Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasizka

uzależniona od hazardu..

Polecane posty

Gość kasizka

błagam jak wtrwać się ze szponów hazardu, gram na automatach i nie wiem co dalej bedzie przegrywam wszystką kasę jaką uda mi się zdobyć, obiecuję sobie, że to ostatni raz i ciągle od nowa zaczynam, chcę tak bardzo wygrać, bo straciłam już tysiące, a gram od pół roku. Wiem, że mam wielki problem, mąż nie wie o moim uzależnieniu, bo chyba juz tak sie stało. Wrzucam w masszynę kasę z takim wielkim podnieceniem, że może tym razem się uda i ciągle nic, zawsze jestem na minusie i to sporąkasę. Pracuję właśnie w miejscu gdzie są takie maszyny, chyba zrezygnuję z pracy, bo nie tylko tracę wszystkie ieniadze ale mogę umrzeć, strasznie przeżywam, mam wielki stres. Czuję jak dusi mnie w klatce piersiowej, nie spię całe noce, po prostu nie mogę, śłyszę ciagle dziwięk maszyny i czuję zapach wygranej, ktorej ciagle nie ma. Poradzcie mi jak wybrnąć z tego patosu.

Gość faGFASH
Uświadomić sobie, że nie wygrasz... a wrzucając kasę po prostu ją marnujesz. Powodzenia, nie ma w życiu łatwej kasy.

Gość kasizka
najgorsze jest to, ze ja widze jak osoba wygra i wtedy wydaje mi się, że to tak latwo, bo moze mnie tez sie przytrafi takie szczescie.

Gość ale ale .........
albo to prowokacja albo coś dziwnego. Nikt nie może grać na automatach jeśli pracuje w salonie gier czy kasynie!!! Pracuję akurat w salonie, przy automatach i niestety nie jest to możliwe. Jeśli grasz w innym salonie to gdyby szef się dowiedział zwolniłby cię. Druga sprawa. Według ustawy hazardowej lada dzień wszystkie salony znikną a w kasynie wystarczy ze poprosisz o zakaz wstępu i już Cię nie wpuszczą gdy Cię "przyszpili"

Gość kasizka
dziekuje, to dobra wiadomosc dla mnie. Pozdrawiam, a pracuje w salonie gier.

Gość kasizka
a tak w ogole to nikt mi nie powiedzial, ze nie wolno mi grac a zwłaszcza po pracy, chyba zartujesz?