Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo staram sie a..

Czy jest sens dbania o siebie skoro jestem brzydka z mordy?

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
zawsze mam jakis adoratorów ,a znajomych mam malutko a bardzo bym chciala miac wielu

Gość ladne kobiety maja ciekawsze
wkurwia mnie tez ze przez to mam ograniczony wybór wsrod facetow tzn nie moge miec takich ktorzy by mnie naprawde pasjonowali i inspirowali tacy ktorzy w zyciu cos osigneli i moga i maja wiecej niz przecietny kowalski z klatki musze sie zadowolic osobnikami ktorzy mnie nie pociaigaja ktorzy sa nudni lub brzydcy lub ktorzy w ogole mnie chca ale i ktorzy pewnie mysla tak samo o mnie i woleli by na moim miejscu otwara pewna siebie wyzywajaca slicznotke to frustrujace :O chcialbym sie dowiedziec czy to ma jakis ukryty sens czy to nasze cierpienie jest daremnym wynikiem wyscigu genetycznego

A ja bym wolała mieć jednego faceta i mogłabym nie mieć zbyt wielu znajomych. Nie potrzebuję dużego grona znajomych do szczęścia, ale chciałabym żeby mnie ktoś pokochał.

Gość ijgi
moj kolega do swojej 4-miesiecznej corki,,Maja piekna to ty nie jestes, bedziesz musiala sie malowac" :-D

Gość fdsdssssssssssss
Żadne kremy ani smary nie pomogą dla poczwary.

Siemka Rhovannion🖐️ Ostatnio gadałem z Baunty i pytała co u wiary z topicu "Pozostanę samotna". Znalazłaś se kogoś czy nadal wisisz na tym karłowatym kumplu o którym pisałaś, jeśli wolno wiedzieć? ytytytyt vel. chałabała

Nigdy na nikim nie wisiałam, kumpel ma dziewczynę i się żeni, gdzie mi tam do niego. Dalej jestem sama, jak zawsze.

Gość brzydkie monstrum
Ja nie uważam, żebym miała prawo do wyboru. Ale mam swój gust i niestety podobają mi się naprawdę przystojni faceci. Nie mam u nich szans. A nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto nie podoba mi się również fizycznie, dlatego pewnie zawsze będę sama.

Gość Nielubieryczącychdzieci
Rhovannion,wiem ze nie dasz tu swojego zdjecia i to w gruncie rzeczy dobra decyzja,bo duzo popaprancow tu siedzi,ale moze wskaz jakas osobe,do ktorej jestes podobna?

co to ma zaznaczenie do kogo jest sie podobnym? ja moge byc podobna do kate moss, jessicy alby czy kogo tam uwazacie a i tak moge byc cholernie brzydka

Gość brzydkie monstrum
frodo the niziołek, czyli dobrze napisałam. Brzydka osoba nie ma prawa do tego, aby wybierać czy mieć swój gust, bo dodatkowo będzie posądzana o to, że jest pusta.

Nie znam nikogo, do kogo byłabym podobna. Żadnej aktorki, piosenkarki, no nikogo. A dałam kiedyś zdjęcia, profesjonalne, po retuszu, stylizacji i mejkapie, to się niektórym wydawało, że nieźle wyglądam.

Gość tommy hearns
nie nie ma zadnego sensu :D poza tym idź w peezde :o co to za żalenia się, że musisz się zadowalać jakimiś nudziarzami? tamci też chcieli by ksiezniczki a musza zadowoalać się tobą... taka kooperacja. Nikt ci nie każe sie ruchać z kimś kto cie nie pociąga mozesz być abstynentką seksualna

Gość brzydkie monstrum
frodo the niziołek, nie uważam za pustaków facetów, którzy wolą piękne kobiety niż takie paszczury jak ja. Albo atrakcyjne kobiety, które wolą przystojnych facetów. Chyba nie ma nic złego w tym, że ktoś chce być z osobą, która będzie mu się cała podobać.

Rhovianion y autorko wyślijcie mi swoje foty a ja wam powiem czy faktycznie jesteście takie brzydkie. Nie każdy facet to pustak lecący na blond plastiki

a mi sie chce bzykac wiec co mam poczynic ? bzykac sie z prawiczkami ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia? zaspokajac sie sama ale wiadomo ze to nie to samo kiedy ja chce sie ruchac z prawidzwymi samcami alfaa😭 a oni wiadomo chca ze slicznotkami :O

Gość tommy hearns
weź nie pierdol bo każdy :D a jak nie leci to oznacza ze sam ma zjeebana morde i po prostu nawet nie probuje do takich podbijac bo by go zjeebaly... a że duma nie pozwala się przyznać i sam siebie oszukuje to inna sprawa

Gość tommy hearns
nigdy nie bedziesz mieć samca alfa i sie z tym pogódź :D zresztą po co ci taki?

ja moge wyslac taka fote ze powiesz ze jestem ok a moge wyslac taka ze bedziesz mial ochote sie na nia tylko wyrzygac

bo mnie tacy podniecaja bo z takimi seks bylby dziesieciokrotnie lepszy ? tobie tez przeciez sprawia róznice czy bzykasz 10/10 czy 1/10 no nie ?

Gość brzydkie monstrum
Ja nie oczekuję, ale mojego gustu nie zmienię. Zresztą żadnego zgrożenia z mojej strony nie ma, bo wyglądam jak wyglądam. Tylko to co sobie pomyślę to moje.

Gość tommy hearns
skad wiesz ze sex bylby lepszy jak sie z takim nie ruchalas :D a może by zrobił trzy ruchy i spust? :D