Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo staram sie a..

Czy jest sens dbania o siebie skoro jestem brzydka z mordy?

Polecane posty

Gość ladne kobiety maja ciekawsze
a czy ja mowilam o sobie ?:D o bardzo atrakcyjna kobiete mi chodzilo dokladnie taka jaka mozecie zobaczyc czy kupic przez internet ale które sie w ten sposób nie sprzedaja :D w takim przypadku oboje jestesmy w czarnej dupie ja siedze przed kompem ty siedzisz i walisz to nie ma nic wspolenego ze smakowaniem zycia ! ityle :D

Gość panmarek
Rhovannion prześlij te swoje zdjęcia na priv panmarek@vp.pl to Ci powiem co jest nie tak. Wg mnie nie ma brzydkich kobiet pozdrawiam :)

Gość tommy hearns
idz w chooy mi sie moje zycie podoba 🖐️ a jak tobie zalezy tylko na smakowaniu kuttasow pieknych chlopcow to wypierrdalaj. Po 10 latach samce alfa i tak zmieniaja sie w brzuchatych cweli a panienki w zapuszczone jędze

Gość cisco_kuperek
otóż to !

Gość ladne kobiety maja ciekawsze
mi sie moje zachooja nie podoba :D bo mam zawyzone w chuj ambicje :O ale tym lepiej dla Ciebie nara 🖐️

Gość wheidfhw
co Wy z tą urodą? co druga moja brzydka znajoma ma faceta. powodzenia mają tylko osoby niewygadane, nudne, nieśmiałe, burkliwe.

Gość aaarwena
boze jaki film trzeba zaakceptowac siebie w minimalmnym stopniu przynajmniej. Choc nie zgadzam sie z glupia kafeteryjna gadka ze kobietom tak latwo znalezc faceta,a na odwrot to juz trzeba byc modelem calvina kleina z iq 150. Mialam takiego kumpla. Zlej baletnicy rąbek u spodnicy panowie 🖐️ to nie jest kwestia plci