Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal źle sie czuje

Uwaga! Straciłam dziś przytomność na diecie kopenhaskiej! To nie żarty

Polecane posty

Gość nadal źle sie czuje

Całe szczęście, że moja kuzynka była w domu żeby mi pomóc. Najgorsze, że nie moge przerwać tej diety bo waże 100 kg i to moja jedyna szansa. Jak czegoś radykalnie nie przeprowadze i szybko nie schudne choć troche to już nigdy tego nie zrobie :(

Gość a to dlaczego tak jesz???
idź do dietetyka, przy dużej nadwadze i przy tych objawach co masz, może się okazać, że musi cię prowadzić specjalista - dosłownie plan żywieniowy.

Gość nadal źle sie czuje
Ale ja właśnie nienawidze, jak ktoś mi życie układa, wszystko musze sama i nie wytrzymałabym tego jakby ktoś kazał mi jeść to i to. Już wole sobie sama nakazać, dietetyka bym nigdy nie zaakceptowała :(

Gość ahhhhhahahahaha
pewnie sobie jaja robi i ma niezly ubaw ze jej odpisujemy

No tak, bo kopenhaska to jedyna dieta na świecie i wszyscy, którzy ważą 100kg muszą ja stosować bo tak. Widać Twój organizm nie zniósł tej diety. Ja przetrwałam 1,5 miesiąca na 500 kcal ale dobrze się czułam i zrzuciłam niechciane kg ale jeśli organizm wyraźnie daje znać, że jest źle to zmień dietę i tyle. Badałaś sobie kiedyś poziom cukru? Zdrowy człowiek jest w stanie przetrwać trochę czasu na niskokcal diecie. Mdlejesz na diecie to trzeba iść do lekarza.

Gość Astralkopisalas
Ze ci kudly powypadaly ! Oszustko