Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wave

Coś od serca do kobiet

Polecane posty

Gość wave

Witam! Na wstępie troszkę o sobie. Jestem wesołym, cieszącym się życiem 24-letnim szczecinianinem. Mam dobrą pracę, kończę studia zaoczne, a z wyglądu mawiają, że jest na czym oko zwiesić. Ogólnie lubiany przez znajomych, otwarty, bez nałogów, wieczorami oddający się nie tylko swojej pasji, ale patrząc perspektywicznie, możliwe, że również swojej pracy mianowicie grom komputerowym. Oczywiście nie ideał ale nie ma się z grubsza do czego doczepić. I teraz moje pytanie: Czego kobiety tak naprawdę szukają u mężczyzn? Stare są już teksty typu "ciepła, bliskości, zrozumienia". Każdy facet potrafi to okazać. Rodzice od dziecka wpajali, że tą właściwą kobietę znajdę prezentując coś sobą, intelektem, poczuciem humoru, niekoniecznie pozycją społeczną lub zarobkami. Nie rozumiem gdzie w całym swoim cyklu rozwoju popełniłem błędy, że teraz jest mi tak trudno znaleźć kobietę. Mimo że jestem sobą, kobiety nie dostrzegają we mnie dobrego człowieka, pragnącego bliskości (ah te dwuznaczne wyrażenia:P), zrozumienia i akceptacji. Całą swoją wypowiedzią, nie tyle co chcę wypłakać się jaki to pokarcony przez życie jestem, ale chciałbym poznać tą drugą stronę barykady. Jako że we wszechświecie nic samo się nie dzieje bez powodu, a szczęściu trzeba czasem dopomóc, daje do siebie maila. Kto wie, może akurat, ktoś przygarnie kropka :P laharl@wp.pl Pozdrawiam

Gość wave
mam problem z wypróznianiem ,ale ogólnie jestem zdrowy

powiem tak.... znajdz taka,ktora ma prawidlowo rozwinieta inteligencje emocjonalna ,a przede wszystkim taka ktora ma poukladane pod kopuła... i tu moga pojawiac sie schody z tego co obserweuje mimo ,ze sama jestem kobieta ;D