Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evevevrvr

chyba sie zauroczyłam lub może nawet zakochałam w facecie co

Polecane posty

Gość evevevrvr

ma dziewczyne i chyba nie zamierza z nią zrywać.. ze mną sie spotyka ,ale na seks.. a ja ciagle o nim tylko mysle . moze on nie jest przystojniakiem jakimś ,ale ma w sobie ,, to cos" czego inni nie maja masakra co mamteraz zrobic?

Gość evevevrvr
ma w sobie taki biały, gęsty płyn, którym kropi mnie po twarzy

Gość lqqqqq
skoro, on tak postępuje zastanów się czy aby na pewno jest war tego zęby się w nim zakochać?

Gość evevevrvr
spadaj trolu..ja sie powaznie pytam

Gość evevevrvr
może i nie jest wart.. ale i tak ciagle o nim mysle:( i bardzo mi na nim zalezy

Gość dn k h
mam nadzieje ze zostawi ja dla ciebie, zeby w koncu i ciebie zostawil dla innej :D bo nie zbudujesz szczescia na czyims nieszczesciu :o no i na 99,99% by cie zdradzal

Gość evevevrvr
nie wiem czy naiwna bo on mi niczego nie obiecywal.. od poczatku było wiadomo ,ze ma dziewczyne

Gość dn k h
jestes, bo sie zauroczylas w kims takim :) samo to.

Gość evevevrvr
ale to jakoś tak z czasem przyszło .. na poczatku mi za bardzo nie zalezało nawet

Gość evevevrvr
noo to prawda ,ze jakbym z nim była to bym sie bała czymnie nie zdradza..zreszta.. on uchodzi za ,, kobieciarza" troche

Gość dankel2012
Zacznij umawiać się z kimś innym. Fajnych facetów możesz znaleźć na www.gochat.in i daj sobie spokój z tym kimś bo nie jest wart.

Gość evevevrvr
tzn moze zauroczenie czy zakochanie to za duze slowo ,ale .. jakos mi zalezy na tej znajomosci

Gość camer_image
Ja mam ten sam problem tylko w odwrotną stronę. Jestem zajęta, a kolega dostał jakiejś obsesji na moim punkcie :( Lepiej nie będę pisać do czego się posuwał przez hmm... no właśnie, ciekawe przez ile miesięcy? Ponoć ostatnio znalazł sobie kogoś, więc o co kaman? Boję się o jego psychikę, bo to co robi nie jest normalne, a co gorsze łamie prawo. Co mam robić z takim człowiekiem? Odnośnie Ciebie autorko, znałam podobną historię, tylko że tam facet nie dawał o sobie zapomnieć w dość specyficzny sposób, jeśli w ogóle można to tak określić :/ Oczywiście zrzucał wszystko na dziewczynę, że to ona powinna się odciąć od niego i poszukać innego, ale sam nie chciał jej puścić *ze smyczy*, pomimo że być z nią nie zamierzał. Pewnie w 99 % chodziło o złamanie i urobienie laski w celu *posiadania* seksualnej odskoczni od swojego, co najlepsze, udanego związku :) Wachlarz sposobów kontrolowania poczynań i przemyśleń :) panny miał dość szeroki. Dziewczyna oczywiście chciała się odseparować od niego, tylko na jej warunkach, tak by on znikł całkowicie z jej życia. A on jak dziecko wypierał się swoich uczuć względem niej, powtarzając jak mantrę, że to tylko koleżeństwo with benefits :) Tylko te jego poczynania... jakoś nie szły w parze z tym co mówił. Jakiś poważny problem z samym sobą miał. Przy okazji dziewczynie dość mocno zrył psychikę. Postawiła sprawę jasno - skoro on widzi w tym tylko koleżeństwo i nie zamierza tego zmieniać, to ona dziękuje za taką konstelację i woli bilans o jednego kumpla w życiu mniej. Chciała to przetrawić, ale on dalszym swoim postępowaniem nie dawał po prostu o sobie zapomnieć - nie umożliwiał jej tego. Umywał od wszystkiego ręce, a tak na prawdę to był ostro wkręcony w sytuację.. Dziwne, chore, nie wiadomo jakie jeszcze. Chyba nie należał, w przeciwieństwie do dziewczyny, do wyznawców TAK/NIE, CZARNO-BIAŁE. btw :) Ciekawe czemu jego kobieta nie wzięła go za kudły i nie postawiła do pionu? Przy rzeczach jakie on wyrabiał, nie ma siły by nie zauważyła. W takich delikatnych sprawach nie ma kompromisów, nie powinno być. Albo w jedną, albo w drugą stronę. Faceci są bardzo często naprzykrzający się, ale to z Ciebie zrobią wariatkę.

Gość fafkulec fur dich
co taka cisza? brakło jzyka w gębie? :)