Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(((( ;((

Nie mam juz sily zyc.

Polecane posty

Gość ;(((( ;((

Maz za granica. Ja sie ciagam po jakis stazach, roziwozlam setki cv i nic. Siedze u rodzicow ktorzy ciagle tylko patrza z ukosa. Juz mam dosc takiego zycia, czesto mam mysli samobojcze choc wiem ze to bez sensu. Brakuje mi meza, ale ktos musi zarabiac, a ja nie lubie sie zalic, wszyscy mnie maja za wesola, energiczna osobe a prawda jest taka ze mi sie juz zyc odechciewa, ale szkoda mi meza, pewnie by tego nie przezyl;(((

Gość xxmartitkaxx
ale chyba ci mąz wysyła kase i dajesz rodzicóm na utrzymanie domu lub na jedzienie ?

Gość ;(((( ;((
nikt nic nie napisze?;(

Gość ;(((( ;((
maz za darmo nie pracuje, ja tez "zarabiam" cale 818 zl. wiec tak. ale nie o tym jest ten temat.

Gość TrueSkawek
A gdyby mąż był przy Tobie to byś była w 7 niebie i byś już niczego więcej od życia nie potrzebowała?

Gość ;(((( ;((
Nie, Byla bym w niebie kilka dni, a potem twarde ladowanie w otaczajacej rzeczywistosci. Nie wiem co gorsze. Miec meza przy sobie i nie miec kasy czy nie miec meza przy sobie i miec wiecej kasy ale byc tu sama.

Gość misiaipysiagumiisia
to co się zastanawiasz?? pokój się i jedź do męża!! i tak Cie tu nic nie trzyma, a przynajmniej będziecie razem :) ja bym się nie zastanawiała ani chwili

Gość ;(((( ;((
trzyma, jestem w polowie studiow podyplomowych. robie staz aby zdobyc w koncu jakies doswiadczenie w zawodzie bo bez tego ani rusz, jwszedzie wymagaja minimum rok, jak wyjade to nigdy mnie nie przyjma do roboty w zawodzie bo wypadne z obiegu. jestem po psychologii.

Gość ;(((( ;((
zyc nie umierac kurwa. najgorsze jest to ze w ciagu ostatniego roku prace "dostalam" 2 razy. za pierwszym razem wywalili dyrektora centrum pomocy rodzinie i nie zdazylam podpisac umowy a nowa dyrekotrka miala juz swoja znajomą na to miejsce. potem chciala mnie zatrudnic dyrektorka poradni psychologiczno-pedagogicznej, juz mialam umowe podpisywac ale starosta powiedzial ze sa oszczednosci,nie ma kasy i likiwuja to stanowisko. ja juz nie mam gdzie szukac;((( nie mam sily szukac, juz mi sie nic nie chce. wzielabym garsc tabletek nasennych najchetniej.

Gość psychicznaAAAAA
Łał, i tacy ludzie pomagają później innym z poważniejszymi problemami. Jak to czytam to rozumiem, dlaczego psychoterapia i nie pomogła.

Gość TrueSkawek
Po psychologii jesteś? - dołujesz się niczym nie świadoma mechanizmów psychologicznych istota. Weź się może w garść, co? Pomyśl o tym, czego chcesz i zacznij działać.

Gość muffins_
śmieszna,pretensjonalna kretynko z problemami na poziomie umyslowego niedorozwoja-wstrzasajaca ta twoja historia a moze tak poszukaj pracy niekoniecznie w zawodzie? co to kurwa za praca psycholog? juz chyba lepiej w markecie na kasie dziękuje za takich psychologow za dyche co łamia sie przy najbanalniejszych wlasnych problemach-zenujaca jestes dziewczyno:O

Gość misiaipysiagumiisia
to rzuć w cholerę tą robotę, i jedź do męża, jeżeli to ma Ci pomóc, szkoda mi Ciebie dziewczyno, ratuj swoje życie zanim się da!!

Gość jajogolonezzacieciem
polecam dobrego psychologa

Gość ;(((( ;((
pomagac obcym to nie problem, wchodzisz na chwile w czyjas sytuacje, zamykasz drzwi i zamykasz problem. to jest proste. a drzwi od swojego zycia nie zamkne.

Gość strawberry:):)
novnie wierze w to co napisalas wyzej-w sumie napisalas najprawdziwsza prawde o psychologach-nieuzytych palantach ktorzy nigdy nikomu nie pomogli ty tez nie pomozesz,zmien zawod zalosna istoto

Gość bezzzzzdomnaiiibezrobotnai
Powiem wam ci ludzie tu gdzie mieszkam to TROCHE lepiej sie mieli walic ze moga tu byc. Ale jaki mieli na to szanse. Musieliby byc naprawde...zainsteresowani odejsciem. I powinni!!!! Dlaczego oni byli tacy wiecie - kazdemu wierzyli. Np. kazdemu ksiedzu. Ksiadz im cos tam powiedzial a oni? I ta prababcia byla po niemieckiej maturze - co to warte? A ksiadz jej dal powiedzmy prezent i do glowy dostala. Niemiecka matura jest cos warta mi ktos powie - bo sie dowiem - co sadze o niemieckiej maturze? Tyle. I siedziala z 3 walami bez zadnej matury. Corke miala po maturze. Swinia to rowna ta corka jest - i to chyba jedyna zaleta??? niemieckiej matury. SWINIA jestem jak po prostu 10 swin i tyle. No zawsze cos. Po polskiej maturze nie bylam taka swinia. Cos jest w tej niemieckiej maturze - tyle moge wam napisac. Wiekszych swin nie ma niz po niemieckiej maturze i tyle. Jedno klamstwo przewrotnosc smiech. I to zawsze wiedzialam nt krolowej Wiktorii. Ale nie wiedzialam czemu. Bo ma niemiecka mature. No to wie po co ja ma. Bo jej sie nic w zyciu nie udalo a ma niemiecka mature. To miala miec polska. Naprawde. Bo moze by nie byla TAKIM ZEREM. A ta prababcia taka sama. A brytyjska matura i USA? Takie matury tez wam po mnie zostaja. Bo po mnie zostaje matura - sama mam byle jaka ale wszystkie PORZADNE ZOSTAJA. Bo ja mam byle jaka. Bo ja mam POLSKA. To mialy byc oceny porzadne i zachowanie WSZYSTKICH , a tak to wiecie. A ja lece bez szkol i tyle. I bez passu USA taka matura i tyle. A chodzilam ze slaskimi rodzinami z Afryki bedac. To nic mi niemusi pasowac. Powinno? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość ewwwwwwiiii
kurde jak będziesz się tak dołować to nigdy nie będzie dobrze. Nie możesz myśleć o tym żeby łykać tabletki tylko o tym co tu wykombinować żeby było dobrze dla Ciebie. Przecież jesteś psychologiem to sama wiesz jak duży wpływ na wszystko ma nasze nastawienie. Szukaj dalej pracy, rób te studia i może gdy skończysz studia i staż to coś sobie znajdziesz. W końcu ten pech się musi kiedyś skończyć. Albo jak skończysz staż i studia to pomyśl o tym wyjeździe do męża. Na pewno jest kilka wyjść z tej sytuacji a nie tylko myślenie o najgorszym.

Gość bezzzzzdomnaiiibezrobotnai
Najlepszy jest stary mojej bratowej. On mial zjesc bombe atomowa to sie sklonowal w Zielonych Swiatkach i ...oszalal.Jak ten zakonnik. Ojciec Hiob i tyle. Takie samo cos dalej. A dlaczego? I teraz wiem dlaczego to sie stalo. Ale tez sie nie dam - o ile w tym Korfantym to tam jeszcze bo ten doktorat to tu czego chcieli? Takie klopoty i dalej moglam byc w tej szkole? Niczego nie rozumialam. Naprawde. Mam to gdzies i tyle. Gdzie jest cokolwiek NROMALNEGO W TEJ HISTORII??? gdzie jest kuratorium oswiaty? gdzie? odpowiedzia jest tylko ZWIEKSZA DAWKA PRADU - o ile? To tajemnica lekarza. Tak naprawde tylko ten kto puszcza prad wie, co sie dzieje gdy wlacza maszyne. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość psychicznaAAAAA
"wchodzisz na chwilę w czyjąś sytuację" jesteś żałosna kobieto, widać jak takie osoby jak ty mają zerowe pojęcie o pomaganiu innym ludziom. Kolejny psycholog za dychę, który poszedł na studia bo liczyl że pomoże sobie....i sie przeliczył. zmień zawód, bo po co masz doprowadzać ludzi do samobójstwa.