Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzy stateczki

Ile powinnam brać? (proszę o poważne opinie;))

Polecane posty

Gość Trzy stateczki

Ile byście byli w stanie zapłacić lektorowi j. angielskiego(albo płaciliście?), duże miasto: -dojeżdżający -po studiach (mgr) anglistyce na uniwersytecie -z doświadczeniem Nie wiem ile powinnam brać za lekcje+ dojazd?;)

Gość Michał ;pppp
30-50 zł, zależy od poziomu

teraz każdy ma mgr, zależy jak umiesz ten angielski, i jak z twoją dykcją

jesli nie bylas dluga za granica to ja bym nie zatrudnil... Licz za kilometr 1zl, i za godzine ja wiem, tak po studiac to 20, lepsi z 50...

Gość Trzy stateczki
Dykcja super, akcent super, angielski CPE+ business english?

ale powaga, jak jestes mloda studetka a idziesz na lektorat, to ktos kto sie uczy jakiegos jezyka technicznego czy biznesowego tylko sie usmiechnie... ;)

Gość Trzy stateczki
uczyłam business english rok temu...myślę że byli zadowoleni. Myślę że byli zadowoleni.

ja generalnie ucze sie z facetami. inaczej lampie sie na tzytzki i dupa z nauki. Swietny akcent (tak dla porownania) ma nigel farage i ten aktor co gral posrednika nieruchomosci w filmie dobry rok... ;)

Gość Trzy stateczki
up

Gość xx cizia mizia xx
Głupie pytanie. Wszytko jest tyle warte, ile ktoś chce zapłacić. Co z tego, że ustawisz sobie stawkę np. 100 zł za godzinę, jeśli nikt z Twoich usług nie skorzysta??? Lekko nie na temat, ale przytoczę anegdotę. Pewien bogacz, dawno temu, zgłosił do ubezpieczenia bryłę złota. Gdy zapytał: - jaka będzie składka?, usłyszał odpowiedź: - ponieważ jest pan jedynym moim klientem, to składką będzie wartość bryły złota + koszty mojej działalności. Bogacz wycofał się z propozycji ubezpieczenia bryły, a pazerny ubezpieczyciel stracił jedynego potencjalnego klienta. Lepiej więc mieć kilku klientów, za niższą cenę, niż żadnego, za cenę wysoką. A poza tym, tak to, bywa, że na początku roku szkolnego są chętni, a potem różnie bywa. Więc jeden strategiczny klient, za wysoką cenę, to nie to samo, jak kilku klientów, za niższą cenę, ale z większą pewnością i stabilnością :)