Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obraz nedzy und rozpaczy

Czlowiek z wiekiem robi sie coraz mniej tolerancyjny

Polecane posty

Widze to po sobie. Kiedys bylo niewiele cech, ktore przeszkadzaly mi w innych, a teraz unikam ludzi, ktorzy sa np. glupi, nieoczytani, robia bledy przy pisaniu i w ogole sa jacys tacy ograniczeni. Tez tak macie?

Gość karafiorowa
oo tak coraz więcej rzeczy mnie wkurza w innych, ale tolerancyjna staram sie być:)) popsiocze pod nosem i tyle, coż mi pozostaje:)) ale nie których zachowan nie jestem w stanie zrozumieć:))

Gość manio ciekawskiiiiiii =)
Nadal pozostajesz tolerancyjny! Tolerować, to znaczy znosić. Unikasz ich, ale nie bijesz, piętnujesz. Po prostu już nie akceptujesz ich nieuctwa. Bardzo często słowo "tolerancja", jest rozumiane jako aprobata, wręcz pochwała, tymczasem znaczy ono tyle co godzić się z istnieniem czegoś, co jest nam niemiłe, co budzi nasz sprzeciw.

Gość Margagarynna
TO raczej normalne. Ludzie dojrzewaja, kazdy jakos tam stworzy siebie i poznaje ludzi, ktorzy sa coraz bardziej rozni. Wszystko tez zalezy od osob ktorymi sie otaczamy. Z tego co piszesz wynika, ze duza role odgrywa dla Ciebie wiedza i madrosc, wiec moze po prostu z takimi osobami sie zadajesz. Moze jestes obecnie na studiach?

A co mają studia do mądrości. Palikot skończył filozofię i jest kretynem :D

Gość mika.JW
Gorsze jest to ze ludzie sa coraz czesciej nieczuli na krzywde innych . Widza tylko to co chca zobaczyc . Czesto spotykam ludzi po studiach z dobra praca , przemadrzalych , a tak naprawde niewiele wiedza . Taki czlowieczek spotyka osoby o nizszym wyksztalceniu i uwaza siebie za niewiadomo kogo . Dla mnie to smieszne ...

Studia skonczylam juz jakis czas temu, ale nie zauwazylam, zeby one sie jakos przyczynily do tego jak postrzegam ludzi. Moze faktycznie racja jest w tym, ze czlowiek z wiekiem zaczyna coraz mniej rzeczy akceptowac.

i doswiadczenia z innymi osobami przekonuja go, co mu pasi, a co nie

Gość finea500
jestem skazna na grono ludzi z ktorymi pracuje-nie kazdy czyta to co ja ,nie kazdy oglada te same filmy(moj M tez),ale z ludzmi trzeba jakos zyc i sie porozumiewac

Gość finea500
nie kazdy pisze poezje,drugi jej nie czyta,a trzeci nie rozumie

Gość finea500
a wszyscy chca dobrze

Nie wszyscy chcą dobrze. Nawet są tacy, który nie chcą dobrze dla siebie.

prawik Doda nie jest oczytana. To tępa idiotka, która rozwiązała ileś tam testów i jest po prostu cwana. Ona niczym się nie interesuje, poza samą sobą. Jest nudna i nikt, kto ma łeb na karku z nią nie wytrzyma. Jest dość ładnych kobiet i przy tym bystrych.