Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadwulatkizbuntowanej

Czesanie dwulatki

Polecane posty

Drogie mamy, jak jest u Was z czesaniem córek? Moja mała (2 lata) ma bardzo jasne, lekkie jak piórka, cienkie włosy. Za każdym razem jak założę jej spinkę, gumkę to zrywa razem z włosami. Włosy są cały czas uklejone jedzeniem, piciem. Jak coś je, pija na spacerze i wiatr zawieje w jej stronę to włosy przyklejają jej się do policzków. Jak jest z Waszymi dziewczynami?

moze ją te spinki ciągną za wloski? mi mama tez robila warkocze i wpinala spinki jak bylam mala - nienawidzilam tego zawsze mnie ciagnely chociaz ona uwazala ze lekko mi spina te wlosy. moze dlatego mala tego nie lubi

Myślę, że nie, bo czasekm jak założe i Ją zagadam to zapomina i chwile ponosi a jak ktoś powie ALE MASZ ŁADNĄ KITKĘ to zaraz zrywa.

moja tez tak miala az do 6 roku zycia,co jej zrobilam kucyki albo spinki to zaraz sciagala. teraz ma 7 lat i wlosy prawie do pasa ale nadal woli miec rozpuszczone jak spiete.rano robie jej kucyki do przedszkola a odbieram juz ma posciagane

Gość zdechlak
było ją wychowywać, a nie rodzi sie kolejny down;/

ja mam problem z rozczesywaniem włosów,mała ma 3 latka,włosy sredniej długości, od czasu do czasu zrobie jej kitki ale ogólnie ucieka przed czesaniem,a mycie włosów to juz horror