Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym być blondynką...

leśbijka, bi czy urojenie?

Polecane posty

Mam dość spory problem, ponieważ rok temu przeżyłam 2-3 tygodniowy "związek" z dziewczyna. Ja to tak nazywa oficjalnie bylysmy przyjaciółkami. Wszystko było do czasu gdy i tak dla mnie nadzwyczajne cmokniecia w policzek, przeobrazily się w cmokanie w usta. Czasami przy połowie klasy. I o dziwo wspominam to dobrze. Wiele razy zadaje sobie pytanie, czy mogłabym to powtórzyć i odpowiedź zawsze jest twierdzaca. Nie wiem, czy to ciekawość czy początek odkrycia prawdziwej mnie. Co do chłopaków to sa kręcą się tu i ówdzie... A nie którzy jak tylko zdejma koszulkę to... Mhhmmmmmmm... Jeśli dotrwałes do tego momentu to proszę cię z całego serca pomórz!!

Gość entropia i ślimaki
Lesbijką to raczej nie jesteś (chyba :P) bo byś wtedy była pewna ze faceci cię nie kręcą. Poza tym piszesz o klasie, czyli wnioskuje, ze jesteś jeszcze nastolatka a więc w wieku, kiedy seksualność się jeszcze kształtuje. Może podobało ci się to bo w ogóle miałas/masz ochotę na seks? Podniecenie, napięcie seksualne czasem powoduje, ze podniecają nas dziwne, normalnie obojętne sytuacje. Poza tym większość kobiet ma mniejsze lub większe skłonności bi, tylko bardzo niewiele się do tego przyznaje :D

Być może... Chodzi o to, że mi się to mega podobało. Chłopaków do mnie w ogóle nie ciągnie, więc się zastanawiam. Masz racje, jestem nastolatka. I właśnie dlatego myślę, że to może być jakieś urojenie...

Gość Małaa <3
Jeżeli byłaś z dziewczyna to jesteś bi ;* i ty bardziej jak sie z nią całowałaś...możę to u cb przejsciowe ;P musisz to po prostu czuć ;DD

Gość Małaa <3
Jeśli czujesz obrzydzenie do chłopaków i wgl ci enie interesuja to jesteś lesbijka ;P

Gość Nicolka....
Tez uwazam ze jestes bi i nie ma w tym nic strasznego, wstydliwego. Wiekrzosc kobiet jest bi tylko ,tak jak ktos napisal wyzej, malo z nich sie do tego przyznaje. Ja jestem bi, moj partner o tym wie i to akceptuje, podnieca mnie cialo i dotyk kobiety ale tylko w seksie w codziennym zyciu nie wyobrazam sobie zycia z kobieta...

Przyjaciółki się śmieją, że jak ide ulica i widzę przystojnego chłopaka to mi się fungirling włącza XO

Gość fit-a
Do Autorki sprawdz a sie przekonasz. Predzej czy poźniej to zrobisz. Wiem z doswiadczenia mnie co raz to bardziej korciło, zawsze faceci faceci i tylko z nimi byla. A ond roku jestem z kobieta i fest boski ahhh :D

Jedyne co mi przeszkadza w tego typu "odmoenności" to to, że nie wszyscy to akceptują. -,-

Gość fit-a
nie zmienisz tego nigdy. Pamietaj musisz robic tak zeby Tobie bylo dobrze, natury nie oszukasz. A jak masz zapedy i slaba psychike to nie zaczynaj kontaktów z kobietami bo nie poradzisz sobie z tym