro juz sie chwalisz
to napisz, co to za BMW. Model i rocznik.

Gość 22Majka22
Ta i może jeszcze rejestracje podać :classic_cool: nie wiem co to za bmw ale drogie było, 7 set coś - D

Gość skoro juz sie chwalisz
Niczym nie ryzykujesz przeciez, podajac rok i model. To pozwoliloby nam ustalic czy to tylko trup dla szpanu. Zas rejestracje kazdy widzi na ulicach, ale o to nie prosilem cie.

Gość napisała, że siódemka
to limuzyna luksusowa, dużo pali i zyskała sobie uznanie wśród dresów i grup przestępczych.

Gość 22Majka22
to jest 750 z 2000 r. kosztowała 15 tysięcy pln.