Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

zalamana praca ponawiam ostatnie pytanie: alamana praca dziekuje moje ostatnie pytanie w pracy do ktorej obecnie chodze mam znajoma jej imie jest Wiola.osoba ta powiedziala ze jestem na liscie kandydatow do zatrudnienia.niby.czy na te osobe moge naprawde w biedzie liczyc?czy bedzie tak jak mi powiedziala? Ta osoba Cię nie zawiedzie, będzie twoim prawdziwym " wiernym przyjacielem i wsparciem"

Gość zalamana praca
:))

jeśli, jeszcze tu zajrzysz Więc co to za propozycja, która chce mi złożyć, o której mowilaś na początku? On się miota, tkwi nogami w przeszłości , głową już w przyszłości. Nie potrafi się mentalnie i psychicznie odciąć do końca. Niemniej chce tworzyć nową drogę życia. Nawet jeśli się spotkacie i coś zaproponuje, to będzie wynikało z tego że czuje że tak powinien

Jeśli chcesz coś osiągnać więcej to w Twoim przypadku sigil mogłaby to zmienić, jeśli czujesz się na siłach wpłynięcie na niego i wasz los. Póki jeszcze jest w tym "miotaniu"

zalamana praca Załamana a Tobie proponuje zrobienie mocnej siigil na pracę. To by ci pomogło zanim wpadniesz " w dół"

Gość daster yeass
wróżko niczym go nie uraziłam, myśli o mnie jak o bliskiej osobie? liczy że ja sie pierwsza odezwe? pisałam raz ale milczy :(

Gość jeśli, jeszcze tu zajrzysz
A czy wcześniej myślal o mnie poważnie? Co popsuło naszą relację, mój wyjazd czy coś innego? Przepraszam, ze tyle pytań, ale dręczy mnie ta sprawa strasznie, a jeszcze w dodatku jestem zagranicą i wrócę do Polski dopiero za 2 miesiace, oszaleję chyba do tego czasu:(

daster yeass wróżko niczym go nie uraziłam, myśli o mnie jak o bliskiej osobie? liczy że ja sie pierwsza odezwe? pisałam raz ale milczy Myśli o Tobie i owszem. Ale nie uważa tego co było, jest za dobre, chce się od tego uwolnić i wycofać z tego

za 5 minut wracam wezmę sobie kanapkę bo mi cukier zleciał na łeb na szyję muszę podnieść energię

Gość bozencia
Prosze o wrozbe , jezeli jeszcze tu zagladniesz . Moja data ur. 09 03 66 jak bedzie wygladal moj zwiazek , czy bedziemy razem , oraz czy moj byly mysli o mnie i czy bedziemy mieli z soba kontakt ?

Gość uns verliebe
a czy sigil da rade rozbic związek?

uns verliebe a czy sigil da rade rozbic związek? W sensie że życzysz komuś że ma nie być z kimś nie, ale możesz to ominąć przez stworzenie sigili że jest z Tobą , na przykład ukłądasz sigili " X jest moim mężem i jesteśmy razem szczęśliwi" w taki sposób tak

jeśli, jeszcze tu zajrzysz A czy wcześniej myślal o mnie poważnie? Co popsuło naszą relację, mój wyjazd czy coś innego? Przepraszam, ze tyle pytań, ale dręczy mnie ta sprawa strasznie, a jeszcze w dodatku jestem zagranicą i wrócę do Polski dopiero za 2 miesiace, oszaleję chyba do tego czasu Co popsuło wasze relację - z kart wynika to dwojako albo poznał kogoś nowego i to zmieniło bieg życia, albo matka mu powiedziała szkoda życia na czekanie. bądź obie te opcje miały wpływ na raz. Myślę że ktoś mu dobrze nakładał do głowy i podsunął "włąściwą partię"

Gość daster yeass
ale pierdoły gadasz :o jeszcze tak ogólnikowo i brednie... zapłacić bym za to nie zapłaciła narazie

Gość jak długo wróżysz?
jakie masz w tym doświadczenie?

Gość uns verliebe
własnie o cos takiego mi chodziło :) dzięki :)

Gość bozencia
Prosze nie pomijaj mnie 🌼

Gość uns verliebe
daster - nie obrażaj tylko dlatego, że cos idzie nie po twojej myśli :o

jak długo wróżysz? jakie masz w tym doświadczenie Rekreacyjnie od kilkunastu lat , dla innych od 5 lat.

bozencia Prosze o wrozbe , jezeli jeszcze tu zagladniesz . Moja data ur. 09 03 66 jak bedzie wygladal moj zwiazek , czy bedziemy razem , oraz czy moj byly mysli o mnie i czy bedziemy mieli z soba kontakt ? Twój były skontaktuje się , z Tobą listownie lub telefonicznie za jakiś czas. On nadal bardzo dobrze Cię wspomina. Być moze będzie dążył do odnowienia relacji waszych

Gość uns verliebe
a czy samodzielnie wykonany sigil np z pomocą wskazówek z internetu się uda? bo mnie np nie stać narazie na Twoja pomoc

Gość jeśli, jeszcze tu zajrzysz
Dziekuje za wszystko. Jeszcze jedno, ostatnie pytanie: Czy widzisz mnie w jakimś związku po powrocie do Polski? Poznam kogoś nowego?

uns verliebe a czy samodzielnie wykonany sigil np z pomocą wskazówek z internetu się uda? bo mnie np nie stać narazie na Twoja pomoc spróbować zawsze można , nic nie tracisz, głowy ci nie urwie raczej

jeśli, jeszcze tu zajrzysz Dziekuje za wszystko. Jeszcze jedno, ostatnie pytanie: Czy widzisz mnie w jakimś związku po powrocie do Polski? Poznam kogoś nowego? od razu nie, nadal twój były w Tobie siedzi i to Cię blokuje na nowe

Gość uns verliebe
wiem, ze nie urwie :) ale czy jest sens?

Gość bozencia
dziekuje Ci za wrozbe , ale nie wiem jaki ten nasz kontakt bedzie mial sens , ja jestem wdowa i obecnie mam kogos , a On ma rodzine . Owszem bardzo chcialabym byc z moim bylym jezeli on bedzie w stanie zostawic wszystko i wrocic do mnie Ewo jak postepowac , czy znowu zostane przez niego zostawiona , oszukana ?

uns verliebe wiem, ze nie urwie ale czy jest sens? Sens jest tylko uważąj żebyś nie spowodowała efektu odwrotnego, sigile mają naprawdę ogromną moc, to magia chaosu , jeśli źle sformułujesz treść możesz narobić sobie szkód , bo to naprawdę działa i wali mocno .

Gość uns verliebe
efektu odwrotnego? czyli moge sobie zaszkodzić :o

bozencia dziekuje Ci za wrozbe , ale nie wiem jaki ten nasz kontakt bedzie mial sens , ja jestem wdowa i obecnie mam kogos , a On ma rodzine . Owszem bardzo chcialabym byc z moim bylym jezeli on bedzie w stanie zostawic wszystko i wrocic do mnie Ewo jak postepowac , czy znowu zostane przez niego zostawiona , oszukana ? On będzie dążył do zakończenia tamtego i naprawianie tego co było. Nie będzie to łatwe sama wiesz na pewno bo oboje macie swoje zobowiązania , i musicie poukładać i pozamykać to co jest, na razie zachowaj spokój i równowagę,czekaj na jego ruch. On zrobi coś co sprawi ze zrozumiesz co będzie dalej

uns verliebe efektu odwrotnego? czyli moge sobie zaszkodzić Samo wprowadzenie do świadomości sigila i wykonanie jest bardzo proste. Najważniejsze nad czym musisz dobrze się zastanowić to zdanie , które przetworzysz w symbol. Musi być tak sformułowane,żeby miało siłę , miało sens, było w czasie teraźniejszym , nie zawierało zaprzeczenia , jasno określało efekt jaki chcesz osiągnąć. I najważniejsze zapisanie potem liter w znak magiczny w kwadracie magicznym.