Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Internet mobilny - jaka sieć?

Polecane posty

Hej :D Jakiego operatowa wybrać do internetu mobilnego, modem usb mam, potrzebuję jedynie kartę sim, i tu jest pytanie co będzie najlepsze?:o

Gość jd;sfclclcnxmcx
orange

Gość Zadowolony koleś
Kup na allegro starter orange- wyjdzie taniej. Jak się skończy pakiet, to kupisz kolejny itd :)

Gość inzynier serwisowy//zablok
Kup bezpłatny za 27 pln 0,5 mega 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość _anonimowy_
Najkorzystniejsza oferte ma Play (cena za ilosc transferu) Najlepiej jest sprawdzic jak z zasiegiem u Ciebie. Kolejna rzecz to net po sieci GSM czy to EDGE, UMTS, czy HSDPA lub inne nowsze techniki. Nie da sie jednoznacznie stwierdzic. Plus ma dobry zasieg po za miastem nawet, ale cenowo drozszy od play'a. Pozostali z ''trojcy swietej''(t-mobile, orange) nie mam pojecia.

Gość inzynier serwisowy//zablok
Według zasięgu: najgorszy jest cyfrowy polsat Potem tmobile Potem plus I play A jeśli chodzi o szybkosc zależy ona od nadajnika prawda. Więc szukamy mapy nagajników i patrzymy jaki w najszybszej technologii mamy najbliżej. Jeśli ma to być stałe miejsce.

Dziekuje za każdą odpowiedź:) W domu mam modem, net bezprzewodowy,wiec nie ma problemu, chodzi oto,że na wyjazd na wakacje potrzebuje. Tam gdzie jade to wiocha zabita dechami, i ciężko z zasięgiem,orange mobilny miał jedną kreskę jak się stało przy oknie na baczność :D:D:D:D O jesu ja znam tylko GSM, ale mój modem jest taki: Modem Huawei E3131 USB + Antena 11 dbi. ma styknąć na przzegladanie netu i tyle, i ma dzialac 2 tygodnie urlopu:)))