Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do entropia i ślimaki

Anal podczas pierwszej wspólnej nocy to patologia

Polecane posty

Anal podczas pierwszej rozbieranej randki z nowym partnerem? Patologią śmierdzi jak nic

Gość entropia i ślimaki
I musiałeś aż osobny temat założyć aby mi to zakomunikować? :D Happy to chyba zależy jak daleko masz się ochotę posunąć podczas tego anala. Albo raczej jak głęboko :D

entropia i ślimaki hmm..nie wiem, a czy pierwszym razem mozna gleboko? i co to znaczy gleboko? wiem dokladnie nic na ten temat a hmm... przygotowuje sie do swojego pierwszego razu :classic_cool:

Gość luskaaamuska22
To zakup pieluchy bo jak ci sie spodoba beda potrzebne

Gość entropia i ślimaki
A to ma być niespodzianka dla faceta, czy będzie świadom co go czeka? ;)

Nie wyobrażam sobie bycia z kobieta, która komuś dała w tyłek na pierwszej rozbieranej randce

entropia i ślimaki a da sie zrobic niespodzianke? jak tak to wybieram te opcje :) m. juz probowal pare razy ale ja po prostu sie spinam i nic 😭 cale podniecenie bierze w leb a chce

Gość entropia i ślimaki
A po czym poznasz, że twoja wybrranka tego nie robiła na pierwszej randce tylko powiedzmy na dziesiatej? :D

ratlerek :D hejka :D no to? jak opanowac strach i spiecie? caly czas mam wrazenie, ze on wejdzie a ja zrobie pod siebie :classic_cool: i mowie stop... ja juz pieprze ten bol:) lubie jak czasem poboli :classic_cool:

Trzeba pytać. Poza tym trzeba unikać pań, które gustują w brutalnych macho

Gość entropia i ślimaki
No. Z dwojga złego to już lepiej zrobić to na pierwszej randce niż czekać do 10 i się nie doczekać, a potem się zakochać w facecie, który anala nie toleruje i już nigdy nie spróbować. :P Carpe diem!

Friend_to złudzenie tylko. Penis w środku dolnego końca jelita grubego i tak by zablokował. Ale to złudzenie i polubisz. Zobaczysz. Przełam się.:)

Gość entropia i ślimaki
Happy da się zrobić niespodziankę, ale najpierw musisz sama potrenować z jakimś dildo lub czymś dildopodobnym. To jak z zakladaniem pierwszy raz soczewki kontaktowej - musisz przełamać odruch zaciskania powieki/zwieracza Ale ja bym ci proponowała opje z uswiadomionym facetem - razem się wybierzcie po takie dildo (albo wybierzcie je w necie) i niech to on cię "uczy". Korzyśc z tego podwójną - raz, ze facet poczuje się doceniony, ze obdarzasz go takim zaufaniem, dwa, ze nauczy się reakcji twojego ciała i jak już się zdecydujecię pójść na całośc będzie wiedział co i jak, trzy, ze w oczekiwaniu na ten lwielki dzień (noc :P) będzie dla ciebie tak miły, ze go nie poznasz :D no i jeszcze bdziesz mogła cała zabawę rozciągnąć na miesiąc :D A mially być tylko dwie korzyści.

Tako:D naszprycowac mnie chcesz ? :classic_cool: hehe:) dzieki :P dziekuje za rady:) czyli skoro wypadku nie powinno byc jak mowicie to pozostaje tylko przelamanie sie :classic_cool:

Gość numerator
seks to seks jak już się decyduje para to co za różnica co ze sobą robić będą?

Gość a fuj, jacy zboczeńcy
stukać się w kiszkę pierdząca, ohyda

Gość nie chcialbym dziewczyny
ktora ma za soba anal

Gość Funanal
Anal na pierwszej randce jest ok ale dziewczyna musi byc ogarnieta. Mialem kiedys taki przypadek - wyrwalem laske z netu,dodam ze mieszkam w UK. Klikalismy kilka kodzin i zapytalem o spotkanie wiec ona ze jak juz to dzis.Byla 22.30 mialem 3 dni wolne wiec pojechalem .Miejscowosc oddalona o 1 godzine jazdy. Dziewczyna ladna latynoska , ciamna skora oczy jak azjatka. Troche przy kosci ale bardzo ladna. Zamienilismy slowo i zaprosila do domu.Ok ktos powie ze ryzykowne ale coz...ryzykowalismy oboje. O na ma meza ,starego pryka jezdzacego w delegacje. Wypilismy drinka i ona zaproponowala pojcie na gore. Coz bylem przygotowany wiec dlaczego nie. W czasie zabawy bedac na mnie wyjela go z cipci i wsadzila w pupe. Pierwszy raz takie doznanie bo byla wyjatkowo rozluzniona. Wpadam z do niej 3 razy w miesiacu i jest spoko.