Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

znowu przed kompem...

Polecane posty

jak wam mija dzien? Ja opuscilam poprzedni watek, w ktorym poddalam pod watpliwosc stan ogolny zdrowia mengelego i wiecie mysle co dalej? Kredyt mam - to najwazniejsze. Mam tez taka mozliwosc, ze o paszport USA moge wystapic - dostane to dostane nie to nie , ale nie znikne. to najwazniejsze - mam taka mozliwosc. Juz nie sie dowiem. Nie mam taka mozliwosc trwale i tyle. I figure ze pass USA mam - choc nie mam. No wiecie to sa pieniadze.Ale figure mam. No i widzicie czysto wychodzi jakim zerem jest ten stary bratowej. To ani zero nie jest - menel z 4 passami. Powinni go ukatrupic za te 4 passy I NIC MNIE TEN GNOJEK nie obchodzi. Ten dyr co mnie wylal jeden gnoj, to drugi, ten brat 3 gnoj, Mengele to samo, a jeszcze ten MAZ katechetki - synek po zawodowie w Polsce praca w banku w Niemczech - syn kurwy i alfonsa po maturze. I powiem wam nie dam sie bo ludzie sa w roznej sytuacji w zyciu. Np. ojciec tego brata z Holandii to wiecie adoptowany do bylej kurwy i alfonsa ???? dyrektora banku i co? I wiecie ja mialam taka rodzine. I co on osiagnal? On nie mogl isc do banku. A co mial robic? Chcial restauracje to go wyrzucili. A banki w Niemczech to sobie takich chwala ze tak pasuje praca w banku bo trzeba miec NOZ - tacy sa i tyle. I TYLE MNIE TO OBCHODZI wiecie i tyle. I jeszcze jakies karteczki musze robic przez ta KATECHETE w niemczech bo ja nie mam wartosci bo brata nie zabilam a go nienawidze. No bym musiala wiedziec co robie. Zabilam brata i co dalej jak mi nic nie pasowalo. I wiecie z nim NIC NIE PASUJE. Nawet sie wyniesc. Pasowalo go jedynie ZNISZCZYC jako GOWNO Z DUPY KAPUSIOWATE - ty ciecku glupi - siupnij. Tak go mialam zniszczyc. Czyj ty jestes? I by powtarzal - taki cymbal a tak ma studia. A ja tez sie dowiem. No to bym byla kropnieta i tyle. A tak nie umieja mi dac rady. Miroslawa sie dopierdolila do cudzej kasy. Ale wszystkie Zielone Swiatki sa takie. To teraz naczelna wiara Polski dla mnie. To sa NACZELNIKI polskie. Bo jak ich nazwac? Ale wiecie jak sie myla to zostaje im leby pourywac - jak oni katolikom tak w druga strone, ani historii, JEDEN KLON. No a tak historia jest. Nie ma? Wiara w Adolfa , ze mial racje. A mial? Wiecie Zielone Swiatki nie maja rodowodow. A Niemcy tez sie dowiem. No to coz... co wy chcecie jesc? Niemcy sa po prostu URATOWANI. Bedzie ich ktos jeszcze ratowal? Nie wiem. Mnie to juz nie obchodzi, ale takie zycie jest. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie w ten doktorat to sie wkopalam i tyle . Troche sie tam chcialam pouczyc ale jakbym wiedziala ze mi tak ukradziono wszystko? A to jest poczatek. Kurde - zaraz bym chyba wyjechala. Od razu. A tak? Siedzialam w tej Polsce jak menel. I menelem sie stalam. Musze jeszcze zrobic byle co na te katechetke. A ta Miroslawa jak chce te pieniadze to zostaje jej sie pOWIESIC i dochodzic swoich praw po smierci tak jej ustapie bo wiecie ja jestem tak oddana, ze parlament brytyjski ma 2 razy predkosc swiatla z dolu - piec i podrzewanie piec, a z gory ogien siarki i czegos tam - Sodoma i Gomora to dwa miasta. I po co to pisze i tak ich nie obale. Ale podam to do wiadomosci jak OBECNIE leca - same kurwy - i przez to juz nie ma jednego Anglika tam wiecie zeby pasowalo - leca tak MOIM WAWRZYNCEM i zamiast mi dac te paczke to ja kradna. Polaki i tyle. Czy Zielone Swiatki nie wiem. Same kurwy i tyle. Takie cos. No i to wszystko. Co jeszcze? Nie wiem. Tyle napisze - reszty sie nie oplaca. Lekkiego zycia bym nie miala ale tak bym nie skonczyla z opinia Bony, ktora cale zycie moja paczka jak ta Miroslawa wiecie - czym one by zyly? A ta Bona - to jest przyniesiona przez ksiedza, ze babcia tu dziecka nie chciala. Ona w ogole nie jest biologiczna nic. I tak sie ja obala i jej nie ma. Ale ma kase. No wiecie ona krzyza Kevina nie ma, na 3 skrzydla nie ma. Ona kopa w zad i se idz gdzie indziej, wszystkie dzialki posprzedawala , wszystko. Mnie oklamuje od dziecka to jest PERFIDNA BABA jak ta Miroslawa - pol opetance z Afryki, cala ulica Klonow. Ja sie im nie dam. A ta nastepna chyba tez - same klony. Dziwne to wszystko. Ja bez passu USA a jak mam to GOWNO, SIK, PASS USA. Co to jest? I tyle. I kto sie mna w pracy przejmnie, nie bede uwazac to mnie zabija. Ma to sens? Bo ja chce swoja rente? No ale ja tak nie lece wiecie. Ten pass USA mam wyzej, bez znikniecia i co teraz? I tyle. Gdzie on byl LATAMI. Gdzie? I to z figura mam i co. Wszystko ograne. Bo czemu ja mam te gore Grabarke - na pass USA. Zeby Niemcom klimat nie szedl no to wiecie - mieli mnie 1% uszanowac. Nawet nie 0,000000000000001% takze ja wszystko niszcze w Polsce. Takie macie zyczenie - Ilona jagier ma 2 passy ale JAKIE? I tyle. Gowno sik, pass USA ona jest. TAKI MAM PASS USA? Bo co ja w ogole robie w Polsce. POPRAWIAM NIEMCOM KLIMAT i ANGLIKOM. No i teraz wiecie zalezy co dalej. Ja juz jestem cala w systemach i robcie se swinie jebane w leby co chcecie. Nawet lekarzem psychiatra nie moglam byc. Nikim. Gownem z dupy. A wy kim? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość kochana masochistka
WYPIERDALAJ

Gość BOGATA RENCISTKA
TO JA ZAPIERDOLIŁAM CI RENTE HAHAHAHAHAHAHAH

Wiecie jamam juz wszystko gdzies, ale od siebie mam taki pass USA ze nie dacie mi rady. Tylko ze patrzac jak moja babcia tam skonczyla i co dalej to wielkie dzieki i tyle. To wszystko. Co poza tym? NIe wiem/ Matka byla Zielonym Swiatkiem i USA miala gdzies bo jedli na wartosci i dali Niemcow od Jana Ewangelisty PO TAKIEJ WOJNIE. Nic tylko banki. Oni mieli jesc na wartosci. I to zle myslala. Ona miala wyjechac do USA a poszla do brygidek i sie wciagnela jedzeniem. No to jest Zielonym Swiatkiem. W USA tylko sa. Takie cos. Tez to cos znaczylo.I nawet passu jej nie dali za jezyk i studia. A jakas AFRYKANKA z Kainem jest katechetka i ma meza syna alfonsa i kurwy wiecie i prace w tej katechezie ja tej szmacie starej dam. SKLONOWANEJ - po porodzie. Dlatego maz ja szanuje. Bo za co on ja szanuje. Bo urodzila dziecko, a on sie sklonowal. Takie cos. Chyba ksiazke o tym napisze. Niezle to jest. Bo o czym tu pisac sie dowiem? TAKIE COS!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wypierdalaj...wuypierdalaj - do kogo ty mowisz? I wiecie taka jest prawda 40lat i pass USA KTO CHCE - gowno sik i pass USA. A kiedys byla FIGURA TAKA NA USA ale inna i wtedy tam pass USA pasowal. Ale ja se zrobie w Polsce. Choc nie mam kasy. Ale bym sobie wyzej zrobila z 1 powodu chociaz nie, nie do konca. Ale wiecie jak dostalam sie na studia to mi sie tak snilo ala pass uSA, ze wszyscy juz mieli a ja? Bo teraz beda pytania o seks. Nie, zle pytania. Tendencyjne i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(