Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 92922992

Ćwiczenia

Polecane posty

Gość 92922992

Witam, chce rozbudowac mase miesniowa posladkow czytalam, ze orbitrek jest dobry na posladki , brzuch , itp . Tylko, że orbitrek to odchudza,a ja biorac odzywke na mase robiac przysiady,brzuszki,itp nie wiem czy nie strace tego na orbitreku prosze o porade, pozdrawiam :)

Gość dr Jabłczyński
Tyjesz (rosniesz) jak jesz wiecej kalorii niz spalasz. Mozesz cwiczyc 8 godzin dziennie aerobowo a jak zjesz 15 000 kcal to i tak przytyjesz.

Gość 92922992
Czyli co mam robić?:) Skoro chce rozbudować mięśnie pośladków?

Gość Henryk Sienkiewicz
spróbuj nimi zgniatać orzechy

Gość 92922992
Poziom Twojej inteligencji jest taki, że możesz sobie zgniatać orzechy na tej pustej głowie i będziesz 'przeszczęśliwy' ;) !

Gość 92922992
Hm, chyba nie za bardzo się zrozumieliśmy :). Zaczne od początku chce rozbudowac mase miesniowa posladkow zaczne pic odzywke i jesc 4-5 posiłków dziennie, robię także brzuszki i przysiady i oczywiście orbitrek , więc pytam czy uda mi się cokolwiek osiagnąć przez te ćwiczenia ;) , bo wiem ,że przysiady bardzo dobrze wplywaja na posladki orbitrek tez, ale duzo kobiet uzywa go ,aby schudnac, a skoro chce rozbudowac mięśnie i rzeźbić pośladki to nie wiem czy orbitrek mi trochę w tym nie przeszkodzi choć ładnie również modeluje pośladki :)

Gość dr Jabłczyński
Możesz jeść nawet 20 posiłków dziennie, jeśli będziesz jadł mniej kalorii niż potrzebuje Twój organizm - to schudniesz. Jeśli nie będziesz liczył kalorii to nie będziesz miał pojęcia co się z Twoim ciałem stanie. A jak chcesz rozbudować mięśnie to jest tylko jedna metoda - odpowiednio zaplanowane treningi i WYCISK! = srednio-ciezkie obciazenie + praca na maksa. I do tego jeść więcej niż spalasz - bo do budowy mięśni potrzeba energii (kalorii). Z ćwiczeń - przysiady z obciążeniem - na maksa, orbitrek na maksymalnym obciążeniu.